Buying Tramadol In Australia Tramadol Order Online Canada Order Cheap Tramadol Online Online Tramadol Overnight Delivery Online Doctor Prescription Tramadol Buy Cheap Tramadol Overnight Delivery

Før runden: 4.div i Rogaland avdeling 02 – 22.runde

I kveld starter den 22.runden med 4.div i Rogaland. Vi har et veldig spennende toppoppgjør mellom Kopervik og Frøyland i vente.

Vaulen (8.) – Klepp (12.)

Vaulen spilte ikke sist runde. De har hatt en god hvilepause. Sist de spilte tapte de 1-8 mot Åkra. Vaulen har vært svake på hjemmebane, og ligger midt på tabellen, uten fare for nedrykk.

Klepp derimot trenger desperat en seier. De har nå to uavgjorte på rad, men har fortsatt ikke vunnet etter sommeren. Klepp er på nest siste plass nå fordi Vard 2 har verre målforskjell. Bortelaget har kun vunnet en bortekamp i hele år.

Klepp har forbedret seg de to siste kampene, selv om Vaulen ligger foran på tabellen, tror jeg dette blir en veldig jevn kamp. Dette kan fort bli Klepp sin første seier etter sommerferien. De kommer til å kjempe med alt de har for å unngå nedrykk, og dette kan fort være deres sjanse til en trepoenger.

Kopervik (6.) – Frøyland (2.)

Kopervik reiste til Varhaug på en fjerdeplass, men falt ned til sjetteplass etter 3-1 tapet. De spilte veldig bra fotball og hadde mye ball. Kopervik sliter veldig med å score mål, og kommer til å slite med å få nettkjenninger mot ligaens nest beste forsvar.

Frøyland opprettholder den gode formen etter Varhaug-tapet. De har ikke tapt på seks kamper, og slo Lura 4-0 sist. Frøyland ligger komfortabelt på andre plass, noe de fortjener. Har vist seg å være bedre på hjemme enn bortebane.

Kopervik er inne i en litt dårlig periode, men de er fortsatt solide. Frøyland ankommer som små favoritter, men det blir nok en jevn affære.

Skjold (9.) – Varhaug (4.)

Skjold har kun vunnet en kamp siden etter sommerferien. Svak periode. Enda en liten risiko for nedrykk, men tror de skal klare seg greit i divisjonen. Gressbanen er stengt nå, så lørdagskampen spilles på kunstgress. Mister en liten fordel der ettersom Varhaug ikke har vunnet på gress på to sesonger.

Varhaug slo tilbake etter to svake borteresultater mot Nærbø og Lura. Sterk hjemmeseier mot Kopervik. 2003-modellen Rasmus Auestad strålte, og leverte både mål og assist. Varhaug mangler deres to kanskje viktigste spillere på lørdag, men er avhengig av en seier for å ta innpå FKH 2. Borteformen må forbedres.

Varhaug er favoritter i oppgjøret mot Skjold, lørdag klokken 3. Selv om Narve Bø og Ivar Løge er uaktuelle til kampen, og borteformen ikke er eksisterende, bør Varhaug ha nok kvalitet til å slå Skjold.

Ålgård (5.) – Haugesund FKH 2 (3.)

Lokaloppgjøret mellom Ålgård og Klepp endte 2-2. En liten skuffelse for Ålgård ettersom de ledet 2-0. De har en kamp mindre spilt enn Varhaug, og må vinne for å holde følge. Varhaug trenger at FKH 2 taper poeng for å holde følge. Ålgård har hele 6 uavgjorte på bortebane i år, og sliter med å vippe kampene over i sitt favør.

FKH 2 har vunnet tre på rad etter det ydmykende tapet mot Nærbø. Man vet aldri hvilket lag de stiller med, og nettopp derfor kan denne kampen bli veldig spennende. Ligaens mestscorende lag med et målsnitt på 4,15 per kamp.

Ser for meg en målrik kamp der FKH 2 vinner. Er usikkert hvilket lag de stiller med, så kampen kan vippe begge veier.

Lura (10.) – Sola 2 (7.)

Lura tapte 4-0 mot Frøyland etter den vanvittige snuoperasjonen deres mot Varhaug var det ned på jorden igjen. Er ikke helt utenfor fare for nedrykk, og et poeng hadde hjulpet på, siden da er de nesten garantert sikret en plass i neste års fjerde divisjon.

Sola 2 knuste Nærbø sist kamp. Markus Eiane som er på lån fra Molde spilte for 2-er laget og scoret hattrick. Også her spørs det veldig hvilket lag som kommer til Lura. Ligaens nest dårligste forsvar holdt til og med nullen sist kamp.

Sola 2 bør vinne denne, usikkert hvilket lag de stiller med, men etter brakseieren mot Nærbø kommer de til Lura proppfulle av selvtillit og spilleglede. Ser for meg en målrik kamp.

Nærbø (11.) – Vard Haugesund 2 (13.)

Nærbø har en kamp mindre spilt enn mandagens motstander, og ligger foran med tre poeng. Dette gjør at de ikke er helt sikret en ny kontrakt i fjerde divisjon, og de trenger poeng her for å ikke få Vard 2 hakk i hæl.

Vard 2 tapte 0-3 mot Åkra, ikke så mye med tanke på at ligaens beste angrep møtte det verste forsvaret. De må ta poeng siden de har så dårlig målforskjell. Får de like mye poeng som Klepp rykker de ned på målforskjell.

Denne kampen kan gå begge veier. Nærbø kan ligge lavt og kontre, eller kommer Vard 2 med et bra lag og dominerer kampen. Setter Vard 2 som små favoritter.


Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker