Order Tramadol Australia Online Doctor Prescription Tramadol Buying Tramadol In Spain Buy Cheapest Tramadol

Før runden: 4. div i Rogaland avdeling 02 – 19. runde

Da er det klart for en ny runde i lokalfotballen Rogaland. 4. div avdeling 02 inneholder noen veldig spennende oppgjør. Klepp må begynne å vinne. Hå-derby mellom Varhaug og Nærbø. Frøyland spiller enda en dobbelrunde.

Lura (10.) – Frøyland (2.)

Lura kom til oppgjøret mot Klepp med friske bein, det syntes. De tok en sterk 2-1 seier, og tok med det sesongens andre hjemmeseier. Jeg tror ikke det blir den tredje i dag. Selv om de har fått bedre lag møter de et veldig sterkt Frøyland lag som har vunnet begge kampene deres etter smellen mot Varhaug.

Frøyland ser fortsatt utrolig sterke ut. De innehar nå andreplassen med to kamper mindre spilt enn flere av utfordrerne. Midtbanen deres dominerte kampen mot Vard 2, der Håvard Alme ble kåret til banens beste. Jeg ser ikke at Frøyland som er et av de beste offensive lagene i ligaen skal tape denne.

Klepp (12.) – Kopervik (6.)

Klepp har nå tapt de siste seks kampene. De har blitt forbigått av Nærbø, og ligger på plassen over nedrykk, med kun Vard 2 bak seg. Målforskjellen etter sommerferien er 3-17. Hjemmeformen er bedre en borteformen, og Klepp har kniven på strupen. Klepp er ikke et femte divisjonslag, men de sliter med å skape målsjanser. Nå må de prestere for å unngå nedrykk.

Kopervik har hatt en to-ukers pause fra kamper. Sist endte det med et 4-1 tap mot Åkra. De har mistet Kjetil Vatland Olsen, og midtstopperen Claus Niyukuri som kommer til å følge etter Olsen til Vard etter sesongen, fikk rødt kort sist runde. Dette er kanskje deres to beste spillere, og de har sett dårligere ut etter sommeren.

Kopervik ankommer Klepp som favoritter, men et Klepp lag som kommer til å kjempe med nebb og klør blir vanskelige og møte. Jeg tror det blir en veldig jevn affære, men at dette er en god mulighet for Klepp til å ta deres første seier etter sommeren.

Nærbø (11.) – Varhaug (3.)

Nærbø vant igjen! De tok en enormt viktig seier hjemme mot FKH 2. Skrev sist artikkel at Nærbø kom til å tape stort, men de kriget, lå kompakt og ga de tekniske FKH spillerne lite rom. 3-2 seieren gjør at Nærbø nå er to plasser over nedrykk med en kamp mindre spilt. Rabih er fortsatt ute med rødt kort, men Martin Skeie spilte sist.

Varhaug vant 2-1 mot Sola på mandag. Endelig vant de på bortebane igjen, en bragd de ikke har klart siden første serierunde. Er inne i en svært god periode nå og kommer til å bygge videre på dette. Ivar Løge har vært en bauta i midtforsvaret hele året. Han var Varhaugs beste sist og blir livsviktig når de grønnkledde skal stoppe Martin Skeie i morgen.

Slaget om Hå er det kjekkeste oppgjøret hver sesong for både Nærbø og Varhaug spillerne. Varhaug har sett sterke ut etter sommeren, og har kun tapt mot FKH 2. Jeg tror bortelaget vinner denne, men ikke med mye mål. Nærbø kommet til å ligge lavt, forsvare eget mål og satse på kontringer. De kan fort straffe Varhaug med Martin Skeie i spissen.

Åkra (1.) – Ålgård (4.)

Åkra har også hatt en 14 dagers pause. De slo Kopervik 4-1 sist, dette er den eneste helgekampen i runde 19. Førsteplassen viser ingen tegn til å slakke ned, de har fortsatt vunnet hver kamp. Jeg tror de vinner igjen.

Ålgård tok en knepen 1-0 seier mot Vaulen. Lagets viktigste spiller Henrik Kommedal ble matchvinner. Har slitt litt med å få kamper til å tippe deres vei på bortebane med 5 uavgjorte borte.

Åkra er ligaens beste lag, vil vinne hver kamp og kan fort komme til å gjøre det. Ålgård må være på sitt absolutt beste for å ta med seg poeng hjem fra Haugesund, men det ser jeg på som usannsynlig. Åkra får nok en ny trepoenger.

Frøyland (2.) – Sola 2 (7.)

Frøyland slo Lura komfortabelt 1-3 borte. De innehar andreplassen med en kamp mindre spilt, i tillegg til at de er fem poeng over Kopervik. Fortsetter de slik vi har sett dem i år blir de nest best i år. Sterke på hjemmebane.

Sola 2 spilte sist mot Varhaug for en uke siden, da tapte de 1-2 på hjemmebane. De er veldig ballbesittende, og styrte kampbildet. Varhaug var gode i kontringsfasen, dette straffet de Sola med. Motsatt oppgjør var 28.august, det endte 7-0 Frøyland. Sola 2 er også et av de verste bortelagene i serien med 2 seirer og 6 tap.

Frøyland er mye bedre en Sola. Hjemme- og bortestatistikkene til lagene viser oss også at Frøyland er favoritter her. Tror hjemmelaget vinner komfortabelt.

Haugesund FKH 2 (6.) – Lura (10.)

Haugesund tapte veldig overraskende mot Nærbø sist. De hadde ballen nesten hele kampen, men Nærbø gjorde det de kan best, lå lavt og kriget. Det samme gjorde de mot Varhaug. Nå vil FKH 2 slå tilbake, dette tror jeg de gjør i morgen. Har scoret 39 mål på 9 hjemmekamper.

Sist Lura spilte tapte de som forventet mot Frøyland, før dette hadde de to viktige seire mot Klepp og Vaulen. De har kun spilt 15 kamper, og har fem poeng ned til nedrykk. Solid plassering midt på tabellen. Svake defensivt og kommer til å slite mot et spillende, teknisk FKH 2.

FKH 2 er store favoritter på mandagskveld. Det spørs som alltid hvilket lag de kommer med, men uavhengig om det er rent juniorlag, eller om det er krydret med førstelagsspillere tror jeg de vinner ganske greit.

Vard Haugesund 2 (13.) – Vaulen (8.)

Vard 2 ligger helt sist med 10 poeng. De er ligaens dårligste defensive lag, men har en kamp mindre spilt en Klepp, og med seier her går de opp på trygg plass. Kan være de begynner å ta med mer og mer førstelagsspillere for å unngå nedrykk nå. Scorer ganske mye mål, har for eksempel mer mål enn Kopervik som ligger på andreplass.

Vaulens tre siste kamper har alle bare hatt ett mål i seg. To seiere og ett tap. Ligger veldig stabilt midt på tabellen, med luke ned til nedrykkskampen og luke opp til topp 6. Midt på treet lag som du ikke vet helt hva du skal forvente av.

Vard 2 kommer til å kjempe med alt de har for å unngå nedrykk. De vil gjerne komme opp på trygg plass igjen. Usikker på denne kampen, men tror jeg setter Vard 2 som ørsmå favoritter.


Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker