Order Tramadol Cod Only Order Cheap Tramadol Overnight Buying Tramadol Online Uk Tramadol Online Next Day Delivery
Foto: Positiffy, Shutterstock

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 24

Allerede fredag kveld sparkes runde 24 av Eliteserien i gang, med “Ælv Classico”. Fotballsonen gir deg som vanlig fem tips til kaptein foran runden. De tre første er våre heteste tips i prioritert rekkefølge, før nummer fire og fem er to “diffe-valg”.

Vinn Champions League VIP tur!
Se ditt drømmelag i Champions League hvor du får alt inkludert i reisepakken!
Meld deg på her!

Nummer 1 – Torgeir Børven (Odd, 8.7)

I en runde hvor flere av de beste lagene har tøffe kamper, skiller Børven seg ut som det tryggeste alternativet. Odd tar i mot Vålerenga på Skagerak, og her bør hjemmelaget uten tvil ta alle tre poengene, mot et meget dårlig Vålerenga. Børven har scoret ett mål i hver av de to siste serierundene, og sannsynligheten er stor for at han tegner seg på scoringslista igjen denne helga. Denne runden er den runden det har vært enklest å plukke ut et soleklart førstevalg som kaptein i Eliteserien Fantasy.

Nummer 2 – Leke James (Molde, 11.3)

Bortekamp i Bergen er selvfølgelig aldri enkelt, men Molde har vist en helt unik evne til å avgjøre tette kamper denne sesongen. Leke James scorer også jevnt og trutt, så mulighetene er absolutt brukbare for at han tegner seg på scoringslista i Bergen. Selv om Brann har vært ganske dårlige etter sommeren, tettet de igjen på Lerkendal sist, og de holdt også Molde til uavgjort på Aker stadion tidligere i år. Det blir neppe noen målfest i Bergen, men Molde kan fort ta med seg en knepen seier, og bli ikke overrasket om nigerianeren med en fortid i Aalesund blir matchvinner på Brann stadion i helga.

Tiern med 67 000 kr i premiepotten!
Svar rett på helgens Eliteserie spørsmål og vinn hele potten!
Slik melder du deg på!

Nummer 3 – Kristoffer Zachariassen (Sarpsborg 08, 7.2)

Dette er kanskje ikke et opplagt valg denne runden, og Zachariassen har ikke levert målpoeng på de fire siste kampene, men vi har trua på bergenseren denne runden. Sarpsborg skal til Trondheim for å møte Ranheim, i det som er en utrolig viktig kamp for begge lag i bunnstriden. Gjestene har rett og slett ikke råd til å tape, og bør egentlig ta med seg alle tre poengene. Det kan fort skje, og vi tror Zachariassen kan bli tunga på vektskåla i bunnkampen, og at han kan være et godt valg som kaptein denne runden. På sine fem siste hjemmekamper har Ranheim kun tatt ett poeng, så det er langt fra noen umulig oppgave for Geir Bakkes menn å dra hjem fra Trondheim med poeng i bagasjen på søndag.

Nummer 4 – Ola Brynhildsen (Stabæk, 5.0)

Dette er et langskudd, men kan fort finne på å snike seg inn bak keeper. Brynhildsen har vært mye i media den siste tiden, i forbindelse med kontrakten hans som går ut til sommeren, og interesse fra både Rosenborg og Molde. På banen har han også vært bra i det siste, og står faktisk med tre scoringer på de fire siste kampene i Eliteserien. Stabæk har fått en fin opptur etter comebacket til Janne Jönsson, og selv om de har en tøff kamp mot Viking på søndag, tror vi hjemmelaget har stor sjanse for tre poeng på Nadderud. Brynhildsen er i form, og se ikke bort fra at den kvikke lysluggen gjør livet surt for Iven Austbø og Viking-forsvaret søndag kveld.

Nummer 5 – Runar Espejord (Tromsø, 6.5)

Om Brynhildsen var et langskudd, er vel dette et skudd fra egen banehalvdel. Vi ser at keeper står langt ute, og prøver oss på “en Xabi Alonso”. Tidligere i år uttalte Eurosport-eksepert Joacim Jonsson at Runar Espejord er den viktigste enkeltspilleren for sitt lag i Eliteserien. Dessverre har Espejord fått store deler av sin karriere spolert på grunn av skader, men forrige helg var han tilbake fra start for sitt kjære Tromsø. Den kampen endte med et stygt tap i “slaget om nord”, og Tromsø er nok ivrige på å vise seg fra en mye bedre side i hjemmekampen mot Kristiansund til helga. Espejord er naturlig nok omtrent ikke valgt av et eneste aktivt lag på Fantasy, og vil i så måte være en “kjempe-diff”. Valget er langt fra et sikkert valg, og det er ikke engang sikkert at han starter, men han har mål i seg, og til og med mot et solid KBK-lag, kan han score både ett og to mål. Om man ikke vil “cappe” Espejord, er det i alle fall en fin “diff” også å bytte han inn på laget sitt.

Tromsø er en vakker by, og det er nok ikke lenge til byen igjen er snødekt. Kanskje kan Runar Espejord glede byen sin med gode prestasjoner og målpoeng på Alfheim denne helga? Foto: Shutterstock.com

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker