Purchase Tramadol Discount Order Tramadol Overnight Cod Order Tramadol With Cod Tramadol Purchase Online Uk Tramadol 50 Mg Buy Uk
Foto: Positiffy, Shutterstock

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 23

Runde 23 står foran oss, og det er flere gode kapteinsvalg denne runden. Vi gir deg som vanlig våre tre heteste tips i prioritert rekkefølge, samt to «diffe»-valg til slutt.

Liverpool seier gir 10 i odds mot Sheffield United!
Sjekk ut tilbudet her!

Nummer 1 – Leke James (Molde, 11.1)
Lillestrøm kommer på besøk til Rosenes by i helga, en kamp hjemmelaget er store favoritter i. Ohi er suspendert etter rødt kort mot Stabæk sist, og dermed er all den tvil man eventuelt måtte ha rundt startplass for Leke James borte. James er en målmaskin på dette nivået, og er vårt tips nummer en som kaptein denne runden.

Nummer 2 – Alexander Søderlund (Rosenborg, 10.4)
Scoret igjen sist, og Søderlund er i godt slag. Han er ikke et like godt alternativ om han fortsetter som ving/sidespiss, men vi tror fort at Søder er inne igjen som spiss til helga. Det kan være en rotasjonsfare her også, om for eksempel Horneland velger å starte med Maars Johnsen mot Brann i helga, og Søderlund mot PSV til uka, men følger man med i morgen kveld, kan man slippe det problemet. Rosenborg – Brann er nemlig rundens første kamp, og her kan man godt se hvem som starter på topp for hjemmelaget, og gi kapteinsbindet til denne spilleren.

Nummer 3 – Håkon Evjen (Bodø/Glimt, 6.4)
Glimt har nå to uavgjort-kamper på rad. De bør vinne hjemme mot Tromsø i helga, for å fortsatt ha litt heng på Molde, og ikke minst for å fortsatt ha luka ned til Odd og Rosenborg. Vi har tro på at Bodø/Glimt vinner slaget om nord i helga, og at juvelen Evjen igjen presterer godt og leverer Fantasy-poeng.

Fantasy Champions League er her! Sett opp ditt lag og kjemp om fete premier!
Slik melder du deg på!

Vinn en valgfri Champions League VIPtur hver eneste uke!
Delta her!

Nummer 4 – Mikkel Maigaard (Strømsgodset, 6.1)
Maigaard er nå inne på 1,5 prosent av lagene. Få vil nok sette en Strømsogodset-spiller som kaptein mot Odd denne runden, men Godset har to strake seire, og det er langt fra umulig at de får med seg noe fra hjemmekampen mot Odd. Maigaard har også vært strålende, både med Fantasy-øyne og ellers på Marienlyst, og den formen kan fortsette mot Odd til helga. Her har man muligheten til å velge en kaptein ytterst få andre velger, og kan derfor ta inn nødvendige poeng på konkurrenter.

Nummer 5 – Aron Dønnum (Vålerenga, 5.5)
Dette er langt fra et trygt og åpenbart valg. Vålerenga er i elendig form, men de må nå snart vinne en kamp igjen, eller? Ranheim kommer på besøk til Oslo i helga, og det bør være en kamp hjemmelaget kan prestere bedre i. Aron Dønnum er en av Vålerengas beste spillere offensivt og kommer seg til en del sjanser. Kanskje kan han være et fint «diffe-valg» som kaptein denne runden?

Fotballsonen FIFA 20 online turnering med 20 000 i potten!
Slik melder du deg på!

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker