Oddstips: Egersund – Kvik Halden

Her møtes andre og fjerdeplassen til duell i idrettsparken. Kvik kjemper om direkte opprykk og Egersund kjemper om kvalikplassen til OBOS. Dette er definitivt rundens godbit. Begge lag er i gode form, og det lukter mål av begge lagene.

Kamp: Egersund – Kvik Halden
Spill: Begge lag scorer
Odds: 1.50
Bookmaker: Rizk
Frist: 06.10.19 kl 14:00
Innsats: 7/10 units

Liga: Norsk-Tipping ligaen avd 1

Egersund kommer fra en meget sterk 6-2 seier på Nissekollen mot Nardo. De er i veldig god form og ser meget gode offensivt ut. De offensive samhandlingene ser veldig bra ut. Naglestad med vanvittige 23 mål på 22 kamper. Det er så sinnsykt rått det. Han trives godt i Egersund, og kan fort bli værende. Han er avdelingens beste spiss. Ferdig snakket. De seks av sju siste kampen har endt slik 6-0-1

Kvik slo Levanget 2-1 hjemme og befester posisjonen sin på andreplassen, som tilsier kvalik til OBOS. Kent Bergersen sine menn har hatt en vanvittig sesong, og er en av årets prestasjoner på dette nivået. Hyggelig å se at han har suksess etter fadesen i HamKam. Det er Chaib og Næsheim som står for målene i dette laget. De deler toppscorer-tittelen med 10 mål hver. Kvik er ubeseiret siste ti kampene med 8-2-0. Bunnsolid!

Taler for spillet:

  • To lag som struter av selvtillit og mål. Naglestad går ikke av banen uten å ha scoret mål. Chaib og Næsheim i kanonform. Det lukter mål av disse to lagene her.
  • Kvik har hatt flere målrike kamper på bortebane. Egersund scorer alltid hjemme.

Taler mot spillet:

  • Nerver kan ta overhånd og dette er ikke en kamp noen av lagene vil tape. Så det kan hende at det blir stillingskrig lenge.(Vi håper på et tidlig mål)
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker