Oddstips: Follo-Mjøndalen2

Follo har sikret plassen, og det er en stor prestasjon etter den starten på sesongen de hadde. Mjøndalen prøver å redde plassen, og er i form med 2 strake seiere. Men hit så sender Mjøndalen2 et rent juniorlag.

Kamp: Follo- Mjøndalen2
Spill: H
Odds: 1.55
Bookmaker: Rizk
Frist: 01.10.19 kl 17:00
Innsats: 5/10 units

Liga: Norsk-Tipping ligaen avd 2

Follo med en solid borteseier mot Tønsberg forrige runde. De ligger godt plassert på en 5.plass, og spiller meget attraktiv fotball. Har på de seks siste kampene 5-0-1, og det er gode tall fra gutta som spiller på Ski Stadion. De bygger opp et ungt og spennende lag, som de er i ferd med å gi et godt grunnlag for framtiden til klubben. Det er blitt gjort MYE riktig denne sesongen i Follo. Tiden med høye lønninger og permisjoner er forbi. Nå drives klubben som et godt eksempel for mange andre.

Det er alltid vanskelig med disse andre lagene, og Mjøndalen2 har mobilisert de siste kampene for å berge plassen. De har gitt 4-1 seier mot Frigg og 4-2 seier mot Ullern. Det gjør at de har 6 poeng ned til lagene under streken. Til denne kampen, så sender de et rent juniorlag. Kanskje er det med 1-2 fra a-laget. Vi må ikke glemme at juniorlaget er veldig godt drevet av Jan-Remi Dalen og Bjørn Øyvind Røraas. Synd at Mjøndalen som har en av landets beste juniorlag, ikke produserer spillere til a-laget.

Taler for spillet:

  • De 3 siste hjemmekampene til Follo har de vunnet. De har vunnet 5 av de 6 siste kampene sine. Så dette laget er i veldig god form.
  • Spillestilen som Follo har passer de veldig godt når de møter et Mjøndalen lag som gir litt mye rom mellom kant/back og mellomrommet mellom midtbanen/forsvaret.

Taler mot spillet:

  • Mjøndalen har vært i god form siste to kampene, så på en god dag kan de få med seg noe herifra.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker