Best Place Order Tramadol Online Buying Tramadol Online Cheap Order Tramadol From Mexico Buy Generic Tramadol Uk Tramadol Order Online Tramadol 50Mg Cheapest Tramadol Overnight

Oddstips: FFK-Brattvåg

Stjørdals-Blink har satt press på FFK i opprykkskampen. Brattvåg må snart ta poeng for å overleve i avdelingen. Det er nå det skal skilles klinten ifra hveten.

Kamp: FFK- Brattvåg
Spill: Under 3/5 mål
Odds: 1.67
Bookmaker: Rizk
Frist: 21.09.19 kl 16:00
Innsats: 4/10 units

Liga: PostNord-ligaen avd q

FFK tapte borte mot Arendal sist runde, og må opp på hesten her. Er vel ikke noe bedre enn å møte Brattvåg som framstår som et vaklende lag uten selvtillit. Det er lagd facebook-event hvor FFK skal feire opprykk etter sesongen, og det lukter det megajinx av. Kvik Halden stikker også av nå om ikke FFK gjør jobben idag.

Brattvåg tapte 3-0 hjemme mot Stjørdals-Blink sist runde. De har virkelig satt seg selv i en utsatt posisjon. Alarmene blinker rødt og den “feite dama” har begynt å synge. De har ikke vunnet på de fem siste kampene, men har 0-2-3. Sitter Rene Skovdahl ut sesongen blir det neste spørsmålet? Brattvåg kommer til å gjøre alt for å få med seg ett poeng i dagens kamp.

Taler for spillet:

  • Brattvåg kommer til å gjøre alt for å få med seg minimum ett poeng idag. De kommer til å dra ned tempo på hver eneste dødball.
  • De 9 siste kampene hvor FFK har vært involvert har endt under 3/5 mål.

Taler mot spillet:

  • 1/3 av bortekampene til Brattvåg har gått over 3/5 mål i serien. Det vil si 3 av 9 kamper.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker