Tramadol Cheap Tramadol Hexal 100Mg Online Tramadol Legal To Buy Tramadol Buy Australia Tramadol Order Cheap Buy Cheap Tramadol 100Mg Online

Flere lag jakter serieleder Leipzig

Leipzig topper Bundesliga etter fire runder, med 10 av 12 mulige poeng. Denne helga skal de til Bremen. Topper de også tabellen etter runde fem?

Det kan de fort gjøre, selv om de ikke har noen walkover borte mot Werder Bremen, som har to seire og to tap på de fire første. De kommer fra borteseier mot Union Berlin, og kan fort stelle i stand trøbbel for Timo Werner og resten av RB Leipzig. Likevel må gjestene ses på som store favoritter i denne kampen. Leipzig har kun gitt fra seg poeng mot Bayern så langt i år, og virker veldig sterke i toppen.

Dortmund er det laget som er nærmest Leipzig på tabellen. De er poenget bak Julian Nagelsmanns gutter, og jakter tre nye poeng borte mot Eintracht Frankfurt denne helga. De gulkledde imponerte stort mot Leverkusen sist (4-0) og går inn i en tøff bortekamp som ganske klare favoritter. Eintracht Frankfurt er nok revansjelystne etter å ha tapt 0-3 mot Arsenal i Europa League, og vil nok vise hjemmepublikummet at de kan bedre enn som så.

Noe overraskende er Freiburg også kun ett poeng bak Leipzig så langt, og av de tre øverste lagene, har kanskje Freiburg den enkleste kampen denne runden. Augsburg kommer på besøk, og hjemmebane bør gi Freiburg en fin fordel inn mot denne kampen. Taper både Dortmund og Leipzig poeng, samtidig som Freiburg slår Augsburg, er faktisk Freiburg serieleder etter fem runder. Det er vel ikke veldig sannsynlig, men det hadde i alle fall vært en solid overraskelse.

Bayern München, som selvfølgelig også jakter topplagene, har Köln hjemme til helga, og bør ta tre greie poeng her. Runden starter allerede i kveld, da Schalke 04 tar i mot Mainz til direktesendt kamp på Viasport 1. Den komplette runden ser slik ut:

Fredag 20.sep

Schalke – Mainz

Lørdag 21.sep

Freiburg – Augsburg
Hertha – Paderborn
Leverkusen – Union Berlin
Bayern – Köln
Bremen – Leipzig

Søndag 22.sep

Mönchengladbach – Düsseldorf
Frankfurt – Dortmund

Mandag 23. sep

Wolfsburg – Hoffenheim

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker