Buy Real Tramadol Online Tramadol Sale Online Uk Order Tramadol Online Cash On Delivery Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Order Tramadol Online India Lowest Priced Tramadol Online
MDI / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Comeback på lista!

Få 15 i odds på Liverpool seier over United i helgen!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Harry Kane
Selveste HurriKane er tilbake på topp på vår anbefaling denne uka. Det er forståelig om folk er uenige, men her har de kommet tilbake etter en for flere av spillerne god landslaspause, de er revansjesugne og de skal opp mot et ganske svakt og ustabilt Watford. Holder Kane seg vekke fra midtbanen bør det være gode sjanser for han til å dra med seg et mål eller to. De siste fem rundene har han tre mål og en målgivende, og på de siste fem kampene er det kun 4 spillere som har skutt flere ganger. Bortsett fra mot Brighton har de også scoret en del mål, men dette glemmes med slike resultater. Det kan virke som om Son fort kan bli hvilt etter en tøff kamp og reise i Nord Korea, noe som gjør at Kane må ta ansvaret som spydspiss i dette laget.

Nummer 2 – Raheem Sterling
Sterling har hatt en spesiell uke med mye utenomsportslig fokus, allikevel har han latt beina snakke for seg og svarte kritikerne med en stor kamp i midtuka. Spiller i likhet med Kane på et lag som har noe å revansje etter et slag i tryne i kampen mot Wolves før de dro på tur med landslaget. Sterling er fortsatt eid av nesten 40 % og er derfor en spiller som er et ganske trygt valg. Har man en så dyr spiller på laget bør man også vurdere å ha han som kaptein når det er mulig med tanke på poeng per million. Crystal Palace har sluppet inn seks mål de siste fire kampene og de har spesielt de siste sesongene faktisk slitt litt mer hjemme. På bortebane er det ingen spillere som skyter mer enn Sterling, noe som selvfølgelig kan være litt tilfeldig, men allikevel er det en spiller som alltid kan score mål. Spiller Mendy er det en stor bonus med en Sterling som skjærer mer innover, noe som også kanskje er oppskriften for å komme seg igjennom et lavt og trangt Hodgson-lag.

Fallskjerm 500 kr!
Vi gir alle en bonus denne helgen på 500 kr hvis du taper på ditt neste spill!
Trykk her for å delta!

Nummer 3 – Pierre-Emerick Aubameyang
Denne runden er det vanskelig å komme utenom Auba. Dette skyldes at han i det siste har blitt satt inn på mange lag, hvor mange nok har sett det grønne kampprogrammet som lyser opp i FPL-appen. Først og fremst er det viktig å ikke legge for mye i disse kodene. Man har sett hvor vanskelige Sheffield United er å bryte ned hjemme denne sesongen, så det blir ikke en enkel kamp for Emery og gjengen hans. Sheffield kommer til å ligge kompakt og gjøre livet surt for Arsenal. Slike kamper blir fort vanskelige, og det blir nok ikke så veldig målrikt. Lacazette er varslet tilbake, det er også viktig å ha i tankene. Dette kan da gjøre at Auba må ut på kanten igjen. Det som derimot taler for Aubameyang er at han scorer jo hver gang han er på banen. Han er en fantastisk avslutter som ikke trenger mange sjanser. Arsenal vil nok male på, så det skal ikke mye til for en grei return om man velger spissen fra Gabon.

Nummer 4 – Callum Wilson
På sesongens åtte første kamper har faktisk Wilson et snitt på 6 poeng. Fem mål og tre målgivende har det blitt til tross for at ikke mange har snakket om han. Var et populært valg før sesongen startet, men mange mistet fort tålmodigheten. Har derimot produsert poeng i det stille for et Bournemouth som også har sett bedre og bedre ut etter rufset start. De er tradisjonelt et lag med store høyder og dype daler. I toppene kan de score mange mål, og da er som regel Wilson involvert i stor grad. Kampprogrammet for Bournemouth ser ganske så flott ut fremover, og det kan være et godt tidspunkt å hente den engelske spissen på. Et spennende valg som kaptein er han da også om du setter han inn på laget. Det er kun fire lag som har skapt flere store sjanser enn de. Når man i tillegg har med seg at det skadeskutte Norwich-laget lekker som en sil taller i hvert fall mye for å ha spillere i denne kampen som løper rundt i sort og rød drakt. Wilson var med landslaget uten å ha få minutter, så han skal være klar til å levere en kjempekamp på lørdag kl. 16.00.

MDI / Shutterstock.com

Nummer 5 –Tammy Abraham
Den unge engelskmannen har i likhet med sin litt eldre kollega fra Bournemouth hatt en god sesong. Abraham har ikke gått like stille i gangene, foreløpig er han eid av 40 %. Ingen spillere har skutt mer i de siste kampene. Hele 19 mål på de siste fem er solid, og enda mer imponerende er det når 13 av disse har vært på mål. Spiller på et lag som sprudler. Med Hudson-Odoi, Mount og Willian bak seg produseres det mange sjanser, og det kan se ut som om Lampard har klart å gjøre Chelsea om til en skikkelig offensiv gjeng. Kampprogrammet er også her meget fint, så det gjelder å komme seg på toget før det forlater perrongen (noe det kanskje allerede har gjort?), det er nok en ganske stor sjanse for at rivalen din har det faktisk. Newcastle har vist seg gjerrige og vanskelige å bryte ned. Bruce prøver nok ikke å finne opp kruttet denne gangen heller, og han møter nok opp med et lag som skal stenge igjen. Har sprukket mot gode offensive lag som Norwich og Leicester, så det skal være gode sjanser for at et så bra offensivt lag skal bryte igjennom forsvaret. Blir garantert valgt av mange denne runden. Med tanke på pris er han en klasse som er tøff å velge som kaptein, så det blir som alltid en liten vurdering man må ta.

Vinn drømmereise for to personer til Old Trafford!
Slik kan du vinne en tur!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker