Oddstips: Åsane – Bærum SK

Åsane på 2plass i avdelingen, med hele 6 poeng bak Grorud. Det er fortsatt håp for opprykk da de innehar kvalik til OBOS per dags dato. Bærum på en 8plass og med sier sist så tok det et langt steg mot å holde plassen.

Kamp: Åsane- Bærum SK
Spill: Begge lag scorer
Odds: 1.55
Bookmaker: Rizk
Frist: 28.09.19 kl 14:00
Innsats: 5/10 units

Liga: PostNord-ligaen avd 2

Åsane har ubeseiret siste 3 kampene, og vant sterkt 2-0 borte mot Senja sist runde. Hagos og Nygård med målene i den kampen. Åsane som ønsker en retur til OBOS etter fjorårets nedrykk ligger godt til på en kvalikplass per dags dato. SÅ her er det mye å spille for når det gjenstår 5 kamper av sesongen.

Bærum med en solid seier hjemme mot formsterke Elverum. Det var et langt steg i riktig retning av fornyelse av kontrakten i avdeling. Attila igjen på scoringslisten, og hans navn er nok het for flere klubber opp i systemet. Det skiller nå 10poeng fra Bærum og ned til Senja under streken. Framtiden til klubben er uviss etter at det har kommet fra at klubben sliter økonomisk og daglig leder har blitt permittert .

Taler for spillet:

  • 8av 10 siste kampene Åsane har vært involvert i, har endt med begge lag scorer.
  • 16 av 21 kamper i serien hvor Bærum har vært involvert har endt med begge lag scorer.
  • Åsane har holdt nullen de to siste kampene, etter å ha hatt en periode på 8 kamper med mye mål imot. Det betyr at laget har hatt fokus på å tett igjen bakover, og å beskytte sitt mål.

Taler mot spillet:

Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker