Oddstips: Central Coast Mariners – Newcastle Jets

Da er det årets første F3 Derby som står for tur. Mariners tapte sist, og Jets spiller sin første kamp for sesongen. Dette er oppgjør det alltid blir mål og dramatikk i. Da Silva var enorm forrige kamp, og kommer Petratos til å levere like bra som i fjor?

Kamp: Central Coast Mariners- Newcastle Jets FC
Spill: Begge lag scorer og over 2/5 mål
Odds: 1.88
Bookmaker: Rizk
Frist: 19.10.19 kl 10:30
Innsats: 6/10 units

Liga: A-League

Central Coast Mariners er fortsatt uten Matt Simon, og det gjør at de må forsette å spille på en annen måte. De spiller mer direkte og kontrer når de har muligheten. Gjennomførte en grei borte kamp sist, hvor de tapte 2-1. Nøkkelen blir å få satt opp Murray i bakrommet slik at han får brukt farten sin.

Newcastle Jets sesongåpner her. De spilte ikke forrige runde, grunnet at serien er på 11 lag etter Western United sin innkomst i serien. Petratos hadde en strålende sesong i fjor, og jeg er spent på om han følger opp i år. Wes Hoolahan er ute med skade og det er synd. En mann som kommer til å levere i dette laget. Arroyo er en ny mann inn dørene og skal score målene for Jets i år.

Taler for spillet:

  • To spillende lag, og to svake forsvarsfirere.
  • Lagene har forsterket seg offensivt og har ikke fokus på forsvarspill. “Angrep er det beste forsvar” lever i beste velgående.

Taler mot spillet:

  • Matt Simon og Wes Hoolahan mangler. Det er to spillere som bidrar veldig i det offensive spillet i lagene sine.
Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker