Oddstips: Vidar – Stjørdals-Blink

Vidar sine nedrykkslamper har for alvor begynt å blinke rødt. Sterkere rødfarge får man ikke. Stjørdals-Blink peiser på videre og de går for opprykk. Vinner Blink så leder de avdelingen. Deilig med en slik tidlig match på søndagen.

Kamp: Vidar- Stjørdals-Blink
Spill: B
Odds: 1.65
Bookmaker: Rizk
Frist: 29.09.19 kl 13:00
Innsats: 5/10 units

Liga: PostNord-ligaen avd 1

Vidar tapte 1-0 hjemme mot Kvik sist runde, og nå ser de rimelig fortapt ut der de ligger på 12plass med 17 poeng. Avstanden opp til Bråttvåg er 6poeng etter at Brattvåg slo Bryne i går. Vidar har ikke vunnet på 6 kamper, og fasiten på disse er 0-1-5. Så de er inne i en blytung periode.

Roar Vikvang har ikke fått nok skryt for jobben han har gjort med dette laget, men den tar vi av oss når laget har rykket opp. Stjørdals-Blink de bare peiser på videre. 4-0 sist hjemme mot pengesterke Arendal. Har 16 kamper uten å tape, og fasiten på disse er 11-5-0. Om de ikke greier direkte opprykk, så kommer de til å ta kvalikplassen. Det føler jeg meg rimelig trygg på. Lillebo med 18mål og Stokke med 14mål. Disse to har vært en av ligaens beste spillere i hele år.

Taler for spillet:

  • Blink har 3 strake seiere, og ingen grunn til at de ikke skal slå en av ligaens dårligste lag. Det skal være klasseforskjell her.
  • Vidar har 1 uavgjort og 5 tap siste 6 kampene, og de er inne i en fryktelig dårlig periode.

Taler mot spillet:

  • Kampen spilles på gress, og Blink er et typisk kunstgress-lag. Så blir spennende å se hvordan de takler Lassa gresset.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker