Order Tramadol Next Day Delivery Tramadol Where To Buy Uk Tramadol Online Prescription Uk Order Tramadol Online Legally Tramadol Prescriptions Online

Oddstips: Lørenskog – Sarpsborg 08 2

Lørenskog må jage Eidsvold Turn om de skal rykke opp i år. Sarpsborg 08 2 har sikret seg for lenge siden i avdelingen. De har nok med å prioritere a-laget sitt som spiller mot VIF ikveld. Legger ut tips dagen før om eventuelt oddsen faller.

Kamp: Lørenskog- Sarpsborg 08 2
Spill: H
Odds: 1.55
Bookmaker: Rizk
Frist: 17.09.19 kl 18:30
Innsats: 3/10 units

Liga: NorskTipping-ligaen avd1

En strålende bortekamp mot Stabæk2 som virkelig mobiliserte mot Lørenskog sist runde. Lørenskog vant 4-1 og fikk fornyet troen på opprykk etter at de gikk på en smell mot Eidsvold Turn runden før der. Zirak Ahmed og Singh var helt fantastiske mot Stabæk2. Jeg gleder meg til å se de mot Sarpsborg 08 2. Lørenskog har 8 seiere på 9 seriekamper den siste tiden. De er virkelig i fyr og flammer.

Sarpsborg 08 2 ligger på en 3plass, og har sikret plassen i avdelingen. De kommer ikke til og rykke opp eller ned. Så hva de stiller med imorgen er litt usikkert. Vi får nesten vente å se hva de stiller med mot VIF i kveld. Så kommer til å oppdatere denne imorgen. Det er verdt å ta med at Ruud Tveter har scoret 12 mål for dette laget i år.

Taler for spillet:

  • Lørenskog har 8 seiere på 9 kamper i serien.
  • Singh og Ahmed er i kanonform og har virkelig funnet formen.
  • Motivasjonen for å henge med i opprykkskampen er stor for Lørenskog. De har ikke råd til noen feilskjær.
  • Sarpsborg 08 2 har sikret plassen og de er ikke alltid like kult for a-lagspillere å reise på bortekamp med andre laget midt i uken en sen høstdag.

Taler mot spillet:

  • 8 av 9 siste kampene til Sarpsborg 08 2 har de ikke tapt. 6-2-1 er statistikken på disse kampene.
Kategorier
BreddefotballNorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker