Fantasy Premier League: Årets første uten Salah og Sterling

For første gang denne sesongen er verken Salah eller Sterling med i våre tips. Dette skyldes at de ikke føles som så mye bedre valg enn flere av lagkameratene, og da kan det være en god ide å spre midlene litt utover. De Bruyne er litt usikker og vrakes derfor, vi anbefaler alle å vente til pressekonferansen med Pep har vært før man avgjør hva man skal gjøre. Nyt denne siste helgen med PL før nok en landslagspause (gjesp).

Vinn Champions League VIP tur!
Se ditt drømmelag i Champions League hvor du får alt inkludert i reisepakken!
Meld deg på her!

Keeper:

Michael McGovern – 4.0 – Norwich (Aston Villa, H)
Spennende nyheter på keeperfronten denne runden er at førstekeeperne Fabianski (West Ham) og Krul (Norwich) er ute. McGovern kommer til den gode prisen 4.0, og i mangel av spesielt gode billige alternativer denne runden er det flott å kunne gå for en 4.0 keeper som spiller hjemme mot en antatt svakere motstander. Absolutt mulig for Norwich å holde nullen i denne kampen.

Forsvar:

Trent Alexander-Arnold– 7.2 – Liverpool (Leicester, H)
Den unge engelske backen leverte igjen en flott målgivende i Champions League mot Salzburg. Prisen bare stiger og stiger, men slik han spiller er han fortsatt verdt det. Man finner ikke billige midtbanespillere som tilbyr samme mulighet som målinvolvering som Trent, samtidig som han også fort stikker av med både CS og bonus. Følger faktisk nesten playmaker statsene til De Bruyne, noe som er ganske heftig for en back. Dette gjelder både innlegg og suksessfulle pasninger på siste tredjedel. Er også fus i alle dødballer.

Nicolas Otamendi – 5.5 – Manchester City (Wolverhampton, H)
Endte opp med heftige 15 poeng for to runder siden, noe rundt 5 % av de som spiller FPL fikk med seg. Har økt litt i eierskap etter dette, men fortsatt bør det være flere som jobber han inn på laget. Spiller på kanskje ligaens beste lag, et lag som vil holde nullen rundt 20 ganger eller mer denne gangen, så det er gode sjanser for CS. Konkurrentene hans er skadet og kampprogrammet er meget grønt. Dette er gode grunner for å sette han inn mener vi, samtidig som det ikke er andre forsvarspillere som kommer til like mange avslutninger i boks som han.

Aaron Cresswell – 4.9 – West Ham (Crystal Palace, H)
Han har slitt litt i konkurransen med Masuaku denne sesongen dødballeksperten til West Ham. Backen med den deilige venstrefoten har slitt litt med skader og en litt overpresterende Masuaku. Etter lagkameratens røde kort har Cresswell spilt 90 min og stukket av med to mål disse kampene. Tyder på god form der. Før kampen mot Bournemouth hadde West Ham holdt nullen i tre kamper på rad, så de virker solide denne sesongen også. Sjanse for CS og mål involvering liker vi godt i Fotballsonen og slenger venstrebacken inn på laget.

Tiern med 67 000 kr i premiepotten!
Svar rett på helgens Eliteserie spørsmål og vinn hele potten!
Slik melder du deg på!

Midtbane:

Riyad Mahrez– 8.5– Manchester City (Wolverhampton, H)
Mahrez har aldri slått helt igjennom etter sin overgang til Manchester City. Han gjør mye bra og får en del målpoeng, men har vært altfor mye inn og ut av laget til å være en skikkelig mann å eie på FPL. Denne sesongen har han foreløpig startet fire av syv kamper, mens han har kommet inn i resten. Står på knallsterke fem assist og 2 mål, noe som gjør at han er like bak populære Sterling. De siste kampene har han 15 og 10 poeng, noe som tyder på god form. Ser rett og slett brennheit ut, og til den prisen du får han for burde han vurderes, kanskje til og med i stedet for Sterling?

Bernardo Silva – 7.9 – Manchester City (Wolverhampton, H)
Med De Bruyne sannsynligvis ute er det nok duket for at Bernardo overtar hans plass. Denne sesongen har Bilva i de kampene han har spilt hatt en mer offensiv rolle en forrige sesong, og på ganske redusert antall minutter på banen har han kommet til 17 skudd, like mye som KDB. Har også fått med seg en hattrick. Var verdens beste spiller sist sesong ifølge Pep og fikk da mye tillit. Denne sesongen har han vært litt inn og ut av laget og kan muligens også vente seg noen kamper utestengelse for en merkelig rasisme-sak mot bestevennen sin Mendy på sosiale medier. Er ikke et langsiktig valg med tanke på dette, men som er kjapp erstatter for KDB er han fin. City hjemme produserer som regel mange mål.

Heung-Min Son – 9.6 – Tottenham (Brighton, B)
Den glade Sær-koreaneren har levert målpoeng i fire kamper på rad nå, men kanskje ikke helt i den skalaen man kunne ønsket seg for den verdien. Tottenham sliter litt om dagen og er ganske avhengig av Son for å skape ting offensivt. Ligger som regel som den mest offensive spilleren under kamp, og er ofte i farlig posisjon. Har skutt i snitt over fire ganger per kamp og flere av disse fra farlig posisjon. Brighton ligger ikke like lavt som før og spiller på en måte som bruker større deler av banen. Dette vil skape rom for Son til å løpe i, og om Tottenham er så revansjesugne etter midtukekampen som de bør være kan det blir en del mål i denne kampen her.

Sadio Mane – 11.5 – Liverpool (Leicester, H)
Mane får man for en million mindre enn Salah, noe som begynner å se ut som om det er verdt det. Salah kommer fortsatt til en del flere sjanser enn Mane, men Mane ser bare mye skarpere ut. Trenger mindre sjanser for å score mål og ligger ofte mer sentralt i banen. Det er litt 50/50 om hvem som stikker av med mest poeng av disse to, men Mane velges her på grunn av prisen.

Andriy Yarmolenko – 6.0 – West Ham (Crystal Palace, H)
En annen spiller som er i god form og som har en fordelaktig kamper er Yarmolenko. Har scoret mål i sine to siste kamper og begynner å vise seg som den spilleren han var før hans stygge skade i fjor. Har spilt seg til fast plass i West Ham og kommer til en fin pris i forhold til de andre spillerne. West Ham ser spennende ut offensivt, og de skaper mange sjanser. Er også en spiller som stiger og verdi og som man muligens ønsker seg for flere kamper i et gunstig kampprogram. Ligger høyt i banen og kommer til mange avslutninger.

Angrep:

Pierre-Emerick Aubameyang- 11.0 – Arsenal (Bournemouth, H)
Auba er bankers på dette laget her. 7 mål på 7 kamper har det blitt til nå, noe som er ganske solid. Foreløpig har det ikke blitt så mange eksplosive poengsummer som man gjerne ønsker fra spillere man setter som kaptein. Scorer på kommando, og liker seg spesielt hjemme. Bournemouth er blant lagene som har sluppet til flest sjanser, og vi ser for oss en kamp med flere mål til begge lag. Dette kan bli kaotisk, noe som ikke er ugunstig om man velger en offensiv spiller på Arsenal. Med Lacazette ute er han også soleklar spiss.

Teemu Pukki – 7.2 – Norwich (Aston Villa, H)
Finnen har sluknet litt etter en forrykende start og er nå to kamper uten mål. Det samme er Norwich, noe som tyder på at de er ganske avhengige av Pukki-mål. Det som er meget interessant med Pukki er at han har spilt tre hjemmekamper til nå, og de har endt med poengsummene 17-11-12. Nå er de hjemme igjen og mot en motstander som også er nyopprykka. Pukki har fortsatt å komme til sjanser til tross for at målene har uteblitt og har notert seg for like mange skudd som Salah denne sesongen. Vi mener det er verdt å gi han denne kampen.

Rundens kaptein:

Pierre-Emerick Aubameyang (11.0) – Auba hjemme mot en slik motstander høres veldig fristende ut. Han leder angrepet for Arsenal og kommer til sjanser uansett. Er muligens den beste avslutteren i Premier Leauge, så det skal ikke mye til for at han scorer. Bournemouth slipper til altfor mange sjanser, noe Arsenal bør utnytte. Flere har gode kamper, men som sagt så frister Auba mest. En liten hake er det om det viser seg at Pepe har overtatt straffene?

Rundens billigspiller:

Andriy Yarmolenko (6.0) – En billig vei inn et et veldig spennende angrep. Prisen stiger og kampprogrammet er fint, så her gjelder det å komme seg på toget tidlig. Spiller offensivt i West Hams 4-2-3-1 og skal komme seg mye inn i boks. Er en fysisk trussel på innlegg samtidig som han er en spiller som kan skape problemer langs bakken. Til denne prisen får du en som fort kan ende med over ti mål denne sesongen.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

Riyad Mahrez (4,6%) – Skrevet en del over om hvorfor Mahrez bør vurderes sterkt. Er eid av veldig få, noe som er naturlig når de fleste har foretrukket KDB, Aguero og Sterling. Mahre har levert svært imponerende forestillinger og fortjener en vesentlig høyere eierandel enn dette.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

John Lundstram (38,4%) – Lundstram er valgt av mange og flere har nok planer om å spille han. Er billig og har levert veldig bra til nå denne sesongen. Spiller borte mot et svært revansjesugent Watford, og vi mener dette er en kamp Watford kommer til å ta. Dette gir ikke en CS på Lundstram, og da er han egentlig ikke veldig aktuell.  

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker