Oddstips: Melbourne Victory – Melbourne City

Allerede første runde kommer kanskje det råeste oppgjøret i A-League. Derbyet mellom Melbourne Victory og Melbourne City, kalt Melbourne-Derbyet. Begge lag har gjort sterke signeringer og byttet trener foran sesongen. Her er det bare å lene seg tilbake å nyte et fantastisk oppgjør.

Kamp: Melbourne Victory- Melbourne City
Spill: Begge lag scorer
Odds: 1.70
Bookmaker: Coolbet
Frist: 12.10.19 kl 10:30
Innsats: 7/10 units

Liga: A-League

Melbourne Victory har fått ny trener Marco Kurz. Han trente Adelaide United i fjor, og står for en ballbesittende fotball. Inn portene har Jakob Poulsen, Tim Hoogland, Migjen Basha og Kristijan Dobras kommet. Samtidig har de fått tilbake Adama Traore, Robbie Kruse og Andrew Nabbout. Årets Kaptein Ola Toivonen scoret 15 mål i fjor, og har scoret 7 mål på 5 av oppkjøringskampene før sesongen. Robbie Kruse er ute med en hamstringskade. Ellers er alle friske og raske.

Melbourne City har fått ny trener Erick Mombaerts. Han står for en veldig offensiv fotball og alle mann i angrep. Mange eksperter i Australia som følger A-League nærme, har nevnt at de tror Melbourne City kan vinne ligaen i år. Jamie Maclaren og Denis Genreau er eneste som er ute til dette oppgjøret. Jamie Maclaren er ligaen beste spiss, så det er et stort savn. Han er på landslagssamling. Craig Noone, Scott Galloway og Josh Brilliante er meget gode signeringen inn og starter dette oppgjøret.

Taler for spillet:

  • 4 av 5 siste oppgjørene mellom disse to lagene har begge lag scoret
  • Det er to offensive lag og begge lag har signert meget gode offensive spillere. Disse ønsker å sette preg på denne kampen.

Taler mot spillet:

  • Åpningskamper er alltid vanskelige da spillere er mer nervøse og preget.
  • Det blir nesten alltid rødt kort i disse oppgjørene og det preger alltid kampene.
Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker