Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

Fantasy Premier League GW 7

Sjuende runde av Premier League skal spilles, og som vanlig plukker vi i Fotballsonen ut ett lag for runden.

Liverpool seier gir 10 i odds mot Sheffield United!
Sjekk ut tilbudet her!

KEEPER

Adrian – 4.6 – Liverpool (Sheffield United B)

Spanjolen har blitt Klopps førstevalg I Alissons skadefravær. Møter ett Sheffield-lag som nok ikke kommer til å presse veldig før de eventuelt må. Store muligheter for at laget med full pott til nå holder nullen.

FORSVAR

Matt Doherty – 6.0 – Wolverhampton (Watford H)

De to største skuffelsene til nå denne sesongen møtes på Moulinaux til helgen. Wolves har på sin side vært opphengt i Europa-spill, men stiller med friske bein til dette oppgjøret. Frister å prøve lykken med en av forrige sesongs beste vingbacker, Matt Doherty mot ett Watford-lag som ser fryktelige ut.

Diego Rico – 4.1 – Bournemouth (West Ham H)

Funnet sin plass i startelleveren til Eddie Howe, og gjør sine saker svært bra. Backen har notert seg med assist de to siste oppgjørene, og den rimelige prisen gjør at han får plass i vårt lag.

Ben Chilwell – 5.4 – Leicester (Newcastle H)

Leicester har vært solide denne sesongen og må sees på som favoritter når Newcastle kommer på besøk. Kanskje vel så bra å gå for rekkekamerat Pereira, men vi velger den økonomiske løsningen Ben Chilwell, hvor det skal være muligheter for både assist og å holde nullen, selv om han har vært beskjeden når det kommer til målpoeng så langt.

Fantasy Champions League er her! Sett opp ditt lag og kjemp om fete premier!
Slik melder du deg på!

Vinn en valgfri Champions League VIPtur hver eneste uke!
Delta her!

MIDTBANE

Heung-Min Son – 9.7 – Tottenham (Southampton H)

Etter å ha sonet ferdig karantenen har Son rett og slett vært i fyr og flamme. Har bare spilt fire kamper, men allerede plukket 28 poeng, etter å blandt annet revet Crystal Palace i filler i 4-0 seieren. Lukter muligens samme utfall når Southampton er på besøk. I såfall er det dumt å utelate Sør-Koreaneren. 

Kevin De Bruyne – 9.9 – Man City (Everton B)

Sånn som han ser ut for tiden har man nesten ikke råd til å droppe han fra laget. Er hjærnen bak alt som blir foretatt på motstanders banehalvdel, som han alltid har, men er nesten unormalt ofte nest sist på ballen etter nettkjenning. Bare i det overraskende tapet mot Norwich gikk an av banen uten en målgivende pasning. Tøff kamp denne runden, men midtbanemaestroen må med.

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Todd Cantwell – 5.0 – Norwich (Crystal Palace B)

Den unge Norwich-spilleren har allerede rukket å bli en Fantasy-yndling. Får utfolde seg som han vil under Farke, noe som resulterer i morsomme kamper og målpoeng. Blir spennende å se om de greier å åpne kampen mot en litt mer tilbakeholden Roy Hodgson. Er uansett ikke mange bedre alternativ til denne prisen.

Mohamed Salah – 12.5 – Liverpool (Sheffield United B)

Nok en mann det er vanskelig å unngå om man vil plukke poeng. Liverpool leverer resultater på løpende bånd for tiden, og trioen på topp har nesten aldri en dårlig dag på jobb. Sheffield United har imponert alle denne sesongen, og tok sist runde skalpen på naboklubben Everton. Denne oppgaven blir nok for stor, målene kan fort renne inn etter hvert. Vi setter vår lit til Salah denne runden.

Fotballsonen FIFA 20 online turnering med 20 000 i potten!
Slik melder du deg på!

ANGREP

Sebastien Haller – 7.4 – West Ham (Bournemouth B)

Franskmannen har sett bra ut så langt i debutsesongen, og er en prøvelse for ett hvert forsvar i Premier League. Ett konstant uromoment som nok kommer til å stelle i stand noe når han ankommer sør-kysten denne runden. 

Tammy Abraham – 7.5 – Chelsea (Brighton H)

Fikk tøffe arbeidsvillkår hjemme mot Liverpool sist runde, men unggutten har scoret på bestilling, og vist at han også kan ta nivået på den største scenen. Kommer til å bli en helt annen kamp når Brighton er motstander, og selv om Abraham må bryne seg på ett tungt og fysisk forsvar, har han vist en voldsom allsidighet på sine syv scoringer. 

Harry Kane – 11.0 – Tottenham (Southampton H)

Har som nevnt tidligere troen på at det kan ende med en stor seiersmargin i favør Tottenham i dette oppgjøret, og da kaster vi også Kane ut på matta. Selv om laget er i hardt vær om dagen, trives de mye bedre på eget gress. Tross noen ujevne, og svake prestasjoner, vet man hva som bor i både Kane og resten av troppen, noe de nok ønsker å få ut etter den pinlige cup-exiten i midtuken. 

Kaptein:

Heung-Min Son – Den sprudlende vingen får vår tillit som kaptein. En spiller med selvtillit, og det skjer som regel alltid noe når han har ball. Det er flere gode kandidater i de to fremste leddene, men oppgjørene tatt i betraktning blir Son vår mann. 

Rundens Billigspiller

Diego Rico – Nyter rikelig med spilletid i ett skadeplaget Bournemouth lag. Har som nevnt også gjort en meget bra figur, med blant annet målgivende i to kamper på rad. Er nok den spilleren man får tilbake mest valuta for pengene på dette tidspunktet.

Rundens Differanse (valgt av mindre enn 7.5%)

Sebastien Haller (5.3%) – Har tydeligvis enda ikke vunnet spillernes gunst, da bare drøyt fem prosent gir han sjansen. Målmaskinen fra Bundesliga kan fort finne på å banke inn noen mål i helgen for ett West Ham lag som er i flytsonen, i alle fall på ligafronten.  

Rundens Donk (valgt av mer enn 15%)

Lucas Digne (25,8%) – En back det har blitt snakket mye varmt om fra redaksjonen, som også er vel fortjent. Men når mållystne City-spillere står på motsatt banehalvdel kan det bli stygt. Det kan derfor være lurt å droppe Digne til denne runden.

Kategorier
EnglandFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker