Oddstips: Adelaide United – Sydney FC

Da er endelig A-League igang igjen etter en lang pause. Jeg gleder meg til å levere oddstips til dere i fra denne vakre ligaen. Adelaide har fått på plass ny trener. Fardal Opseth har kommet inn portene på Coopers Stadium. Sydney er revansje sugne på å slå tilbake etter en skuffende sesong i fjor.

Kamp: Adelaide United- Sydney FC
Spill: Begge lag scorer
Odds: 1.75
Bookmaker: Rizk
Frist: 11.10.19 kl 10:30
Innsats: 5/10 units

Liga: A-League

Gertjan Verbeek er ny trener for Adelaide United og han har innført en offensiv spillestil. Senest gikk de til finalen etter å ha slått ut Central Coast Mariners i semi-finalen 2-1 på bortebane. Fardal Opseth med assist den kampen, og han har hatt en god oppkjøring. Adelaide så meget positive ut i denne kampen og det lover godt for sesongen. Danske Michael Jakobsen som blant annet har spilt for PSV, Aab, Almeria og København er kaptein på dette laget. James Troisi har kommet inn, og er en av ligaens bestes spillere.

Sydney har gjort en storsignering i Kosta Barbarouses fra Melbourne Victory. Han og Le Fondre blir en farlig duo i år. At disse to kommer til å lage mange problemer for mange forsvarsspillere denne sesongen, er det liten tvil om. Alex Baumjohann har kommet inn, og vil styrke midtbanen betraktelig. Han er en skikkelig boks til boks spiller. Førstekeeper Andrew Redmayne er på landslagsoppdrag og spiller ikke denne kampen. Ryan Grant er ute av samme grunn. Dette er to viktige spillere for dette laget.

Taler for spillet:

  • Sydney har styrket seg offensivt foran sesongen, og det lukter mål av trioen Le Fondre, Baumjohann og Barbarouses.
  • Adelaide United kjører alle mann i angrep og spiller en postiv fotball. De vil ut å vise seg fram for supporterne sine i åpningskampen.
  • Sydney mangler førstekeeper og sin beste forsvarsspiller. Inn kommer det to unggutter.

Taler mot spillet:

  • Sydney hadde en tendens til i fjor å tenke mer forsvar enn angrep. De har samme trener som i fjor, og en åpningskamp er alltid spennende.
Kategorier
NyheterTippingVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker