Mastercard Tramadol Buy Generic Tramadol Online Order Tramadol With Cod Tramadol Medication Online Tramadol Online Australia
Riyad Mahrez leverer som regel når han får sjansen. Foto: Shutterstock

Rundens kapteinvalg: En skiller seg ut!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

5000kr freebet til nye kunder!
Et eksklsuivt tilbud som kun varer ut helgen!
Benytt deg av tilbudet her!

Nummer 1 – Pierre-Emerick Aubameyang
Igjen er det mange navn som går igjen som aktuelle kapteinsvalg. Alle på topp tre spiller hjemme, men det er kun en av dem som har en kamp mot et lag vi tror vil slippe inn mange mål. I 2019 har han levert FPL-involvering i 20 av 23 kamper og regnes derfor som er ganske sikkert kort om man vil unngå en som får to poeng. Han har derimot ikke fått disse store summenre så ofte. Bournemouth har sluppet til 118 skudd denne sesongen. Samtidig har Arsenal skapt sjette mest store sjanser, og med Auba sin solide skuddstatistikk hvor han treffer mål på ganske mange skudd kan det bli ganske kjekt å sitte med spissen fra Gabon.

Nummer 2 – Raheem Sterling
En spiller som har frustrert mange i det siste. Scoret endelig mål mot Everton, men før det gikk han fire kamper uten målinvolvering. Det er vanskelig å forsvare prislappen når uttelingen hans er så svak. Fikk en opptur i Champions League etter han var instrumentell med mål og målgivende etter å ha blitt byttet inn sent. Selvtilliten bør derfor være tilbake. Er alltid høyaktuell som kaptein fordi han er så offensivt anlagt og spiller på et lag som produserer så mange sjanser. Ingen spillere kommer til flere skudd i boks. Har vært litt bred i spillet sitt i det siste, men om Mendy er tilbake igjen vil han nok befinne seg mest inne i boks. Med Aguero som et så usikkert kort etter 90 minutter i Champions League og KDB sannsynligvis ute, er det Sterling som frister mest i en kamp man ønsker å ha kaptein ifra. Mange ønsker han nok ut av laget, men kampprogrammet er grønt og Sterling har bitt tilbake flere ganger i karrieren sin.


Tiern med 67 000 kr i premiepotten!
Svar rett på helgens Eliteserie spørsmål og vinn hele potten!
Slik melder du deg på!

Nummer 3 – Mohamed Salah
Er litt i samme kategori som Sterling, men til en enda dyrere pris. Salah har derimot en Mane som er ganske nær Salah i pris og prestasjon, og det er nok vanskeligere for folk å forsvare å gå for Salah fremfor Mane. Egypteren har kommet til flest skudd i Premier League denne sesongen, men ikke sett så pigg ut. Han kommer til såpass mange sjanser at han har råd til å bomme, men til nå denne sesongen har det blitt for mye bom. Er vanskelig å håndtere og er flink til å utnytte rom når han får det. Om avslutningene sitter renner det inn poeng igjen. Socret to mål mot Salzburg og vi får håpe det var den selvtillitsboosten han trengte. Møter et solid lag i Leicester, men Liverpool har nå visst at de kan score mål mot de fleste motstandere.

MDI / Shutterstock.com

Nummer 4 – Sebastien Haller
Franskmannen var på alles lepper for noen få runder siden, før det bare sluknet helt. Litt vanskelig å peke på hva som har skjedd, men han har nok ikke blitt en mye dårligere spiller. Er fortsatt en spydspiss som spiller på et lag med mange servitører. Alt ligger til rette for at det skal kunne bli mange mål for Haller denne sesongen. Crystal Palace har sett ut som seg selv i mange av kampene og vært gjerrige. Allikevel har de alltid vært litt ustabile og målene kan plutselig renne inn. West Ham er også ustabile, men kan score mål mot de fleste. Haller har ganske mange gode kvaliteter, og er en komplett spiss. Vi tror at når det løsner for han vil målene komme på bestilling. Scoret to mål i sine siste kamper og spesielt hjemme mot Man Utd for to kamper siden så de skarpe ut, har de funnet roen hjemme på London Stadium nå?

Nummer 5 –Riyad Mahrez

Er foreløpig valgt av kun 4,6% og fremstår som en skikkelig joker som kaptein om man har han i laget. Virker å være inne på Peps foretrukne lag og da vet vi hva som bor i han. Imponert stort denne sesongen og ligger kun et poeng bak Sterling etter to mål og fem målgivende. Virker å ha blitt en litt mindre egoistisk spiller, men allikevel kommet til 17 skudd, det samme som blant annet KDB. 15 og 10 poeng har det blitt i de siste kampene, summer man ønsker å få fra kapteinen man velger. Er muligens litt ustabil som FPL spiller, men ingen tvil om at hvis man treffer på Mahrez er det mulig å få en solid poengsum og stor diff om resten av valgene ikke innfrir.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker