Order Tramadol With Cod Tramadol Online Fast Shipping Order Tramadol Next Day Delivery Where To Get Tramadol Online Order Tramadol From India Purchasing Tramadol Overnight
Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Fantasy CL: Kapteinsvalg

Endelig sparkes den første runden med Champions League i gang, og storoppgjørene står i kø. Vi i fotballsonen skal komme med noen gode alternativ som kan ha kapteinsbindet rundt armen, i form av store stjerner, helt over til de mindre brukte spillerne som kan gjøre større utslag kontra dine konkurrenter.

Nummer 1 – Robert Lewandowski

Selv etter Lewandowskis standarder har han hatt en voldsom start på sesongen. Tar vi med cupkampen mot Cottbus i betraktningene har han altså utrolige ni mål på seks kamper så langt. Supercupfinalen mot Dortmund er eneste kamp han har gått målløst av banen med klubbtrøya på. For selv om det ble målløst for han i begge landskampene, så er han kanskje den giftigste spissen i Europa om dagen når han drar på seg klubbtrøya. Med tanke på at Bayern også skal starte turneringen hjemme mot serbiske Røde Stjerne, er det vanskelig å se for seg at Lewandowski står uten scoring når den første runden er ferdigspilt. Dette er ikke en tilfeldig nummerering, den aller heteste kapteins-kandidaten denne runden heter Robert Lewandowski.

Nummer 2 – Sadio Mane

Det kunne like gjerne vært en semifinale, kanskje til og med en finale, når Napoli tar imot Liverpool på San Paolo i kveld. Lagene har fersk erfaring i å møte hverandre i gruppespill, og utrolig nok endte det med bare en scoring i hvert av oppgjørene. Når Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp igjen møtes, må det være lov å tro på en målfest. Napoli vinner som regel ikke kamper på å stenge igjen bak, og de har altså sluppet inn sju mål på sine tre første i ligaen. Holdt riktignok nullen takket være ett sløsete Sampdoria i helgen, men er det ett lag man blir straffet av for å slippe til lette muligheter så er det Liverpool. Kunne jo også valgt lagkamerat Salah, men ender opp med hurtigtoget Sadio Mane. Senegaleseren er i form om dagen, og scoret de to første for rødtrøyene i det som ble en snuoperasjon hjemme mot Newcastle. Selv om motstanden er formidabel, kommer det nok til å bli gode spilleforhold for den offensive trioen til gjestene, og om effektiviteten er på plass kan det sankes mange poeng, og forhåpentligvis mest på vår mann, Mane.

Nummer 3 – Tammy Abraham

De som holdt seg oppdatert på Championship forrige sesong, kunne se at det bodde mål i Tammy Abraham, da han var en av de sterkeste bidragsyterne i opprykksesongen til Aston Villa. Men at den unge engelskmannen skulle ha en sånn start på Chelsea-karrieren kunne vel de færreste forutse. Han er kanskje det aller heiteste navnet i Premier League om dagen, og hans hat-trick mot Wolverhampton viser at spissen har mange strenger å spille på med smarthet i boksen, avslutningsegenskaper og rå fysikk når det skulle trengs. Med sju scoringer på sine tre siste kamper, så holder vel det strengt talt som begrunnelse nok, men vi kan også slenge på at London-klubben tar imot Valencia hjemme denne runden. De har hatt en grei start på sesongen, men han tidvis ikke sammen da de fikk rundjuling av et reservepreget Barcelona på lørdag. Selvfølgelig er det alltid vanskelig å dra til Camp Nou, men måten noen av de til slutt fem scoringene kom på, må få Chelsea-angriperne til å lukte blod før oppgjøret. Og den mest sannsynlige målscoreren på Stamford Bridge for tiden er uten tvil Tammy Abraham.

Nummer 4 – Jadon Sancho

Vi går over til en ny ung engelskmann, og dette er nok den heteste blant alle sine landsmenn. Sanchos overgang fra Manchester City til Dortmund sommeren 2018 gikk nok under radaren hos de fleste. Men siden den gang har nok alle som følger med på europeisk fotball fått med seg hvem han er. Sancho er som regel mannen som får det til å skje offensivt for Dortmund, og laget spiller helt utrolig fotball om dagen. Møter selveste Barcelona i første runde, men katalanerne har vist at de er sårbare bakover på banen. Det bør de rette opp i om det ikke skal renne inn mål bak Marc-Andre ter Stegen i hans retur til tysk jord. Her tror jeg Barca-keeperen må hente flere baller ut av nettet, og da er det stor sannsynlighet for at Sancho har vært sist eller nest sist på ballen. Ser tidvis ut som han driver med telepati med rekkekameratene Marco Reus og tidligere Barcelona-spiss Paco Alcacer. De kommer til å skape mye trøbbel for gjestene denne runden.

Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Nummer 5 – Erling Braut Håland

Vi tar oss den friheten å pryde siste avsnitt av artikkelen med en nordmann. Erling Braut Håland gjør sine ting meget bra i østerisk fotball, og er toppscorer i ligaen med elleve scoringer. Får en fantastisk mulighet til å vise seg fram på den største scenen av alle, for et lag som har hatt suksess i den mildere utgaven, Europa League tidligere. Blir nok en jevnere kamp enn hva oddsen gir utrykk for, men hjemmelaget går nok ikke av banen hjemme mot Genk uten å score mål, og den store norske bjørnen vil nok ha ett ord med i laget når det kommer til scoringer. Selvtilliten er nok i orden før Håland skal debutere i Champions League i det som blir en norsk duell, ettersom Sander Berge enda ikke har funnet en ny arbeidsgiver.    

Kategorier
Champions LeagueFantasy Champions LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker