Oddstips: Stjørdals-Blink – FFK

Er det her det skal ryke igjen for FFK? Er det her Blink skal sikre minimum kvalik til OBOS? Denne matchen her innehar så mye drama og spenning, at det nesten går rundt for meg. En ting er sikkert. Fotball er en fantastisk idrett med deilige følelser.

Kamp: Blink- FFK
Spill: H
Odds: 1.88
Bookmaker: Rizk
Frist: 13.10.19 kl 15:00
Innsats: 6/10 units

Liga: Norsk-Tipping ligaen avd 1

Stjørdals-Blink med en solid 3-1 seier borte mot LFK sist runde. “Kronekampen” til LFK ble ikke den sportslige suksessen som de håpet på. Lillebo og Sørlokk var enorme i den kampen, og det lover godt foran dagens oppgjør. Er nå ubeseiret i de 17 siste kampene, og vis ikke Roar Vikvang får en form for pris for det han har gjort med dette laget i år, da forstår jeg INGENTING.

FFK er igjen iferd med å rote dette bort. Tapte 1-0 hjemme mot Moss sist, og jeg tror sjansen for kvalik/opprykk røyk der. Ja, det er en teoretisk mulighet, men det kommer ikke til å skje. Så FFK-prosjektet er en katastrofe. Et lag med mange “overbetalte” spillere, og et lag med lite selvtillit som gjester Blinkbanen idag.

Taler for spillet:

  • Blink ser ustoppelig ut, og har ikke tapt på 17 kamper i serien.
  • Flere spillere som scorer mål og har selvtillit/drive på hjemmebane
  • FFK ser helt ferdige ut, og de ser ikke ut som et kollektiv lenger. Blink kan fort vinne 3 eller 4- 0 her, om ting kommer til å stemme.

Taler mot spillet:

  • Er lagt mye press på Blink i dagens kamp av aviser, twitter og byen. Dette har nok spillerne tenkt på hele uken, og bare håper ikke at det har tappet de for energi.

Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker