Tramadol 50 Mg Buy Tramadol Prescriptions Online Online Tramadol Tramadol Online Overnight Shipping Buy Cheap Tramadol Online Tramadol Uk Buy

Før runden: 4.div i Rogaland avdeling 02 – 23.runde

Forrige runde fikk vi servert enda en dose spenning til nedrykksdramaet, da Klepp vant sin første kamp etter sommeren. Nå er det tre lag på 16 poeng helt nederst i full poengnød. Gled dere til sesongavslutningen.

Nærbø (13.) – Lura (9.)

Nærbø møtte et bra Vard 2 lag som hadde med førstelagsspillere, dette kan de gjøre ettersom at Vard har rykket opp til 2.div. Nå ligger de igjen helt nederst, med en kamp mindre spilt en nedrykksrivalene sine; Klepp og Vard 2. Nærbø har tatt mesteparten av poengene sine i Loen, og Lura kan være en bra match for dem.

Lura knuste Sola 2 5-0 sist runde. Meget sterk prestasjon. Nå er det veldig liten sjanse for at de rykker ned, og de ligger ganske komfortabelt. De er ikke i poengnød slik som Nærbø og har heller ingenting å spille for, derfor kommer de nok inn til kampen med en litt mer likegyldig innstilling.

Nærbø kommer til å kjempe med alt de har i samtlige 90 minutter, dette i tillegg til hjemmefordelen gjør at jeg ser for meg Nærbø seier på torsdag.

Klepp (11.) – Åkra (1.)

Klepp vant endelig! Første seieren deres etter sommerferien, og for å se positivt på det, er de ubeseiret på de siste tre kampene. De ligger øverst av de tre største nedrykkskandidatene med målforskjell, men har utrolig vanskelig kamper igjen. Tror det blir ett nytt tap her.

Ekstraordinær. Eksepsjonell. Ekstrem. Det finnes ikke nok superlativer til å beskrive denne Åkra sesongen. De har fem kamper igjen, og kommer nok til å all in for å vinne hver kamp i år.

Ser ingen grunn til at Åkra ikke skal vinne denne. Klepp har fått litt orden på skuta igjen, men ligalederen er såpass mye bedre at det bør være klasseforskjell på Klepp.

Varhaug (4.) – Ålgård (5.)

Varhaug vant fortjent mot Skjold. Endelig en borteseier. De klarte seg uten Narve Bø og Ivar Løge. Meget viktige Sondre Dvergsdal har blitt skadet ut sesongen. Nå er de tilbake på hjemmebane, der presterer de nesten alltid. Tror det blir veldig jevnt på fredag.

Ålgård tapte 1-2 mot FKH 2 sist. De står nå uten seier på de siste tre kampene. Ålgård har en kamp mindre spilt en Varhaug, og er seks poeng bak. Dette er en veldig viktig kamp for begge lag. Bortestatistikken er 2-6-2, de har slitt med å avgjøre kampene i sitt favør, men taper sjelden.

To jevne lag som møtes. Motsatt oppgjør endte 2-1 til Ålgård etter to sene scoringer. Et av de sureste tapene for Varhaug i år, og de er veldig giret på revansj. Ålgård haler innpå med en seier her, setter Varhaug som små favoritter grunnet hjemmebane.

Frøyland (2.) – Skjold (10.)

Frøyland leverte en sterk borteseier mot Kopervik på lørdag. Ubeseiret siden tapet mot Varhaug. Er etter min mening ligaens nest beste lag. Spiller utrolig fin fotball. Bør slå Skjold dersom de ikke underpresterer enormt.

Skjold var ikke gode mot Varhaug. Slo lange baller nesten hele kampen, og tapte fortjent. Nå skal de møte en enda mer spillende og kreativt fotballag, som jeg tror de kommer til å slite mot. De kan enda rykke ned, men er to poeng ovenfor de tre nederste. Derfor er Skjold desperate etter poeng.

Frøyland er helt klare favoritter. Et av ligaens beste hjemmelag. De bør ta dette lett, men møter et bortelag desperat etter poeng.

Sola 2 (7.) – Kopervik (6.)

Trodde Sola 2 skulle vinne mot Lura sist, men det kommer som alltid an på hvilket mannskap 2-er lagene stiller med. De ligger midt på tabellen, og spiller 4.div neste år. Møter Kopervik som ligger plassen over, men skal slite med å ta forbi dem ettersom de ligger sju poeng bak.

Kopervik har møtt FKH 2, Varhaug og Frøyland de siste tre. Alle er rivaler som ligger nære hverandre på tabellen. Kopervik har endt opp med null poeng på disse tre. De er i en dårlig periode, og er klare for å bryte ut.

Usikker hva Sola 2 kommer med, men Kopervik bør vinne denne. De spilte bra mot Varhaug og tapte knapt mot Frøyland. Mangler bare det aller siste.

Haugesund FKH 2 (3.) – Vaulen (8.)

Haugesund 2 har vunnet fire på rad etter det ydmykende tapet mot Nærbø. De er nesten sikret tredjeplassen, siden gapet opp til Frøyland er for stort og Varhaug er fire poeng under. Vil uansett avslutte sesongen best mulig.

Vaulen ble utsatt for Klepps første trepoenger etter sommeren. Er også nesten helt garantert å spille 4.div neste år. Har ikke noe fælt å spille for, derfor tror jeg vi får se et målkalas i Haugesund på mandag.

Vaulen kommer nok til å slite med ligaens mestscorende lag. Det renner vanligvis inn hos motstanderen til FKH 2. Den lange turen bort til Haugesund, og at Vaulen er et dårligere lag gjør at FKH 2 er klare favoritter.






Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker