Tramadol Mexico Buy Coupon Code For Tramadol Online Buy Cheap Tramadol Tramadol Online Florida Delivery Cheapest Tramadol Overnight

Oddstips: Asker – Florø

Asker har vært en av PostNord-ligaens beste høstlag. Asker kjemper om både direkte opprykk og kvalik til OBOS. Denne må vinnes. Florø har sikret seg og de kan teste ut spillere til neste år.

Kamp: Asker – Florø
Spill: H
Odds: 1.70
Bookmaker: Coolbet
Frist: 19.10.19 kl 13:00
Innsats: 6/10 units

Liga: PostNord-ligaen avd 2 2019

Asker lå på nedrykk i våres og vant nesten ikke fotballkamper. Den jobben Kevin Nicol har gjort med dette laget i høst, står det ekstremt stor respekt av. De har kjempet seg inn i kampen om både kvalik og direkte opprykk. Men da må denne kampen vinnes. Har vunnet 6 av 6 siste kampene. Hvor de senest slo Grorud 2-1 borte. Dette er formlaget i avdelingen.

Florø har sikret plassen og det ryktes at de vil gi de som ikke har spilt så mye i år sjansen for å vise seg fram til neste år. De siste 6 kampene har endt med 3-3-0, så de viser god form. De har hatt store problemer med å sette et lag i år og har endelig på slutten fått samhandlingen i gang, etter ekstreme utskiftninger i fjorårets-stall.

Taler for spillet:

  • Asker MÅ vinne for å ha en mulighet for kvalik/direkte opprykksplass.
  • Florø rullere på laget sist og gir spillere som ikke har spilt så mye i år sjansen.
  • Asker er i kanonform, og har vunnet 6 av 6 kamper.
  • Kevin Nicol gir seg etter sesongen etter 4 år i klubben. Tror spillerne vil gi han en verdig avslutning med å vinne siste hjemmekamp.

Taler mot spillet:

  • Florø har ikke tapt på de 6 siste kampene sine, og er i god form de også.
  • Tidlig kampstart kan være en utfordring, men vi håper at det er nok av morgenfugler på hjemmelaget.

Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker