Buy Real Tramadol Online Ordering Tramadol Online Illegal Overnight Tramadol Mastercard Tramadol Buy Cod Tramadol Pay With Mastercard Order Tramadol Cod Saturday Delivery
S-P / Shutterstuck.com

LaLiga runde 4!

Real Madrid – Levante. Lørdag kl 13:00.

Landslagspausen er over, og LaLiga er tilbake igjen. Lørdag formiddag tar Real Madrid imot Levante til serierunde fire. Forrige sesong tapte Los Blancos 1-2 hjemme mot Levante, noe de vil unngå denne gangen. De har hatt en svak start på sesongen. Det åpnet bra med 1-3-seier borte mot Celta Vigo, men i de to siste rundene har Real Madrid spilt uavgjort mot Valladolid og Villarreal. Til tross for at Zidane er tilbake og at klubben har brukt over 300 millioner euro, er de under et vanvittig stort press når det gjelder å levere resultater. Intet annet enn seier er godt nok i denne kampen et kravstort Bernabéu-publikum.

Se opp for

Real Madrid-presidenten, Florentino Pérez, har i flere sesonger ønsket seg Eden Hazard til Santiago Bernabéu. Det klarte han å få til denne sommeren, men bare et par dager før serieåpningen mot Celta Vigo pådro belgieren seg en muskelskade. Den har holdt han ute av spill i alle kampene til nå, og i landslagspausen har han vært igjen i Madrid for å trene. Nå er han endelig klar for spill igjen, og er ventet å få minutter i denne kampen. Det er med andre ord duket for Eden Hazard show på Santiago Bernabéu.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – James, Casemiro, Kroos – Lucas, Benzema, Hazard

For Levante er målet denne sesongen en plass rundt midten av tabellen, og basert på måten de har spilt i de tre første kampene trenger ikke det å være noe umulighet hvis de klarer å holde det gående helt til slutten. De åpnet med tap 1-0 borte mot Alavés, men har slått tilbake i de to siste kampene og tatt tre poeng mot Villarreal og Valladolid. Levante fikk med seg tre poeng hjem fra Bernabéu forrige sesong, og de har nok planer om å gjøre det vanskelig for Real Madrid denne gangen også.

Se opp for

Jose Luis Morales står med en scoring denne sesongen, men det kommer mer i de neste rundene. Kantspilleren er lagets kaptein og største stjerne. Han var fantastisk forrige sesong, og var til tider et angrep alene. Dersom han klarer å prestere slik han gjorde sist, vil det bli mange fine øyeblikk for supporterne når kantspilleren dribler forbi den ene etter den andre backen i LaLiga.

Mulig startellever

Fdez – Miramón, Vezo, Postigo, Clerc – Rochina, Radoja, Campaña, Morales – Martí, Mayoral

Real Sociedad tar lørdag ettermiddag imot Atlético Madrid på det nye Anoeta. Baskerne har hatt tre bortekamper på rad denne sesongen grunnet oppussingen av stadion, og de har kommet greit ut av det. De blåhvite har spilt uavgjort mot Valencia, vunnet mot Mallorca og tapte mot Athletic Club i siste kamp før landslagspausen. Dette er en fantastisk kamp mellom to gode lag, og foran et fullsatt Anoeta Stadion vil det bli mye underholdning å få.

Se opp for

I første LaLiga-runde var det bare en spiller som skapte flere sjanser enn Martin Ødegaard. I andre LaLiga-runde mot Mallorca ble nordmannen matchvinner kort tid før slutt etter en fantastisk kontring. Forrige runde fikk han det tøffere borte mot et godt lag, men spilte likevel en godkjent kamp. Han snakker spansk flytende, og har vist at han er veldig god til å tilpasse seg nye steder og utfordringer. Det har vært en fin start på LaLiga-karrieren for Martin Ødegaard, og det blir spennende å se hva han kan utrette mot et av seriens beste lag.

Mulig startellever

Moyá – Zaldua, Le Normand, Llorente, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Januzaj, José, Oyarzabal

Atlético Madrid har hatt en veldig god start på sesongen. Los Rojiblancos står med full pott etter de tre første kampene. De har slått Getafe, Leganés og Eibar, og får sin første store oppgave for sesongen i denne antatt tøffe bortekampen mot Real Sociedad. Det var få som hadde trodd at dette laget skulle se så bra ut uten at de mistet blant annet Griezmann, Rodri og Godin, men faktum er at Atlético Madrid har gjort en veldig god jobb med å erstatte de spillerne, og ting ser lyst ut for Diego Simeone og de rødhvite fra Madrid.

Se opp for

Vitolo er i ferd med å finne tilbake til formen han hadde i Sevilla, som gjorde at flere klubber ønsket å hente han. Kantspilleren har enda ikke startet en kamp denne sesongen, men står med to scoringer. Simeone starter gang på gang med Thomas Lemar, men det ser bare ikke ut til å fungere for han. Det er på tide at Vitolo starter en kamp igjen, og det tror jeg fort han gjør her.

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Giménez, Hermoso, Lodi – Saúl, Koke, Lemar, Vitolo – Felix, Costa

Lørdagens siste kamp er en ordentlig storkamp når Barcelona tar imot Valencia. Katalanerne har måttet klare seg uten Lionel Messi til nå i de tre første kampene, og det ser ut som at han ikke blir klar til å starte denne kampen heller. Det har blitt en seier mot Real Betis, en uavgjort mot Osasuna og et tap mot Athletic Club. Fire av ni mulige poeng er regnskapet som må pyntes på når Valencia kommer på besøk.

Se opp for

Ansu Fati debuterte for Barcelona i en alder av 16 år på Camp Nou mot Real Betis. Det er rimelig sykt, og det som er enda mer spektakulært er at han kom innpå forrige kamp mot Osasuna og scoret sitt første mål for klubben. Stortalentet har fått disse mulighetene han helt sikker ikke trodde han skulle få allerede nå, men har vist hva som bor i han. Nå spekuleres det i om han kommer til å starte mot Valencia. Om det skjer eller ikke får man vente å se, men dette er hvert fall uten tvil et stort talent som man må se opp for i de neste årene.

Mulig startellever

Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Arthur, Busquets, De Jong – Fati, Suárez, Griezmann

Det har vært mye kaos for Valencia i forkant av denne kampen, og kaoset ble komplett når Marcelino fikk sparken. Han hadde et godt forhold med spillerne, og har levert gode resultater i Valencia men fikk ikke fortsette. Det er et stort tap for bortelaget. De hvitkledde har spilt uavgjort mot Real Sociedad, tapt mot Celta Vigo og vunnet mot Mallorca etter de tre første serierundene. De har like mange poeng som Barcelona, men kommer fort til å få det veldig tøft her, også kanskje spesielt med tanke på det som har skjedd i forkant av denne kampen.

Se opp for

Dani Parejo var en av de bedre midtbanespillerne i LaLiga forrige sesong, og er kaptein for dette laget. Han står med to scoringer denne sesongen, og vanligvis trygg fra straffemerket og god til å skyte frispark. Han må stå fram som en leder de neste ukene for Valencia, og samle dette laget slik at de kan prestere.

Mulig startellever

Cillessen – Wass, Garay, Paulista, Gayá – Ferrán, Parejo, Kondogbia, Guedes – Rodrigo, Gameiro

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker