Tramadol Prescription Online Cheap Tramadol Online Overnight Delivery Best Place To Order Tramadol Online Tramadol Buy Cheap
Robert Lewandowski har rekordhøye ti mål på de seks første seriekampene i år. Til helga jakter han nye scoringer, hjemme mot Hoffenheim. Foto: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

Beholder Bayern tabelltoppen inn i landslagspausen?

I kveld sparkes den sjuende runden av årets Bundesliga i gang, når Rune Jarstein, Per Ciljan Skjelbred og resten av Hertha Berlin tar i mot Fortuna Düsseldorf. Runden byr ellers på flere godbiter, og spesielt en storkamp er verdt å merke seg.

Etter seks runder er Bayern München det førende laget, og de leder også ligaen med sine 14 poeng. Det er dog kun ett poeng ned til de fem(!) neste lagene, som alle står med 13 poeng. Disse lagene er RB Leipzig, Freiburg, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen. Noe overraskende er det at Dortmund (som vi tippet som seriemester før sesongen), ligger plasser på 8.plass. Etter to strake seire starten, har de gulkledde kun vunnet en av sine fire siste kamper. Dortmund har til gjengeld kun tre poeng opp til serielederne fra sør, så de er langt ifra hektet av i toppkampen.

Dortmund har en tøff kamp igjen til helga, når de skal gjeste årets overraskelseslag Freiburg på Schwarzwald-stadion. Freiburg har åpnet sesongen strålende, og etter sin 2-1-seier mot Düsseldorf sist, er de altså ett av lagene som kun er poenget bak serieleder Bayern. Selv om de hvite og svarte ikke har hatt den tøffeste serieåpningen, er det likevel imponerende det de har gjort, og Dortmunds stjernegalleri skal ikke ta enkelt på denne kampen. For gjestene er egentlig alt annet enn seier for dårlig, og de bør ta tre poeng for å ikke gjøre luka opp til rivalene fra München større. Bayern har hjemmekamp mot Hoffenheim denne runden, en kamp de etter alle solemerker tar med seg tre nye poeng fra.

Ut fra årets sesong er Freiburg-Dortmund en virkelig godbit denne runden. Runden største kamp, må likevel sies å være Leverkusen-Leipzig. Det er to lag som er forventet å kjempe om topp fire, og to lag som kommer til å bli misfornøyd om sesongen ikke ender med en plassering blant de fire som får spille Champions League i 2020/21. Begge lag har fått en god start på sesongen, og både Leverkusen og Leipzig er som nevnt kun ett poeng bak Bayern. Leipzig ledet faktisk serien før forrige runde, men gikk noe overraskende på sesongens første tap hjemme mot Schalke 04 forrige helg. De spilte også en meget svak kamp mot Lyon i midtuka, og tape 0-2 hjemme i den andre gruppespillkampen i Champions League. Julian Nagelsmann bør få opp koken i garderoben, og den siste kampen før landslagspausen blir både viktig og svært tøff for laget som tidvis har sett ut som en tittelkandidat denne sesongen.

Kevin Volland har ti landskamper for Tyskland. Han scoret sitt tredje seriemål for sesongen mot Augsburg forrige helg, og denne helga skal han prøve å senke RB Leipzig, sammen med resten av lagkameratene sine i Leverkusen. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

En annen kamp det er verdt å merke seg denne runden, er kampen som avslutter runden på søndag, Eintracht Frankfurt mot Werder Bremen. Hjemmelaget Frankfurt har heng på topplagene, men bør helst slå Bremen om de skal henge med. De rødkledde står med 10 poeng, og er plassert på niendeplass før helgas runde. De kommer fra en fin borteseier mot Union Berlin, hvor begge de nye spissene (Bas Dost og Andre Silva) fant veien til nettmaskene. Gjestene fra Bremen kommer også fra et oppløftende resultat sist. De fikk med seg 2-2 hjemme mot Dortmund, og ligger tre poeng bak Frankfurt før helga.

Den 7.runden av årets Bundesliga spilles slik:

Fredag 4.oktober:
Hertha Berlin – Fortuna Düsseldorf

Lørdag 5.oktober:
Leverkusen – Leipzig
Paderborn – Mainz
Bayern – Hoffenheim
Freiburg – Dortmund
Schalke – Köln

Søndag 6.oktober:
Mönchengladbach – Augsburg
Wolfsburg – Union Berlin
Eintracht Frankfurt – Werder Bremen

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker