Tramadol Cheap Tramadol Cheapest Cheap Tramadol Overnight Cod Best Place For Tramadol Online Can You Get Tramadol Online Legally

Oddstips: Brattvåg- Stjørdals-Blink

Serielederen Stjørdals-Blink gjester Brattvåg kunstgress. Brattvåg må plukke poeng om de ikke skal falle under streken, og Blink må vinne for å lede serien. For et deilig utgangspunkt for en fotballkamp. Dette blir rock & roll!

Kamp: Brattvåg- Stjørdals-Blink
Spill: Begge lag scorer
Odds: 1.50
Bookmaker: Rizk
Frist: 15.09.19 kl 15:00
Innsats: 5/10 units

Liga: PostNord-ligaen avd1

Brattvåg fikk med seg et uhyre viktig poeng borte mot Vidar sist, og det gjør at avstanden er fortsatt på 3 poeng mellom disse to. Vidar rett under streken og Brattvåg rett over. Brattvåg har 2 uavgjorte på de to siste kampene og har ikke vunnet siden 10.08.19, og det tilsier at de ikke har vunnet siste 4 kampene. Brattvåg er en stor skuffelse med de ressurser de har å disponere, og de kan fort rykke ned denne sesongen.

Stjørdals-Blink slo Moss 3-1 hjemme sist, og befester sin posisjon som serieleder. For en prestasjon av dette laget hittil, og uansett hva som skjer når sesongen er over, så skal dette laget være ekstremt stolte av hva de har fått til. Men denne opprykks-muligheten kommer de ikke til å få mange ganger. Lillebo med 17 mål og Stokke med 11. Tidligere Florø-keeper Frendrup har kommer inn til høstsesongen, og vil bidra med rutine.

Taler for spillet:

  • Brattvåg har scoret i 13 av 17 kamper i år.
  • Brattvåg har scoret i 10 av 11 hjemmekamper i år.
  • Stjørdals-Blink har scoret i 18 av 21 kamper i år.
  • Stjørdals-Blink har scoret i 8 av 11 bortekamper i år.

Taler mot spillet:

  • Brattvåg har sluppet inn en del mål i de siste kampene, og er nødt til å stenge slusene. De har jobbet med de defensive denne uken. Så om de greier å tette igjen, kan det by på utfordringer for Stjørdals-Blink.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker