Best Place To Get Tramadol Online Tramadol Hcl 50 Mg Purchase Tramadol Overnight Delivery Visa Tramadol Online Texas Tramadol Online By Cod
Oleksandr osipov / shutterstuck.com

LaLiga runde 5!

Espanyol – Real Sociedad. Søndag kl 14:00

Espanyol

Espanyol er søndag formiddag vertskap for selskap fra Baskerland når Real Sociedad og Martin Ødegaard kommer på besøk. Espanyol åpnet sesongen med 0-2-tap hjemme mot et godt Sevilla-lag, kampen etter ble det uavgjort mot Alavés, før det ble et skuffende 0-3-tap hjemme mot Granada og i forrige serierunde kom endelig seieren Eibar ble slått 1-2 på sin egen hjemmebane. 17.plass og fire poeng er tingenes tilstand i forkant av denne kampen for Espanyol, som er forventet å ha en sesong der de kjemper mot nedrykk.

Se opp for
Det var en del ting som tydet på at Marc Roca ikke ville bli i Espanyol denne sesongen. Det var stor interesse for midtbanejuvelen fra flere klubber, deriblant Bayern München og visstnok også Real Madrid. Det ble ingen overgang, og midtbaneankeret tar fatt på en ny sesong i Espanyol. Han har svært gode langpasninger, god ro med ballen og har en lysende fremtid foran seg hvis han kan fortsette å utvikle seg.

Mulig startellever

Diego López – Javi López, Lluis López, Calero, Pedrosa – Melendo, Roca, Sánchez, Vargas – Wu Lei, Calleri.

Real Sociedad

Real Sociedad har blitt mye nevnt i Norge de siste ukene og det med god grunn. Martin Ødegaards nye klubb åpnet sesongen med 1-1 borte mot Valencia, kampen etter ble Mallorca beseiret 0-1, og deretter fikk de det tøft i baskerderbyet mot Athletic Club og tapte 2-0, før de forrige helg tok en sterk hjemmeseier 2-0 mot Atlético Madrid. På grunn av oppussingen av Estadio Anoeta, har Real Sociedad kun spilt én hjemmekamp denne sesongen, og morgendagens kamp vil bli den fjerde av de fem første kampene som spilles på bortebane

Se opp for
Vi kan faktisk ikke komme utenom Martin Ødegaard her. Nordmannen har tatt nivået i LaLiga med strak hånd og det er vanvittig stort å se en nordmann spille så bra i et av de beste ligaene i verden. Han scoret det avgjørende seiersmålet i 0-1-seieren borte mot Mallorca, og forrige kamp så scoret han og spilte en veldig god kamp mot Atlético Madrid. Nå venter en ny kamp, og slik han har startet denne sesongen er han nok et av de første navnene på Imanol Alguacils startellever.

Mulig startellever

Moyá – Zaldua, Elustondo, Diego Llorente, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Alexander Isak, Oyarzabal

Sevilla – Real Madrid. Søndag kl 21:00.

Sevilla

Sevilla – Real Madrid runder av denne runden, og for en kamp det kommer til å bli. Barcelona og Atlético Madrid har begge avgitt poeng, og her er det alt å kjempe for. Julen Lopetegui skal lede laget Sevilla mot laget han trente i en periode forrige sesong. Under hans ledelse ser dette laget meget bra ut og topper tabellen etter fire kamper. Laget fra Andalucia står med 3-1-0 på de fire første kampene og har kun sluppet inn et mål. Forrige kamp vant de 0-1 borte mot Alavés i LaLiga. Sevilla har klart å enten vinne eller spille uavgjort i de fem siste kampene mot Real Madrid på Ramon Sanchez Pizjuan.

Se opp for
Sergio Reguilón har kanskje vært den beste venstrebacken i LaLiga etter fire serierunder. Han er på lån fra Real Madrid, der han gjorde sakene sine bra forrige sesong. Inn kom Zinedine Zidane og ønsket heller å gå for Ferland Mendy og Marcelo, dermed måtte han finne seg en ny klubb. Reguilón er en venstreback som først og fremst er meget god defensivt, men blir stadig bedre i det offensive spillet også.

Mulig startellever

Vaclík – Navas, Diego Carlos, Carrico, Reguilón – Jordán, Fernando, Banega – Ocampos, De Jong, Munir

Real Madrid

Real Madrid er inne i en kriseperiode igjen nå. Til helgen vant de så vidt det var 3-2 mot Levante, og i midtuken fikk de bank i Champions League mot Paris Saint-Germain. I LaLiga ligger de på en 5.plass med 2-2-0, og selv om de ikke har tapt enda er ikke stemningen særlig god i klubben. De har mye å bevise, og de tåler rett og slett ikke å tape stygt mot Sevilla også, da vil de havne i en vond spiral. Det blir en spennende og viktig kamp for begge lag.

Se opp for

Eden Hazard er tilbake igjen for Real Madrid. Han spilte 30 minutter og var god mot Levante, men mot Paris Saint-Germain var han ganske så anonym. Det blir viktig for Real Madrid å få det beste versjonen av Hazard så raskt som mulig, da han kan avgjøre kamper på egenhånd. Søndag får vi en ny pekepinn på hvor god form han er i når Sevilla er motstander.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – James, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Hazard.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker