Bilde av en forsvarspiller fra Eliteserien
Steffen Hagen er en av Eliteseriens mest solide stoppere, men blir nok ikke en fantasyfavoritt i år. Foto: Ivica Drusany / Shutterstock.com

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 22

Runde 22 står for døra, og en av de mest anbefalte kapteinene denne sesongen, Amor Layouni har forlatt Eliteserien. Vi gir deg fem tips for kaptein i runde 22, som vanlig først med i tre prioritert rekkefølge, samt to valg som vil skille seg ut fra andre til slutt.

Frister det med en velkomstbonus?
Få opptil hele 5000 kr ved å trykke her!

Nummer 1 – Torgeir Børven (Odd, 8,5)

Hjemmekamp igjen for Skienslaget, noe som vanligvis betyr scoring for Børven. Han har riktignok ikke funnet nettmaskene i de to siste hjemmekampene (mot Bodø/Glimt og Rosenborg), men er fortsatt Eliteseriens suverene toppscorer og Odds ubestridte førstevalg på topp. Før Rosenborg og Glimt, scoret Børven i fire hjemmekamper på rad, og han fant også veien til nettmaskene to ganger i Molde, kampen mellom RBK og Glimt. Han står med 15 scoringer i år, og Børven går utvilsomt for å bli toppscorer. Han jages blant annet av Leke James (11,0), og bør fortsette å score jevnt og trutt i de ni siste kampene, for å sikre sin tittel som toppscorer i Eliteserien 2019. Sarpsborg vant riktignok mot Vålerenga forrige helg, men det er fortsatt et topplag hjemme mot et bunnlag på Skagerak Arena denne helga, og da bør toppscoreren i ligaen være brennhet som kapteinsvalg.

Nummer 2 – Samuel Adegbenro (Rosenborg, 9,9)

Det er litt vanskelig å spå laguttaket til Rosenborg i disse dager, men vi tror at laget kommer til å se mer eller mindre toppet ut mot Mjøndalen på søndag, i og med at de ikke har Europa League-kamp uka etter. Da er Adegbenro et veldig godt valg som kaptein, spesielt med tanke på at han ser mer klink ut i elleveren enn både Alexander Søderlund (10,5) og Bjørn Maars Johnsen (10,3), som begge også kan være gode valg denne helga. Rosenborg må vinne de fleste kampene som er igjen i Eliteserien, og det starter mot Mjøndalen i helga.

Glad i FIFA ?
Nå arrangerer vi en 20 000 kr FIFA 20 Online turnering!

Slik melder du deg på!

Nummer 3 – Håkon Evjen (Bodø/Glimt, 6,3)

Nå har Layouni forlatt Eliteserien, og da er det vel ingen tvil lenger om hvem man skal velge som kaptein av de to offensive juvelene i Bodø. Glimt skal til Trondheim for å møte Ranheim denne runden, og bør ha gode muligheter til å ta med seg tre poeng nordover mot Eliteseriens dårligste hjemmelag. Evjen scoret igjen mot Stabæk sist, og kan fort finne veien til nettmaskene igjen mot Ranheim. Ti scoringer og fire assists så lang i år, og kanskje kan signeringen med AZ i Nederland inspirere unggutten til en god forestilling i Eliteserien i helga.

Nummer 4 – Arnor Smarason (Lillestrøm, 8,9)

Smarason er på vei tilbake i form, og Lillestrøm har igjen hjemmekamp i helga. De møter riktignok et godt Kristiansund-lag, men LSK har gode muligheter for tre poeng om de får i gang sitt eget spill denne helga. Smarason er kun valgt av 4,3 prosent av Fantasy-spillerne, og få av disse vil nok velge islendingen som sin kaptein denne helga. Valget er usikkert, men Smarason har potensial til å plukke målpoeng, og vil derfor være et skikkelig “diffe-valg” som kaptein. Mye av den samme begrunnelsen kan også brukes for å velge Thomas Lehne Olsen (9,1) som kaptein denne runden. På sine fire siste hjemmekamper har Smarason tatt 10,15,11 og 1 poeng, så her ligger det en potensiell gullgruve, selv om solide Kristiansund er målscorer.

Nummer 5 – Fitim Azemi (Tromsø, 6,7)

Enda færre (3,3%) av spillerne har Azemi i sitt lag. Han har vært god for Tromsø siden overgangen i sommer, og til helga kommer Strømsgodset på besøk på Alfheim. En veldig viktig kamp for begge lag, og her kan det bli en spennende og åpen kamp, fort med mål begge veier. Azemi har to mål på de tre siste kampene, og han kan fort finne nettmaskene igjen mot Henrik Pedersen og hans Godset. Da er han et kapteinsvalg som skiller seg ut, og du skal ha skikkelig uflaks om du går for Azemi, og likevel ender med samme kaptein som en konkurrent.

Fantasy Champions League
Bli med i vår fantasy liga og kjemp om store summer!
Slik melder du deg på!

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker