edf8329we Purchasing Tramadol Online By Tramadol Online Tramadol Online Paypal Buying Tramadol Online Reviews
Chamsitr / Shutterstuck.com

LaLiga runde 7!

Getafe – Barcelona. Lørdag kl 16:00.

Etter midtukerunden, er det nå duket for ordinær serierunde i LaLiga, og det er i Madrid det skjer denne lørdagen når Getafe tar imot Barcelona og Atlético Madrid spiller mot Real Madrid. Getafe er på 10.plass med syv poeng etter de seks første serierundene. De spiller mye uavgjort og har 1-4-1 på de seks første kampene. I helgen var de involvert i en veldig spennende kamp mot Valencia, der de lå under 3-1 til pause men klarte å snu det til 3-3. Det er mye kvaliteter i dette Getafe-laget, og det er egentlig bare et spørsmål om tid før disse uavgjort-resultatene vendes om til seiere, selv om de nok får det tøft mot Barcelona.

LevanteMedia / Shutterstuck.com

Se opp for

Jaime Mata kom ut av intet, og fikk sitt gjennombrudd i LaLiga forrige sesong. Da ble det 14 mål og seks målgivende pasninger på 34 kamper, noe som ble belønnet med at han også fikk en landslagsplass i troppen til Spania. 30-åringen har slått til sent, men det er et ordtak som lyder at det er bedre sent enn aldri, og Mata er kroneksemplet på det. Denne sesongen har han fortsatt i samme spor, og står med tre mål og en målgivende pasning på de seks første kampene. Det ville ikke forundret meg om han hadde klart å sette en scoring mot Barcelona.

Mulig startellever

Soria – Damián Suarez, Djené, Cabrera, Nyom – Jason, Maksimovic, Arambarri, Cucurella – Molina, Mata

Barcelona

Ernesto Valverde er under et stort press etter den svake avslutningen på forrige sesong, og den dårlige starten på inneværende sesong. Barcelona er på 7.plass med 3-1-2 etter seks serierunder. Etter tapet mot Granada var de nødt til å slå tilbake igjen når Villarreal var motstander på Camp Nou, og det gjorde de også ved å slå den gule ubåten 2-1. Det var likevel ingen imponerende kamp, og tålmodigheten med Valverde er i ferd med å renne ut for kravstore Barcelona-supportere. Et tap mot Getafe kan få konsekvenser, og dette er rett og slett blitt til en kamp Barcelona må vinne.

Se opp for

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Lionel Messi er dessverre skadeplaget denne sesongen, og har kun startet én kamp denne sesongen i LaLiga. Derfor er det naturlig at blikkene rettes mot Antoine Griezmann som ble hentet inn for litt over 120 millioner euro fra Atlético Madrid i sommer. Det er en spiller som splitter supporterne, men enn så lenge synes undertegnede at han har hatt en lovende start på Barcelona-karrieren med tre mål og to målgivende pasninger på seks kamper. Selvsagt mer å gå på, og mer kommer det nok også, men han har hatt en positiv start på sesongen.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Júnior – Arthur, Busquets, De Jong – Dembélé, Suárez, Griezmann

Atlético Madrid – Real Madrid. Lørdag kl 21:00.

Så over til rundens desidert største oppgjør og et av de største rivaliseringene i europeisk fotball når Atlético Madrid tar imot Real Madrid. Los Colchoneros ligger på 3.plass med 4-1-1 og 13 poeng. De er kun et poeng bak sine argeste rivaler fra Madrid, og en seier her vil betyr så vanvittig mye. Etter 2-0-tap borte mot Real Sociedad, og 0-0 hjemme mot Celta Vigo, reiste de seg i forrige serierunde og slo Mallorca 0-2 på bortebane, i det som var i utgangspunktet en vrien bortekamp. Nå står de foran den store oppgaven, og forrige sesong tapte de 1-3 mot Real Madrid på Wanda Metropolitano så nå er det tid for revansje.

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Se opp for

João Félix ble hentet inn for 126 millioner euro i sommeren, noe jeg mener er galskap for en 19-åring som leverte en god sesong for Benfica. Når du får på deg en sånn prislapp så skaper det forventninger, og enn så lenge har han skuffet meg selv om det fremdeles er veldig tidlig. Han viser glimtvis hva som bor i han, hvilket driv han har med ballen og hvor smart han er, men har mye mer å gå på før han kan bli blant de bedre spillerne i LaLiga. Det har blitt to mål og en målgivende pasning på de seks første kampene, men jeg har et inntrykk av at det vil komme mer når han integrerer seg bedre i laget og spillestilen i LaLiga, og hvilken anledning er bedre enn å gjøre det mot Real Madrid foran sine egne?

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Savic, Giménez, Lodi – Correa, Koke, Thomas Partey, Saúl – Joao Félix, Diego Costa

Real Madrid

Los Blancos-skipet var langt nede etter å ha tapt 3-0 i Paris, men den siste uken har de virkelig snudd det, og for øyeblikket ser de riktig så gode ut. Det ble en viktig 0-1-seier borte mot Sevilla få dager etter tapet mot Paris Saint-Germain og i midtuken hvilte de flere spillere men vant likevel 2-0 mot Osasuna. Det gjør at de topper tabellen med 14 poeng og 4-2-0 på de seks første kampene. Dette er en svært viktig kamp for Real Madrid, og det vil vise vanvittig med styrke dersom de klarer å komme seirende ut av denne kampen. Da kommer folk på ny til å frykte Real Madrid i LaLiga, noe det er tre år siden sist motstanderne for alvor gjorde.

Se opp for

Brais Seara / Shutterstuck.com

Når man snakker om de beste spissene i Europa er det sjeldent Karim Benzema blir nevnt der oppe, men det er nå på tide at han får den anerkjennelsen han fortjener. Forrige sesong ble det 21 mål og syv målgivende pasninger i serien, og denne sesongen har han åpnet med fem mål på de fem første kampene. Det er en grunn til at han har vært førstevalget på topp for Real Madrid i snart ti år, og akkurat det ser ikke ut til å endre seg med det første. Han ble hvilt mot Osasuna, og bør komme inn til denne kampen med mye energi og friske bein.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho – James, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Hazard

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker