Tramadol Online Europe Buy Cheap Tramadol Overnight Tramadol For Sale Online Uk Tramadol Online Overnight Fedex Order Tramadol From Canada
KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

Fantasy CL: Gameweek 2

Champions League åpnet med et brak for noen uker tilbake, og vi er i gang med Fantasy også for CL. Nå ser vi på de elleve vi ville hatt på laget i Gameweek 2, men du bør også huske på at det er mulig å bruke hele troppen i FCL, så du bør kanskje prioritere litt midler til benken også.

Fantasy Champions League manager!
Delta i vår fantasy liga og vinn premier hver eneste CL runde!
Slik deltar du!

Keeper:
Alex Meret – 4.5 – Napoli (Genk, B)

Napoli imponerte voldsomt i første kamp mot Liverpool, og Genk så veldig svake ut mot Salzburg. Her tror vi kvalitetsforskjellen er såpass stor at det er verdt å satse på Meret, som også er et billig alternativ.

Forsvar:
Nicolas Otamendi – 5.5 – Manchester City (Dinamo Zagreb, H)
Manchester City bør være såpass overlegne mot Dinamo Zagreb at de bør holde nullen på hjemmebane, og Otamendi er også en dødballtrussel. Han må spille når man ser på alle skadeproblemene i City og er et trygt valg med tanke på spilletid.

Trent Alexander-Arnold – 7.0 – Liverpool (Salzburg, H)
Salzburg og Erling Braut Haaland imponerte veldig i første kamp, men borte på Anfield tror vi at de får det tøft. Derfor går vi for Alexander-Arnold, som også har en fantastisk høyrefot som fort kan bli viktig på dødballer.

Mario Rui – 5.0 – Napoli (Genk, B)
Genk er såpass svake at vi tar sjansen på å doble opp med Napoli-spillere bak. Det er både grunnet pris og fordi vi anser mulighetene for poeng som relativt høy. Mario Rui er også en offensiv back, som fort kan skape noe offensivt.

Thomas Meunier – 5.5 – PSG (Galatasaray, B)
Det var få lag som imponerte like mye som PSG i første runde, og de har et fantastisk lag. Galatasaray er et tøft lag å møte på bortebane, men offensive Meunier kan skaffe bra med poeng likevel. Om PSG fortsetter som sist så kommer de til å ta denne ganske klart

Lyst på et risikofritt spill til Champions League?
Trykk her for å få det!

Midtbane:
Kevin De Bruyne – 10.5 – Manchester City (Dinamo Zagreb, H) – Kaptein
Den største favoritten denne runden er kanskej Manchester City hjemme mot Dinamo Zagreb. Kroatene imponerte riktignok i første runde, men borte mot City tror vi de kommer til å få store problemer. De Bruyne har vært strålende så langt i sesongen og blir vår kaptein denne runden!

Sadio Mané – 10.5 – Liverpool (Salzburg, H)
Salah og Mané virker å bytte på hvem som skal ta poeng i fantasy og prisforskjellen gjør at vi går for senegaleseren her. Han var i fyr og flamme i Champions League forrige sesong og kommer til å få bra med muligheter mot Salzburg.

Mason Mount – 6.5 – Chelsea (Lille, B)
Apropos i fyr og flamme. Mason Mount har vært en åpenbaring denne sesongen og har bra med målpoeng. Mot Lille kommer han også til å få muligheter, i det som ventes å bli en jevn kamp. Få skyter like mye som den unge engelskmannen og han har en evne til å alltid komme til sjanser.

Angrep:
Timo Werner – 8.5 – RB Leipzig (Lyon, H)
Werner har vært helt enorm så langt denne sesongen. Han har fem mål på de seks første i Bundesliga, og scoret to i første CL-kamp. Hjemme mot Lyon er Leipzig favoritter og Werner kan fort fortsette sitt målshow

Dries Mertens – 8.5 – Napoli (Genk, B)
En annen som har vært veldig god i sesongstarten er Dries Mertens, som står med fem mål på seks kamper denne sesongen. Belgieren leker seg på fotballbanen om dagen og mot et Genk som slapp inn seks mot Salzburg så har vi tro på muligheter for Napoli.

Sergio Agüero – 10.5 – Manchester City (Dinamo Zagreb, H)
Agüero spilte ikke forrige runde i CL, men med ti målpoeng på syv PL-kamper er det ingen tvil om at formen er der. Nå ble han hvilt i forkant av runden og da er han et åpenbart valg i dette oppgjøret. Han er også et hett kapteinsalternativ!

Lyst på et risikofritt spill til Champions League?
Trykk her for å få det!

Kategorier
EuropaFantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker