Online Doctor To Prescribe Tramadol Tramadol Online Nz Tramadol Cheapest Overnight Tramadol Online Shipped To Florida Tramadol Prices Online
Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Fantasy CL: kapteinsvalg runde 2

Runde to står for døra, og det er igjen på tide å plukke ut sine utvalgte spillere. Vi presenterer her fem kapteinalternativer før runde to i Fantasy CL. De tre første er våre heteste tips, i prioritert rekkefølge, mens nummer fire og fem er to valg man kan ta for å skille seg litt ut.

Vinn en valgfri Champions League VIPtur hver eneste uke!
Delta her!

Nummer 1 – Raheem Sterling

City tar i mot laget som slo ut Rosenborg i playoff, Dinamo Zagreb. Det bør være en av de enkleste kampene City kan få i et gruppespill i Champions League, og derfor er en City-kaptein brennhet denne runden. Man kan både velge Aguero, De Bruyne eller en annen offensiv spiller man har tro på, men vi går for den hurtige kantspilleren denne runden. Sterling har seks mål på like mange kamper i Premier League i år, og kan fort score både sin første, andre og kanskje tredje scoring i Champions League på onsdag.

Nummer 2 – Mohammed Salah

Premier League-spiller på både første- og andreplass denne uka. Salah og Liverpool har også hjemmekamp denne runden, og Erling Braut Haaland og hans Red Bull Salzburg står på motsatt banehalvdel onsdag kveld. Liverpool fikk en svak start på gruppespillet med tap for Napoli, og alt annet enn tre poeng er ikke godt nok mot det østerrikske laget onsdag. Håland scoret som kjent hat trick i den første kampen, men får langt vanskeligere arbeidsforhold på Anfield. Vi tror Liverpool reiser seg etter åpningsrunden, og tar en komfortabel seier hjemme mot Haaland og hans lagkamerater. Salah er da et godt alternativ som kaptein, noe også Mané kan være, om man har valgt å gå for han og ikke Salah på sitt lag. En tanke kan være å starte runden med en City-spiller som kaptein, for så å bytte til Salah eller Mané før onsdagsrunden, om City-spilleren ikke leverer opp til forventningene.

Game of Champions – Gjett midtukens CL kamper og vinn en million kroner!
Delta helt gratis her!

Nummer 3 – Marco Reus

Borussia Dortmund-kapteinen står bak mye av det Dormtund skaper, sammen med flere av de store stjernene fremover på banen. Riktignok har Dortmund to kamper på rad uten seier nå, men vi tror Slavia Praha blir noen hakk for små for de gulkledde denne runden, og at Reus fort kan plukke med seg målpoeng i bagasjen hjem fra Tsjekkia. Dortmund startet med 0-0 hjemme mot Barcelona, og jakter sine tre første poeng i gruppespillet. Det bør de få, og når Dortmund spiller godt, er også Reus involvert i det meste som skapes. Kapteinen bommet også på straffe i den første runden, da landsmannen Marc Andre Ter Stegen reddet hans forsøk fra ellevemeteren, så Reus er nok sugen på å få sin revansje, og sitt første mål i Champions League denne sesongen.

Nummer 4 – Rodrigo

To prosent har Rodrigo på sitt lag. Valencia møter Ajax, en kamp de har alle muligheter til å vinne. Rodrigo ble matchvinner på Stamford Bridge i den første gruppespillkampen, og Valencia har dermed en fin selvtillitstboost inn mot Ajax-kampen på onsdag. Dette er langt fra et sikkert valg, og spissen har enda ikke åpnet målkontoen i hjemlig serie denne sesongen. Likevel har vi tro på Valencia mot Ajax, og at Rodrigo kan finne på å legge til en scoring til på sine stats i årets Champions League.

Fantasy Champions League manager!
Delta i vår fantasy liga og vinn premier hver eneste CL runde!
Slik deltar du!

Rodrigo scoret kampens eneste mål i første kamp mellom Chelsea og Valencia. Onsdag kommer Ajax på besøk til Mestalla, og Rodrigo kan fort score igjen i denne kampen. Foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Nummer 5 – Dries Mertens

Det kan diskuteres hvorvidt Mertens er et “diffe-valg” borte mot Genk, men faktum er at kun 4 prosent av de som spiller Fantasy CL har belgieren på sitt lag. Han startet gruppespillet strålende, med scoring og åtte Fantasy-poeng hjemme mot Liverpool. Han har også scoret fire mål på sine fem kamper i Serie A denne sesongen, noe som vitner om en målscorer i form og med selvtillit. Senest i helga satte han inn 1-0 for Napoli, i en kamp de slo Brescia 2-1. Vi tror Napoli slår Sander Berge og Genk i Belgia, og da kan fort Mertens notere seg for nye målpoeng og en ny god kamp på topp for laget fra mafiabyen.

Lyst på et risikofritt spill til Champions League?
Trykk her for å få det!

Kategorier
Champions LeagueFantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker