Oddstips: Stabæk 2 – Kråkerøy

Bunnkamp og overlevelse i divisjonen står på menyen for disse to lagene. Stabæk har i de siste kampene stilt med det de kan for å prøve å redde plassen, og vil gjøre det igjen her. Stabæk under streken, og Kråkerøy rett over. Det skiller 4 poeng mellom disse to lagene.

Kamp: Stabæk – Kråkerøy
Spill: H
Odds: 1.70
Bookmaker: Rizk
Frist: 24.09.19 kl 18:00
Innsats: 5/10 units

Liga: Norsk-Tipping avd1.

Lillevik, Strømnes, Kosuke, Vetlesen og Edvardsen er noen av navnene Stabæk sender utpå her. Gir Stabæk bort poeng her, så tror jeg de rykker ned, og kommer til å nedprioritere andrelaget sitt. Det er nok av unge/talentfulle spillere her som kommer til å eventuelt spille dette laget opp igjen. Men som sagt, toget går ifra perrongen nå. Denne MÅ de ta!

Kråkerøy kommer ifra 3-0 tap mot Sunndal sist runde, og er nede i suppa. Kråkerøy er fullt klar over sin situasjon og må ha minimum ett poeng for å holde lagene bak seg på avstand. Taper de her, så blinker det rødt. Har vunnet 2 av 5 siste kampene i serien. Herman Blystad, du må på jobb!

Taler for spillet:

  • Det er nå eller aldri for Stabæk2. Vinner de ikke her, så ser det ekstremt tungt ut. All motivasjonen på et toppet hjemmelag som kommer til å gjøre alt for å vinne denne.

Taler mot spillet:

  • Det er 6 kamper siden Stabæk2 har vunnet. De har stilt med toppet lag siste kampene, og blitt overkjørt.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker