Tramadol Buy Overnight Can You Buy Real Tramadol Online Tramadol 100Mg Buy Online Purchasing Tramadol Purchase Tramadol Overnight Delivery Tramadol Buy Australia

Oddstips: Elverum – Senja

Nedrykkslampene blinker rødt i Senja. Elverum i stigende form, og kan vinke adjø til nedrykkssumpa idag. Balstad & co skal ha gode muligheter for en 3 poenger her.

Kamp: Elverum- Senja
Spill:  H
Odds: 1.50
Bookmaker: Rizk
Frist: 15.09.19 kl 16:30
Innsats: 4/10 units

Liga: PostNord-ligaen avd2

Senja tapte 3-2 hjemme mot Florø sist runde, og det var ikke det de trengte nå. De har 4 poeng til sikker plass, og kan selvfølgelig holde seg. De hadde en kjempegod mulighet til å få heng på de som ligger over nedrykksstreken, men skuffet stort mot Florø. Det har definitivt gjort noe med selvtilliten når de gjester Elverum idag.

Elverum hadde en elendig vårsesong, og har heldigvis plukket poeng jevnt og trutt i høstsesongen. Ingen tvil om at Balstad sitt comeback har vært utslagsgivende. Ekstremt hyggelig at Holst er tilbake i godt slag etter å ha vært ute lenge med hodeskade. Kristian Eriksen med en strålende scoring sist mot Sotra og hans energi er viktig for laget. Gjennomførte en solid bortekamp mot Sotra forrige runde, og kunne fint ha vunnet. Elverum ser ekstremt sterke ut!

Taler for spillet:

  • Elverum har vunnet de to siste hjemmekampene.
  • Elverum har bare tapt en gang på hjemmebane i høst.
  • Kristan Eriksen i kanonform og Magnus Solum(12mål – toppscorer) har vært god på trening denne uken.

Taler mot spillet:

  • Elverum har 2-1-1 på hjemmebane i høst.
  • Engan gikk ut med skade mot Sotra sist, og det blir spennende om han starter for Elverum. Han er viktig for Elverum

Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker