Fantasy Premier League: Slår City tilbake?

Forrige runde endte i skuffelse for svært mange fantasy-managere og det gikk spesielt hardt utover de som satset alt på Manchester City. Hva bør man gå for denne runden? Fotballsonen gir deg noen tips og råd for hvilke spillere man skal satse på.

Keeper:
Angus Gunn – 4.6 – Southampton (Bournemouth, H)
Ingen keepere har tatt flere poeng enn Angus Gunn så langt på fantasy, og hjemme mot Bournemouth kommer det en ny god mulighet til å ta poeng. Soton har klart å stenge igjen relativt bra bakover den siste tiden, og Gunn gjør også mange redninger, samt at han har tatt tre bonuspoeng på de to siste kampene.

Frister det med en velkomstbonus?
Få opptil hele 5000 kr ved å trykke her!

Forsvar:
Lucas Digne – 6.2 – Everton (Sheffield United, H)
Digne står med to assist på de fem første og kunne fort hatt betydelig flere målpoeng. Slår gode dødballer, er offensiv og spiller for et lag som også kan holde nullen. Sheffield United hjemme er en fin kamp å gjøre det i.

Ainsley Maitland-Niles – 5.1 – Arsenal (Aston Villa, H)
Arsenal har ikke akkurat vært til å stole på defensivt, men det er det heller ikke mange andre lag som har. Vi går derfor litt for offensive poeng, kombinert med det at Arsenal bør være bedre enn Aston Villa på hjemmebane.

Nicolas Otamendi – 5.4 – Manchester City (Watford, H)
Med store skadeproblemer i forsvaret er Otamendi et trygt valg med tanke på spilletid, men sist røyk nullen. Mot Shakhtar holdt Otamendi og Fernandinho unna, og hjemme mot bunnplasserte Watford bør det være mulig å gjenta. Argentineren er også en trussel på offensiv dødball.

Glad i FIFA ?
Nå arrangerer vi en 20 000 kr FIFA 20 Online turnering!

Slik melder du deg på!

Midtbane:
Richarlison – 8.0 – Everton (Sheffield United, H)
Richarlison har kommet til bra med muligheter og sett aktiv ut i flere av Evertons kamper. Nå har han tre målpoeng på de to siste kampene. Sheffield har sluppet inn i fire av fem og spilt uavgjort i begge kampene borte. Vi har tro på brasilianeren i dette oppgjøret.

Heung-Min Son – 9.6 – Tottenham (Leicester, B)
Spurs har ingen enkel kamp foran seg når de skal spille borte mot Leicester, men Son har vist god form i de siste kampene og puttet to sist. Han er alltid en måltrussel og vi tror det vil gi avkastning også i denne runden.

MDI / Shutterstock.com

Kevin De Bruyne – 9.8 – Manchester City (Watford, H)
De Bruyne ble hvilt fra start sist, men har ellers fem assist og en scoring på fire kamper fra start. Mot Shakhtar ble det også en målgivende og han har vært i strålende form for Belgia. De Bruyne er nærmest en garantist for målpoeng og hjemme mot Watford bør det være muligheter, all den tid de er laget som ligger sist i Premier League og har to baklengsmål i snitt.

Todd Cantwell – 4.9 – Norwich (Burnley, B)
Det er ingen enkel oppgave å dra til Burnley for å levere offensive poeng, men Cantwell viste at selv City ikke klarer å holde han unna. To mål og to assist på fem kamper lar seg høre og prislappen gjør også at man får råd til en del annet.

Angrep:
Teemu Pukki – 7.1 – Norwich (Burnley, B)
Vi nøyer oss ikke med en mann fra Norwich, for det offensive hos kanaritrøyene har virkelig fungert bra denne sesongen. Pukki har vært en åpenbaring og står med hele 49 poeng på de første fem serierundene! Seks mål og to assist er på grensen til sensasjonelt og det ser ikke ut til å ha noe å si hvem det er man spiller mot.

Pierre-Emerick Aubameyang – 11.0 – Arsenal (Aston Villa, H)
Forrige sesongs toppscorer har levert også i år, og sist banket han inn to mål mot Watford. Tross et relativt tøft program står Auba med ett mål i snitt så langt, og nå venter nyopprykkede Aston Villa på hjemmebane. Et hett kapteinsalternativ.

Sergio Agüero – 12.1 – Manchester City (Watford, H)
Ble hvilt mot Shakhtar i midtuken og kommer til å starte denne kampen med friske bein. Har fått fullføre de tre siste kampene og det har resultert i fem scoringer og én asisst! Det er voldsomme tall og argentineren får nok muligheter for flere målpoeng når det er Watford som står på motsatt halvdel.

kivnl / Shutterstock.com

Kaptein:
Sergio Agüero – Det virker nærmest åpenbart at Agüero er det beste kapteinsalternativet denne runden. Sterling har ikke vært like het de siste kampene og Agüero har scoret på bestilling! Aubameyang er også et alternativ, samt at De Bruyne også kan vurderes.

Rundens billigspiller:
Todd Cantwell – 4.9 – Vi skulle gjerne inkludert noen som ikke allerede er i laget, men Cantwell er det åpenbart beste alternativet blant de billigste spillerne denne runden.

Rundens diff (Valgt av mindre enn 7.5%):
Nicolas Pepe (3.5%) – Pepe har ikke kommet ordentlig i gang i Arsenal-trøya og var veldig svak i oppgjøret mot Watford, men i en del av de andre kampene har han sett frisk ut og han kommer til bra med sjanser. Et fint alternativ som fort kan få en høy poengsum, og som er valgt av veldig få spillere.

Rundens donk (Valgt av mer enn 15%):
Harry Kane (21.3%) – Når Tottenham vinner 4-0 og Harry Kane knapt kommer til en ordentlig sjanse er det noe som ikke stemmer helt for spissen. Han fortsetter i en rolle hvor han ligger mye dypere i banen og vi tror det er Son som stikker av med poengene om Tottenham scorer borte mot Leicester. For øyeblikket er ikke Kane verdt prislappen når man ser på alternativene.

Fantasy Champions League
Bli med i vår fantasy liga og kjemp om store summer!
Slik melder du deg på!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker