Tramadol Online Cod Overnight Order Tramadol 180 Tabs Tramadol Online Cod 180 Can You Get Tramadol Online Legally Tramadol Prescription Online

Oddstips: Fram – Oppsal

Fram ønsker å henge på i opprykksstriden og Oppsal ser muligheten for å overleve i avdelingen. Det er spådd strålende vær i Framparken og alt ligger tilrette for en strålende kamp.

Kamp: Fram- Oppsal
Spill: H
Odds: 1.50
Bookmaker: Rizk
Frist: 21.09.19 kl 16:00
Innsats: 6/10 units

Liga: PostNors-ligaen avd 2

Fram med en strålende 2-0 seier borte mot Sotra sist runde. Fram har tre strake seiere i avdelingen og de ser ut til at de har funnet formen i riktig tidspunkt. Skal de ha mulighet for kvalik eller direkte opprykk, så må denne vinnes. Rugland med scoring sist, og det herlig å se han finne formen.

Oppsal med et strålende poeng hjemme mot serieleder Grorud sist. Forrige gang Oppsal vant var 18.08, og siden det har de hatt 0-2-2. Lasse Brandal sist inntog i klubben har vært positiv, og han har scoret 6 mål. Agra står med 7 mål og er klubbens toppscorer.

Taler for spillet:

  • Fram er ubeseiret sist 3 kampene med 3-0-0.
  • Oppsal har ikke vunnet siste 4 kampene og står med 0-2-2.
  • Hjemmestatistikken til Fram med alle kampene i år er 10-2-1
  • Kampen spilles på gress, og det er en stor fordel for Fram. Oppsal spiller til vanlig på kunstgress.

Taler mot spillet:

  • Tabellen lyver aldri, og selvom Oppsal ligger på sisteplass, så skal man ikke undervurdere det å møte et desperat lag i bunnstriden på slutten av sesongen. Det vitner 1-1 mot Grorud sist.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker