How To Get Tramadol Online Uk Tramadol Prescription Online Tramadol Online India Cheap Tramadol Overnight Purchase Tramadol Visa

Før runden: 4.div i Rogaland avdeling 02 – 20.runde

I dag sparkes den 20.runden i 4.div Rogaland i gang. Skal Åkra fortsette uten å tape poeng? Klarer Varhaug å riste av seg skuffelsen etter slaget om Hå? Vi har noen spennende kamper i vente.

Vaulen (7.) – Åkra (1.)

Vaulen tok en sterkt borteseier mot Vard 2 sist runde. De ligger midt på tabellen, og er nå ikke i fare for å rykke ned. Det er fortsatt et gap opp til topp 6, så Vaulen ender nok rundt midten av tabellen. Har kun to hjemmeseire i år. Den tredje kommer nok ikke her.

Åkra slo Ålgård komfortabelt 3-0, helt etter boka. De lar seg ikke bli stoppet av noen. Vaulen skal slite med å få poeng her, da Åkra ankommer Stavanger som store favoritter. Bortelaget kommer nærmere og nærmere den bragden det er, og gå hele sesongen uten å avgi poeng. Her spiller vi borteseier.

Odds Coolbet H 8.00 U 6.25 B 1.20

Lura (10.) – Varhaug (5.)

Luras siste kamp var et 1-3 tap over Frøyland, ikke overraskende at de tapte den. De har en fem poengs luke ned til nedrykk, som er ganske greit, men med en seier til føler jeg meg ganske trygg på at Lura spiller 4.div neste år også.

Varhaug tapte ufortjent mot Nærbø. Nærbø lå kompakt, og dro ut tiden fra første minutt. At hjemmelaget ikke fikk noen røde kort er sjokkerende, men det var fortsatt ikke i nærheten av bra nok fra Varhaug. Nå må de opp et par hakk før kampen mot Lura. De har en del halv-syke spillere, samt skader så det blir nok et litt redusert Varhaug-lag vi får se.

Varhaug er innstillt på å slå tilbake etter tapet mot Nærbø, jeg tror vertene kommer til å slite mot et heltent bortelag. Varhaug er dårlige på bortebane, men tror de vinner denne.

Odds Coolbet H 2.85 U 5.50 B 1.70

Nærbø (11.) – Frøyland (2.)

Nærbø gikk inn i et program som hadde FKH 2, Varhaug og Frøyland på tre kamper. Her trodde jeg det skulle bli null poeng, men de har kriget til seg seks poeng av seks mulige før fredagskampen mot Frøyland. Her tror jeg derimot seiersrekken sier stopp. Martin Skeie scoret hat-trick mot Varhaug, viss Nærbø skal få noe som helst ut av denne kampen må han være i form.

Etter tapet mot Varhaug har Frøyland vunnet fire på rad, og har holdt nullen i tre av dem. Jeg tror kvaliteten i dette laget kommer til å gjenspeile resultatet på fredag, selv om Nærbø er et veldig vanskelig lag å spille mot. Frøyland har festet grepet om andreplassen, med syv poeng ned og en kamp mindre spilt. Tror Frøyland tar nok en trepoenger.

Skjold (9.) – Klepp ( 12.)

Skjold har ikke spilt kamp på to uker, så de kommer nok til å være litt rustne. Det ble et 0-6 tap mot Åkra, ikke noe å slå panikk av det. Minimerer luken til Vaulen på sjuende plass, til ett poeng med seier her.

Klepp er fortsatt inne i en helt forferdelig periode. Hele denne sesongen har vært en trist affære for bortelaget. Har tapt 7/7 kamper etter ferien, og kun scoret fire mål. Sist tok de ledelsen hjemme mot Kopervik i det 78. minutt, men to sene mål fra Rahim Nduwimana sendte Klepp slukøret inn i garderoben, uten poeng nok en gang.

Ser for meg en veldig jevn kamp, men at Skjold tar det lengste strået. Klepp har slitt med å vippe kamper i sitt favør, og de skaper nesten ikke sjanser, jeg tror de går på sitt åttende strake tap på lørdag.

Kopervik (4.) – Haugesund FKH 2 (3.)

Kopervik har ikke hatt like sterk høst som de hadde vår. De har gått på et par smeller mot lag som de egentlig bør slå, som Vaulen og Ålgård. De er likevel på fjerdeplass, og med seier mot FKH 2 tar de forbi mandagens motstander. Har kun scoret 9 mål på 8 kamper på hjemmebane, og sliter generelt med å score mål.

FKH 2 kommer helt an på hva de stiller med. De kan knuse Varhaug 0-6 og 6-1, og de kan tapte mot Nærbø. FKH 2 er et utrolig bra fotballag når de har dagen, da kan de rundspille ethvert 4.div lag, men om de stiller med førstelagsspillere eller juniorspillere har selvfølgelig noe å si.

Jeg ser for meg en veldig jevn kamp, FKH 2 scorer mest i serien, men Kopervik er solide bakover. De kan komme til å nøytralisere hverandre. Setter FKH 2 som små favoritter.

Sola 2 (8.) – Vard Haugesund 2 (13.)

Sola 2 var gode mot Varhaug, men tapte knapt da. Etter det tapte de 5-0 mot Frøyland. De er også et ballspillende lag med gode tekniske ferdigheter. De kan fort ta en seier igjen, siden de er et godt fotballag. Svake på bortebane med to seire og sju tap.

Vard 2 tapte knepent 1-2 mot Vaulen, før det tapte de tre til. De må snu den dårlige trenden mens de kan, spesielt siden Klepp gjør det så dårlig for tiden. De er bare ett poeng bak Klepp med like mange kamper spilt.

Det spørs som alltid hva lagene kommer med siden det er to 2-er lag som spiller. De to verste defensive lagene møtes. Jeg ser for meg en kamp med to lag i stillingskrig som kommer til å kjempe med alt de har for poeng. Kan fort bli uavgjort på Sola på mandag.

Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker