Overnight Tramadol Mastercard Tramadol Mastercard Overnight Tramadol Cheap Cod Tramadol Online Overnight 180

Før runden: 4.div i Rogaland avdeling 02 – 21.runde

Sist runde var preget av overraskelser. Frøyland tapte poeng og Varhaug tapte etter å ha ledet 3-0. Den 21.runden tror jeg blir enda mer forutsigbar. Vi har et lokaloppgjør mellom Klepp og Ålgård i vente, samt toppkampen Varhaug – Kopervik.

Vinn Champions League VIP tur!
Se ditt drømmelag i Champions League hvor du får alt inkludert i reisepakken!
Meld deg på her!

Klepp (13.) – Ålgård (6.)

Klepp tok deres aller første poeng etter sommerferien. 2-2 borte mot Skjold. Etter en forferdelig høst ligger de på siste plass for første gang. Ettersom Vard 2 vant på mandag må Klepp snart få en seier for å komme seg bort fra nedrykksplass. Mangler Kristian Johnsen i forsvar etter en stygg hodeskade. Har tatt 8/12 poeng på hjemmebane.

Ålgård hadde pause sist runde, men før det tapte de 3-0 mot Åkra. Kommer inn til lokalderbyet med friske bein. Har gjort en akseptabel sesong så langt, innenfor topp 6 med god margin og kan rykke opp til 4.plass dersom de vinner og resten av resultatene går deres vei. Har tatt betydelig mye mindre poeng på bortebane, der de fleste kampene ender uavgjort.

Klepp fikk en god opplevelse borte mot Skjold. De er desperate etter en seier, og møter et Ålgård lag som sliter på bortebane. Ser for meg en veldig jevn kamp, som fort ender uavgjort.

Varhaug (5.) – Kopervik (4.)

Varhaug var i skyene etter 3-0 seieren mot Frøyland. Møtte Nærbø og Lura, der de var soleklare favoritter, men tapte begge. Er inne i en liten krise nå. Begge tapene var på bortebane, nå er de endelig på hjemmebane igjen. Der har de statistikken 8-0-1. Har slitt med sykdom de siste ukene, men forhåpentligvis for de grønnkledde har de fullt mannskap til fredag. Kollektiv kollaps sist mot Lura, etter å ha ledet 0-3 endte det 4-3 seier til Lura. Må slå tilbake nå.

Kun tre lag har scoret færre mål en Kopervik så langt i sesongen, likevel ligger de på fjerdeplass. Tapte 1-4 mot FKH 2 sist. Er sterke på både hjemme- og bortebane. Solid lag som sjelden kollapser.

Et veldig jevnt oppgjør mellom to lag som ligger ved siden av hverandre på tabellen. Varhaug er enorme hjemme, og selv om de har to dårlige opplevelser på rappen nå, tror jeg at hjemmefordelen blir forskjellen.

Tiern med 67 000 kr i premiepotten!
Svar rett på helgens Eliteserie spørsmål og vinn hele potten!
Slik melder du deg på!

Frøyland (2.) – Lura (10.)

Frøyland møtte Nærbø igjen for andre gang på tre uker. De visste de kom til en tøff kamp, og et Nærbø lag med en vilje av stål. Sluttresultatet ble 2-2. Nå møter Frøyland et mer fintspillende lag enn Nærbø, der de kommer til å få mye mer rom. Møtte Lura for to uker siden, og vant 3-1, uten Scott Vatne. Her tror jeg de vinner igjen.

For en snuoperasjon av Lura! Ligger under 0-3, men kjemper seg tilbake i andre omgang. Viser en fantastisk moral, og ender opp med å vinne 4-3. Et av sesongens høydepunkt for Lura-laget, men tror ikke oppturen varer så lenge.

Denne bør Frøyland ta. De er sultne på en seier etter den sure kampen mot Nærbø. Hjemmelaget er mye bedre enn Lura spiller for spiller, dette vil bli gjenspeilet på banen.

Sola 2 (8.) – Nærbø (11.)

Sola 2 viste nok en gang hvorfor de er det verste defensive laget i serien ved å slippe inn fire mål mot Vard 2. Har ikke vunnet på de siste fire, der de har sluppet inn 5,5 mål i snitt.

Er bare å ta av seg hatten for Nærbø. Har befunnet seg under streken hele sesongen, men med seier over Klepp, FKH 2 og Varhaug, samt uavgjort mot Frøyland har de bykset opp til trygg plass. Fire poeng ned til nedrykk, og en kamp mindre spilt. Vanskelig lag å spille mot siden de ligger lavt og frustrerer motstanderlaget hele kampen.

Ser for meg at det ballspillende Sola 2-laget kan bli et offer for steinharde Nærbø. Nærbø er inne i en fantastisk periode, med 7 poeng på de siste tre kampene, mot henholdsvis FKH 2, Varhaug og Frøyland. Er vanskelig å skille disse lagene, kan bli poengdeling på Sola.

Haugesund FKH 2 (3.) – Skjold (9.)

FKH 2 som er ligaens mestscorende lag scoret 4 mål mot det nest beste forsvaret sist runde. Bedre hjemme enn borte. De er vanvittig gode på sitt toppnivå, og er klare favoritter mot Skjold på mandag.

Skjold har en sekspoengs luke ned til nedrykk. Har kun en seier på de seks kampene sine etter sommer. Uavgjort mot Klepp sist. Er et midt på treet lag, men kommer nok til å slite mot FKH 2.

Vard Haugesund 2 (12.) – Åkra (1.)

Vard Haugesund 2 tok en etterlengtet seier mot Sola 2. Det gjorde at de endelig kom seg opp på trygg plass. De kan ikke roe seg ned av den grunn, nå har de Klepp jagende etter, ett poeng bak. Verste forsvaret i ligaen, og har sluppet inn 68 mål, mandagens motstander har sluppet inn 9.

Åkra-ballen ruller videre. Slo Vaulen hele 1-8. Preben Christensen Fauskanger hadde fire. Fortsatt full pott. “Kun” 28 mål scoret på bortebane, i forhold til deres 49 på hjemmebane.

Ser for meg en målrik kamp der Åkra knuser Vard 2 som det synger. Viss hjemmelaget skal ta poeng her må de nok ha med førstelagsspillere, og selv da ser jeg ikke for meg at det går.



Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker