Order Tramadol Online Uk Online Doctor To Prescribe Tramadol Buying Tramadol In Canada Order Tramadol Next Day Delivery
Yuri Turkov / Shutterstuck.com

LaLiga runde 6!

Barcelona – Villarreal. Tirsdag kl 21:00.

Det er klart for midtukerunde i LaLiga, og i den anledning er Camp Nou vertskap for kampen mellom Barcelona og Villarreal. Det har murret mye rundt Ernesto Valverde i det siste, og det kan nå se ut som at han har fått majoriteten av Barcelona-supporterne mot seg etter den elendige sesongavslutningen forrige sesong, og den dårlige sesongstarten nå. Barcelona er på 8.plass etter fem serierunder, og står med 2-1-2. I helgen tapte de 2-0 borte mot nyopprykkede Granada, noe som er langt ifra å være godt nok. Når Villarreal kommer på besøk er ingenting annet enn seier godt nok.

Se opp for

kivnl / Shutterstuck.com

Fraværet til Messi spiller nok en stor rolle i at katalanerne har underprestert denne sesongen. Han har vært mye skadet, men fikk noen minutter forrige uke i Champions League mot Dortmund og i helgen mot Granada. Det forventes at han for første gang denne sesongen skal starte, og da kan fort ting se veldig annerledes ut når magikeren får gjøre det han er best til på Camp Nou.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Júnior Firpo – Arthur, Busquets, De Jong – Messi, Suarez, Griezmann

Villarreal

Villarreal ligger på 7.plass med åtte poeng, et poeng foran Barcelona i forkant av denne kampen. Bortelaget kommer inn til denne kampen med to seiere på rappen. Først ble Leganés slått 0-3 på bortebane, før de i helgen vant 2-0 mot Real Valladolid. Dette Villarreal-laget ser veldig spennende ut, spesielt offensivt der de sammen med Barcelona er de to lagene som har scoret flest mål hittil. De har dog for vane å slite på Camp Nou, og er store underdogs her.

Se opp for

Jose Breton- Pics Action / Shutterstuck.com

Gerard Moreno har hatt en veldig god start på sesongen. Forrige sesong hadde Villarreal en svak sesong, og da ble det åtte mål på 35 kamper. Denne sesongen er han LaLigas toppscorer sammen med Karim Benzema. Begge to har fem mål på de første fem kampene, noe som er et mål i snitt hver kamp. Sterke tall, men ikke overraskende for de som vet hvilken god spiss Gerard Moreno er. God venstrefot, god til å komme dypt, smarte bevegelser i boks og generelt sett en veldig god spiss.

Mulig startellever

Asenjo – Ruben Peña, Albiol, Torres, Quintilla – Iborra – Ekambi, Anguissa, Cazorla, Moi – Gerard Moreno

Mallorca – Atlético Madrid. Onsdag kl 19:00.

Artesia Wells / Shutterstuck.com

Mallorca får storfint besøk av den spanske hovedstaden når Atlético Madrid kommer for å spille om tre poeng. Kystbyen som er et populært sydendestinasjon for nordmenn, har ikke vært like positiv i LaLiga etter opprykket og ser egentlig ikke særlig bra ut. Med fire poeng på de fem første kampene er de på 17.plass. Det åpnet godt med 2-1-seier mot Eibar, men etter det har formkurven vært negativ. Det har blitt tap mot Real Sociedad og Valencia, uavgjort mot Athletic Club og i helgen ble det tap 4-2 borte mot Getafe. De har møtt gode lag, men det er mange av de i LaLiga, og Mallorca skal nok måtte jobbe hardt for å unngå nedrykk.

Se opp for

For å kunne holde seg i LaLiga er de fleste lag avhengige av å ha målscorer fremover i banen. Med Takefusa Kubo har de et ungt talent som er god til å skape sjanser, og den som må sette de blir fort Ante Budimir. 28-åringen fra Kroatia har startet alle kampene, og i helgen løsnet det endelig mot Getafe når han noterte seg for to scoringer. Kan han klare det store å putte mot Atlético Madrid, kan det fort bli en positiv opplevelse for de som holder med Mallorca.

Mulig startellever

Reina – Sastre, Valjent, Campos, Lumor – Dani Rodríguez, Pedraza, Baba, Lago Júnior – Febas – Budimir

Atlético Madrid

Los Rojiblancos har en storkamp mot Real Madrid i vente på lørdag, men før den tid må de gjøre jobben borte mot Mallorca. Det åpnet veldig bra med tre strake seiere mot Getafe, Leganés og Eibar, men så har det stoppet opp og blitt et poeng på de to siste kampene. Først kom tapet mot Real Sociedad, og i helgen ble det uavgjort 0-0 mot Celta Vigo på Wanda Metropolitano. Det er tidlig i sesongen, og 7.plass med ti poeng kan de lett snu til det bedre. Dog må de starte å vinne kamper igjen, og mot Mallorca forventes det at Diego Simeones mannskap bringer med seg tre poeng tilbake til Madrid i forkant av kampen mot Real Madrid.

Se opp for

Lev Radin / Shutterstuck.com

João Félix ble hentet inn for 126 millioner euro i sommeren, noe jeg mener er galskap for en 19-åring som leverte en god sesong for Benfica. Når du får på deg en sånn prislapp så skaper det forventninger, og enn så lenge har han skuffet meg selv om det fremdeles er veldig tidlig. Han viser glimtvis hva som bor i han, hvilket driv han har med ballen og hvor smart han er, men har mye mer å gå på før han kan bli blant de bedre spillerne i LaLiga. Det har blitt et mål og en målgivende pasning på de fem første kampene, men jeg har et inntrykk av at det vil komme mer når han integrerer seg bedre i laget og spillestilen i LaLiga.

Mulig startellever

Oblak – Arias, Savic, Felipe, Lodi – Félix, Saúl, Thomas, Koke – Morata, Costa

Real Madrid – Osasuna. Onsdag kl 21:00.

Estadio Santiago Bernabéu er vertskap for oppgjøret mellom Real Madrid og Osasuna. Los Blancos er på 3.plass på tabellen med elleve poeng, og 3-2-0 på de fem første kampene. På søndag tok de en knallsterk 0-1-seier borte mot Sevilla. På hjemmebane denne sesongen har Real Madrid spilt 1-1 mot Real Valladolid og vunnet 3-2 mot Levante. Lørdag venter en veldig viktig kamp for Real Madrid når de skal spille mot Atlético Madrid, så det er forventet en del roteringer på laget i denne kampen. Her er dog ingenting annet enn seier godt nok for Real Madrid.

Se opp for

Brais Seara / Shutterstuck.com

Når man snakker om de beste spissene i Europa er det sjeldent Karim Benzema blir nevnt der oppe, men det er nå på tide at han får den anerkjennelsen han fortjener. Forrige sesong ble det 21 mål og syv målgivende pasninger i serien, og denne sesongen har han åpnet med fem mål på de fem første kampene. Det er en grunn til at han har vært førstevalget på topp for Real Madrid i snart ti år, og akkurat det ser ikke ut til å endre seg med det første.

Mulig startellever

Courtois – Odriozola, Militão, Ramos, Nacho – Casemiro, Valverde – Lucas, James, Hazard – Benzema

Osasuna

Det nyopprykkede laget fra Pamplona, har enda ikke tapt etter opprykket til LaLiga. Osasuna er på 10.plass med syv poeng etter de fem første kampene. Sesongen startet med 0-1-seier borte mot Leganés, og i de fire kampene etter seieren har det blitt uavgjort, blant annet hjemme mot Barcelona. Hadde denne kampen vært spilt i Pamplona, kunne fort Osasuna skapt mye trøbbel for Real Madrid, men på bortebane må de finne seg i at det trolig blir for tøft. Dog har flere lag vist at det er mulig å hamle opp med Real Madrid på Bernabéu, så man skal ikke utelukke at de får meg seg noe mot et lag som kanskje først og fremst har tankene på lørdagens El Derbi Madrileño.

Se opp for

Roberto Torres er mannen Real Madrid må se opp for. Mye av det offensive spillet til Osasuna er det han som står for, og 30-åringen har vist tidlig i sesongen at han takler LaLiga-nivået på en god måte. På de fem første kampene har han notert seg for to scoringer og en målgivende pasning.

Mulig startellever

Rubén – Nacho Vidal, Aridane, Roncaglia, Estupiñán – Moncayola, Fran Mérida – Torres, Rubén Garcia, Ibáñez – Ávila

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker