Tramadol Online Australia Order Tramadol Online Us Mastercard Tramadol Order Tramadol Cheap Overnight
Robert Lewandowski har rekordhøye ti mål på de seks første seriekampene i år. Til helga jakter han nye scoringer, hjemme mot Hoffenheim. Foto: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

Fantasy CL posisjonsguide: Angrep

Champions League nærmer seg, nå er det på tide å planlegge inn mot den nye CL-sesongen. Vi i går igjennom alle posisjonene med anbefaling av spillere og poengsystemet for denne posisjonen. Her kommer angrepsspillerne.

Konkurranse: Fantasy Champions League!
Sett opp ditt fantasy lag og vær med å kjemp om 50 000kr!
Slik melder du deg på!

Angrepsspillerne er viktige i Fantasy. Her handler det om å skaffe målpoeng, og helst finne de spillerne som kan levere dette runde etter runde. I fantasy CL er reglene slik som i både Premier League og Eliteserien, tre poeng for målgivende, og fire poeng for scoret mål for angriperne.

Angrepsspillerne i Fantasy CL er priset fra 4.0 og helt opp til 11.5. Vi har derfor delt de tre kategoriene inn slik at billigspillere er priset opp til 6.5, mellom-sjiktet opp til 9.0 og premium-spillerne er priset fra 9.5 og oppover. Slik som i de andre posisjonene, vil vi gi deg tre tips på angrepsspillere i hver av de tre kategoriene.

Premium-spillere (9.5-11.5):

Robert Lewandowski (10.5) – Seks mål på tre kamper i Bundesliga denne sesongen er helt syke tall. Selvfølgelig kan ikke den polske stjernespissen fortsette å score to mål i snitt, men han er en av Europas beste, om ikke den aller beste spissen. Bayern har også en overkommelig gruppe, med Tottenham, Olympiakos og Røde Stjerne. Her lukter det mål fra Lewandowski, og om man går for Lewa foran noen av de dyreste spissene, tjener man også inn en million. Lewandowski er kanskje den spilleren som ser mest ut som et “must have” i årets Fantasy CL for øyeblikket.

Sergio Aguero (10.5) – Manchester City har fått en gruppe de egentlig bør ta seg ganske greit videre fra. Atalanta, Shakthar og Dinamo Zagreb er alle lag de blåkledde fra Manchester skal slå, og da er fort Aguero sist på ballen mange ganger i løpet av de seks gruppespillskampene.

Lionel Messi (11.5) – Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar er de dyreste angrepsspillerne i spillet. Det er vanskelig å komme utenom både Messi og Ronaldo, og begge disse har naturligvis potensialet til å score over et mål i snitt i gruppespillet. Vi velger heller å gå for Messi denne gangen. Han trenger ingen beskrivelse, og selv om Barcelona ikke har fått noen enkel gruppe, kan Messi score hat trick mot alle lag. Vi tror rett og slett Lionel Messi plukker med seg flere poeng etter gruppespillet enn det Cristiano Ronaldo gjør, og setter derfor han inn her.

Game of Champions!
Tipp riktig på alle 6 Champions League spørsmål og vinn 1 million kr!
Trykk her for å delta gratis!

Barcelona røk ut i semifinalen i fjor. Skyter Messi katalanerne til topps i år? Foto: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Mellom-sjiktet (7.0-9.0):

Timo Werner (8.5) – RB Leipzigs storscorer er kun priset til 8.5. Det kan vise seg å bli en gavepakke for de som velger å gå for han fra start av. Som Lewandowski, har også Werner åpnet Bundesliga-sesongen forrykende, og han står med fem scoringer på de tre første. Leipzig kan også fort vinne gruppa si, men har samtidig ingen lag de skal slå suverent. Gruppa med Benfica, Lyon og Zenit er en av de mest åpne gruppene, men Leipzig er kanskje små favoritter i gruppa etter den strålende starten de har hatt på årets sesong.

Memphis Depay (8.0) – Som sagt er gruppa til Lyon og Leipzig veldig åpen. Depay har også fått en meget god start på sesongen, og står med fire scoringer på like mange kamper spilt i Ligue 1. Han koster 0.5 mindre enn Werner, og begge disse er to meget spennende spillere foran dette gruppespillet. Det kan fort bli Lyon og Leipzig som går videre fra den åpne gruppa, og da har man i Werner og Depay to rimelige angrepsspillere, som i så fall, minst spiller de åtte første kampene.

Memphis kan vise seg å bli en meget fin spiller å ha på sitt Fantasy CL-lag denne sesongen. Foto: photo-oxser / Shutterstock.com

Paco Alcacer (9.0) – Gruppa til Dortmund vil nok skremme flere, men Alcacer har nå over tid vist at han er en målscorer av høy europeisk klasse. Det har blitt fire mål på de tre første Bundesliga-kampene i år og han scoret også i Supercup-finalen mot Bayern. Fjorårets Bundesliga-sesong endte med hele 18 scoringer, kun slått av toppscorer Lewandowski. Alcacer hadde dog et bedre scoringssnitt enn Lewandowski i Bundesliga forrige sesong, og scoret i snitt 0,69 mål per kamp. Dortmund har fått både Barcelona og Inter i gruppa si, men de gulkledde er så gode denne sesongen, at de kan slå hvem som helst. Det frister også stort å putte på Dortmund-spillere i runde to og seks, hvor Slavia Praha står på motsatt banehalvdel.

Billige spillere (4.0-6.5):

Erling Braut Håland (4.5) – Dette er et tips først og fremst på grunn av den lave prisen, men også på grunn av kvalitet. Kanskje kan spissen fra Norge være en fin spiller å rotere med, om man føler man har en midtbane med fem gode spillere. Håland har scoret åtte mål på sine seks kamper i den østerrikske Bundesligaen denne sesongen. Red Bull Salzburg har dog en vanskelig gruppe, så det blir for mye å forvente at Håland kan dunke inn mål på bestilling i årets CL, men i de to kampene mot Genk kan han fort finne på å skape trøbbel for Sander Berges lag. Det blir uansett spennende med en norsk duell, og allerede i første kamp møtes lagene i Salzburg. Bli ikke overrasket om Braut Håland tegner seg på scoringslista her!

Kevin Volland (6.5) – Litt som med Erling Braut Håland, er det vanskelig å si at man kan sitte med Volland i alle seks gruppespillskampene. Leverkusen har nemlig trukket både Juventus og Atletico, og spesielt bortekampene mot begge disse, er det liten sannsynlighet for mange poeng på Volland. Likevel er han en spennende spiller til prisen han er satt på, og i den første kampen, hjemme mot Lokomotiv Moskva, kan han være et meget godt valg. Volland står med ett målpoeng i snitt så langt i Bundesliga, og er en viktig spiller offensivt for et godt Leverkusen-lag. Kan i minste fall være et veldig fint roteringsalternativ.

Tammy Abraham (6.5) – Kanskje den mest spennende spilleren i denne prisklassen. Abraham har scoret fire mål på tre kamper i Premier League, og ser ut til å være Frank Lampards foretrukne spiss. Likevel er det en viss rotasjonsfare i Chelsea, men Abraham ser såppas spennende ut til den prisen, at han kan være verdt å satse på. Chelsea har også en overkommelig gruppe, med Ajax, Lille og Valencia, så her er det muligheter for flere scoringer på Tammy Abraham, og ikke minst avansement til åttedelsfinaler.

Tammy Abraham kan fort bli mannen som skyter Chelsea videre fra gruppespillet. Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Glad i å spille FIFA?
Bli med i fotballsonen sin turnering og kjemp om premiepotten på 20 000 kr!
Meld deg på her!

Kategorier
Champions LeagueEuropaFantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker