Foto: Positiffy, Shutterstock

Eliteserien Fantasy: før runde 24

Allerede i morgen kveld sparkes runde 24 av Eliteserien i gang med “Ælv Classico”. Dette er den siste runden før nok en landslagspause, og vi Fotballsonen gir deg her våre tips foran helgas runde.

Vinn Champions League VIP tur!
Se ditt drømmelag i Champions League hvor du får alt inkludert i reisepakken!
Meld deg på her!

Aktuelle spillere å sette inn:

Keeper:

Iven Austbø (5.1): Det er vanskelig å finne en keeper man bør ha i rundene fremover, men Vikings sisteskanse ser i alle fall spennende ut i de to neste kampene. De har riktignok en tøff bortekamp mot Stabæk til helga, og her er det kanskje ikke å forvente at Viking holder nullen. Siddisene har likevel vært solide den siste tiden, og Austbø er en keeper som vises godt, og har dermed også plukket med seg sju bonuspoeng denne sesongen. Han er den keeperen med nest flest poeng i Fantasy-spillet denne sesongen, og det kan bli en del poeng i de to neste kampene, borte mot Stabæk og hjemme mot Tromsø.

Marcus Sandberg (5.3): Så var det keeperen med flest poeng denne sesongen, to mer enn Austbø. Også Stabæk har to overkommelige kamper i de to neste, den helt åpne kampen mot Viking til helga, før de skal til Intility for å møte Vålerenga etter landslagspausen. Sandberg har potensial til å plukke med seg greit med poeng i begge disse kampene, og Stabæk har egentlig et ganske overkommelig program resten av sesongen, selv om de har igjen både Odd hjemme og Lillestrøm borte.

Tiern med 67 000 kr i premiepotten!
Svar rett på helgens Eliteserie spørsmål og vinn hele potten!
Slik melder du deg på!

Forsvar:

Birk Risa (5.6): Odds ventreback har egentlig kommet litt i skyggen av Fantasy-yndling Espen Ruud (6.4) denne sesongen, men med fasit i hånd, har Risa kun tatt to poeng færre enn Ruud. Espen Ruud har dog vært ute en stund nå, og er fortsatt usikker til helgas kamp. Da er Birk Risa et strålende valg hjemme mot Vålerenga, og Odd har også et overkommelig program resten av sesongen. Den offensive venstrebacken kan derfor være en spiller å benyttet i alle resterende rundene. Risa har spilt alle kampene i årets Eliteserie, og står bokført med en scoring og to målgivende. Begge målgivende pasningene har dog kommet i løpet av de fire siste rundene, så her er det lov å håpe på flere utover høsten.

Midtbane:

Mikkel Maigaard (6.2): Dansken har vært en åpenbaring siden overgangen fra Raufoss i sommer, og har vært Godsets beste spiller denne høsten. Han har spilt åtte kamper for drammenserne, og har plukket 48 poeng i løpet av disse kampene. Enkelt matte sier da at han i snitt plukker seks poeng per kamp, noe som er meget gode tall for en midtbanespiller til den prisen. På de tre siste kampene har han tatt 24 poeng, og borte mot Mjøndalen er det ingen grunn til at fangsten skal stoppe opp. Etter landslagspausen tar Strømsgodset mot Lillestrøm på Marienlyst, også en kamp Maigaard bør være høyaktuell i.

Ola Brynhildsen (5.0): Lysluggen har faktisk scoret tre scoringer på de fire siste kampene i Eliteserien. Det har kommet litt i skyggen av all oppmerksomhet rundt hans fremtid, men han leverer ute på banen, og er en veldig billig og spennende midtbanespiller resten av sesongen. Spiller ofte som en av to spisser i Stabæk, noe som selvfølgelig også bidrar til å øke hans verdi i Fantasy-spillet.

Angrep:

Torgeir Børven (8.7): Har man ikke Torgeir Børven, er dette virkelig runden å få han utpå. Eliteseriens kanskje svakeste lag (Vålerenga) for tiden kommer på besøk til Skien, og Børven kommer fra en meget god bortekamp i Drammen. Han er toppscorer i serien, spiller på et lag med skyhøy selvtillit og møter ligaens svakeste lag. Alt taler for at Børven kommer til å prestere til helga, og kanskje er dette det mest åpenbare kapteinsvalget i hele år?

Mushaga Bakenga (6.5): Til slutt kommer vi med et “diffe-forslag”. Ranheim tar i mot Sarpsborg 08 til det som er en ren bunnkamp denne helga, og Bakenga har vært farlig frempå for Ranheim etter sin overgang fra Tromsø i sommer. Han satte blant annet tre baller i nettet mot Bodø/Glimt i forrige hjemmekamp, men to ble annulert for offside. Ranheim har alle muligheter til å slå Sarpsborg på søndag, og da kan fort Bakenga bli tunga på vektskåla, og finne veien til nettmaskene i Ranheimsfjæra igjen.

Rundens drømmelag:

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker