Rundens kapteinsvalg: Nå begynner det å bli litt vel mange alternativer?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Fotballsonen FIFA 20 online turnering med 20 000 kr i premiepotten!
Slik melder du deg på!

Nummer 1 – Mohamed Salah

Etter en stund hvor Man City har hatt de fineste kampene er det nå på tide å sette bindet på Klopp sine gutter igjen. Da er jo det vanlige spørsmålet hvem pokker skal man velge. Tallene til Mane og Salah er ganske, men siden Mane er litt usikker er Salah det tryggeste. Salah liger også hakket foran Mane på ulike statistikker. Utenom dette er eierandelen relevant å ha i tankene, og selv om Mane har fått en solid eierandel på 21 %, har fortsatt Salah mer med 42 %. Mange av konkurrentene dine har nok Salah, så det er det tryggeste valget. Firmino er nok også et godt valg slik han har spilt denne sesongen, men blir litt det samme som med Mane. Enten er det genialt, eller så taper man mye terreng.

Nummer 2 – Kevin De Bruyne
Hele åtte forsøk på assist ble det mot Watford. 17 poeng endte han opp med etter to målgivende og et mål, et tall som burde være høyere. Kommer til mange skudd og slår mange stikkere i hver kamp. Fortsetter han å få så mye rom vil han straffe alle lagene. Er nå kanskje den spilleren som er mest involvert av City-spillerne i hver kamp og man kan regne med returns hele tiden. Har blitt sesongens set and forget spiller virker det som? Vil nok også være ganske sikker på laget, så om du ikke tør å sette bindet på Sterling er Kevin din mann!

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Fantasy Champions League er her! Sett opp ditt lag og kjemp om fete premier!
Slik melder du deg på!

Vinn en valgfri Champions League VIPtur hver eneste uke!
Delta her!

Nummer 3 – Raheem Sterling

Om du derimot ikke ble skremt bort av hvilen Sterling fikk mot Watford er dette en kamp man kan velge han som kaptein i. Det blir nok en stund til han hviler igjen vil man tro. Problemet er at Mahrez og Bilva ikke akkurat spilte seg bort, men Sterling er tradisjonelt sett veldig trygg i Guardiola sine startellevere. Nå er også Mendy tilbake igjen og blir det naturlige breddeholderen. Dette vil gjøre at Sterling igjen får skjære mer innover i banen og befinne seg der vi ønsker, nemlig i boks. Det er ikke altfor mange runder siden det var utenkelig å ikke velge Sterling som kaptein, ikke glem dette. Aguero kunne også blitt nevnt, men han liker seg bedre hjemme. Det begynnner å bli veldig mange alternativer nå når man snakker om kapteinsvalg.

Nummer 4 – Tammy Abraham

Den unge engelske spissen bare øker og øker i verdi og eierandel. Koster straks 7.5 og er eid av 30 %. Selv om Chelsea har vært litt ustabile har flere av enkeltspillerne utmerket seg. Dette gjelder i størst grad Abraham og Mount. Fikk kun to poeng mot Liverpool sist runde, men før dette endte han på solide 13-13-14 poeng. Scorer Chelsea mål er det stor sjanse for at han er involvert. Har tøff konkurranse og byttes ofte ut ca 15 min før slutt, men ser allikevel ut å være det soleklare førstevalget på topp for Lampard. Fyrt av 18 skudd på sine første seks kamper, tall som er ganske spennende. 17 av disse har også kommet innenfor 17 meteren, så her har man en ekte spiss. Det er slike spillere man ønsker på lag som scorer mange mål, og det er alltid en sjanse for både et og to mål. Brighton har vært spennende i år de, men det er offensivt de virker å ha sin styrke i år. Liker å holde ballen i laget og angripe ved å rulle ball mellom spillerne sine og bruke hele banen. Dette gjør at de ikke ligger som den vante muren bak lengre og det vil bli rom for Chelsea å leke i. Tror dette kan bli en ganske målrik affære.

Nummer 5 –Heung-Min Son

Nå er vel de fleste lei av å sette kapteinsbindet på Kane når de spiller hjemme mot antatt svakere motstand? Etter at han nesten begynte å spille defensiv midtbane har Son stått mer frem som den mest offensive. Son har lite defensivt ansvar og trives godt med det. Kane har kommet til litt flere skudd, men fordelt på antall minutter er Son sine tall mest fristende. 16 skudd på 4 kamper gir et ganske godt snitt man håper fortsetter. Visste i fjor at han kan få eksplosive summer og i liket med for eksempel Salah og Sterling er det veldig fint å ha midtbanespillere som får ekstra poeng for å score mål kontra spissen i tillegg til poeng for å holde nullen. Son er et spennende valg denne runden og en spiller flere får øynene opp for nå. Er vanskelig å få inn i laget om man skal ha de alle andre har, men dette gjør han til en flott diff om du får han inn og attpåtil gjør han til kaptein denne runden.

Champions League konkurranse: Tottenham – Bayern München!
Slik melder du deg på!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker