By Tramadol Online Uk Cheapest Tramadol Overnight Tramadol Medication Online Cheap Tramadol Online Uk Buying Tramadol From Mexico
Brais Seara / Shutterstock.com

Dette bør du vite om kveldens derby i Madrid

Primera Division i Spania byr på godsaker i kveld når Madrids giganter møtes på Wanda Metropolitana stadion foran sekstisyv tusen tilskuere på plass. Ikke bare er dette et byderby av rang, men så tett som Primeraen ser ut til å bli denne sesongen så er dette en svært viktig kamp. Vi snakker to lag med alt å spille for. To lag som på de to siste kampene dem i mellom har levert fjorten mål til sammen, og ikke nok med det. Tre røde kort har det også blitt på de to kampene. Det er neppe bare på gradestokken det blir høy temperatur. Diego Simeone og Zinedine Zidane vet hva som gjelder. Dette blir drama. Scenen er ettertrykkelig satt for et spektakulært oppgjør.

Slik har lagene gjort det så langt

Atletico Madrid startet denne sesongen med tre strake seire. Det sagt, det var mot overkommelig motstand. Etter denne åpningen gikk det noe tråere på de neste tre. Tap borte mot Ødegaard og hans Real Sociedad ble fulgt opp med 0-0 i Galica mot Celta Vigo. I siste seriekamp ble det tre poeng og heidundrende stemning etter en 2-0 seier på ferieøya Mallorca. En får snike inn at Atletico Madrid også spilte 2-2 hjemme mot Juventus i September.

Det er fortsatt mye snakk i media om Zidane kan få sparken i Madrid. Da vet en hvor lista ligger, for de topper La Liga med fire seire og to uavgjorte på seks kamper. At de tapte 3-0 borte for PSG i Champions League var selvsagt et skår i gleden. Real Madrid gjorde dog som storlag gjør. De slo nådeløst tilbake. To kjappe seire til null gav fansen noe å glede seg over. De nevnte seirene kom borte mot Sevilla, og så hjemme mot Osasuna. Journalistene la vekk de aller spisseste blyantene som følge, og Zidane slipper nok å lese nyheter om at Mourinho er klar til å ta over stafettpinnen.

Nyheter om troppene

Til denne kampen mangler spissen Morata på grunn av karantene for Atletico Madrid. Med Diego Costa, og supertalentet Felix på topp er Atletico godt skodd på topp uansett. Forsvareren Vrsaljko er enda skadet. På hans plass er Atletico Madrid godt besatt, og det er ikke opplagt han ville startet uansett. Vingen Lemar er usikker i skrivende stund.

For Real Madrid er tre meget habile spillere på vei tilbake fra skade. Marcelo (back), Isco (angrep) og Modric (midtbane) har trent med spillergruppa i det siste. Denne kampen kan komme for tidlig for de nevnte herrer dog. Angriperne Bale og Benzema er forventet tilbake her etter at de stod over seieren mot Osasuna, som akkurat har blitt historie. Angriperen Asenio er enda ute. Det samme gjelder Mendy (defensiv) og attenårige Rodrygo (offensiv).

Dette tror Fotballsonen om kampen

Vi snakker om to lag med momentum inn til denne bataljen. Spillselskapene holder Atletico Madrid som en relativt knepen favoritt. Fotballsonen kan ikke annet enn å være enig. Real Madrid, til tross for ligaledelse og stjerner i alle posisjoner har ikke den samme autoriteten de hadde for bare et par sesonger siden. Identiteten i laget virker noe usikker. Det hjelper heller ikke at Zidane hengte ut Bale i sesongoppkjøringen. Sånt skaper ikke nødvendigvis den beste stemningen i garderoben, spesielt når spilleren forblir i klubben etter at overgangsmarkedet har stengt. Ei heller hjelper det på at flere stjerner har slitt med skader så langt. Kontinuitet er viktig, selv for mesterlag. I et slikt oppgjør som dette. Der det fort blir fysisk, og noe på kanten kan man si at Atletico Madrid alltid kan lene seg på en spillestil de har hatt i mange år under Diego Simeone. Stilen sitter ytterst i knottene, og innerst i sjelen. Real Madrid har selvsagt fantastiske spillere, og nok av krigere. Det lukter dog litt av at dette er feil tidspunkt for en kamp som dette.

Tar vi en titt på sjansene for at dette blir en målrik affære, så tilsier vel de datapunktene en har at vi ikke skal forvente alt for mye sus i nettmaskene. Ser vi på de tre siste oppgjørene i La Liga disse to gigantene i mellom har to av tre kamper gått under 2.5 mål. Det sagt: Med tanke på at lagene har prestert hele fjorten mål i de to siste interne oppgjørene totalt sett, så kan vi kanskje drømme om målfeiringer, action og fotball fra øverste hylle allikevel.

Kategorier
NyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker