Tramadol 100Mg Online Overnight Tramadol Purchase Canada Order Tramadol From Mexico Tramadol To Buy Order Tramadol Us To Us
Sterling har sett bra ut i spissrollen hos sin nye klubb, Chelsea, de siste kampene. Foto: Shutterstock.com

Fantasy CL posisjonsguide: Midtbanespillere

UEFA Champions League er like rundt hjørne, noe som betyr at det også kommer en ny Fantasy-plattform å sette seg inn i. Fotballsonen strekker ut en hjelpende hånd, og i dag skal vi se nærmere på midtbanespillerne.

Konkurranse: Fantasy Champions League!
Sett opp ditt fantasy lag og vær med å kjemp om 50 000kr!
Slik melder du deg på!

I Fantasy Premier League har midtbanespillerne blitt de fremste poengplukkerne, og gått forbi spissene både i pris og poeng totalt. Slik blir det sannsynligvis også til en viss grad i Champions League Fantasy. Midtbanespillerne har en minimumsverdi på 4.5, mens de dyreste er verdsatt til 11.0. Som i Eliteserien og Premier League får spillerne poeng for scoring og assist med henholdsvis 5 og 3 poeng, samt at de får ett poeng om de holder nullen. Det er dog verdt å merke seg at man får et poeng for hver tredje gjenvinning, samt at mål scoret fra utenfor 16-meteren gir ett ekstra poeng. Dette poengsystemet gjør at defensive spillere til en viss grad kan få noe mer poeng, men vi tror likevel det vil være mest lønnsomt å satse på offensive spillere.

Vi har valgt ut spillere i tre kategorier, hvor vi ser på de fremste valgene blant spillerne i toppsjiktet (9.0-11.0), de som er satt i mellomsjiktet (7.0-8.5) og billigspillerne (4.5-6.5). Her er våre ni utvalgte:

Premium (9.0-11.0)

R. Sterling (11.0) – Manchester City
Engelskmannen er i ferd med å etablere seg som en av verdens aller beste spillere. Inneværende sesong har han 16 mål på 16 kamper i alle turneringer, og de to siste sesongen har han levert godt over 30 målpoeng totalt i begge sesonger. Når City da er i en såpass overkommelig gruppe som gruppen med Shakhtar, Dinamo Zagreb og Atalanta er Sterling et selvskrevent alternativ. Man kan evt. gå for De Bruyne i stedet, dersom man vil spare litt penger.

M. Salah (11.0) – Liverpool
Igjen en mann alle kjenner svært godt. Salah er en målscorer av rang og har levert veldig godt i CL de to siste sesongene. Han har også fått en relativt god start på årets sesong og vil sannsynligvis bli Liverpools fremste poengplukker også denne sesongen. Man skal dog ikke se bort fra at Sadio Mané vil kjempe helt der oppe, og han koster en halv million mindre om budsjettet begynner å bli trangt. Du får uansett et fint kampprogram, hvor Napoli er tøffeste motstander i gruppa.

H. Son (9.5) – Tottenham
Son har blitt en viktigere og viktigere del av Tottenham-laget de siste sesongene, og var i fjor en viktig brikke for laget som tok seg til CL-finalen. Den svært hurtige sør-koreaneren har levert over 20 målpoeng i Premier League de tre siste sesongene og i fjor leverte han også seks målpoeng på 900 minutter i CL. Med Olympiakos og Røde Stjerne i gruppa bør det være gode muligheter for poeng.

Spill for 200 kr og få 200 i rizkfritt spill hvis du spiller på Champions League!
Sjekk ut tilbudet her!

MDI / Shutterstock.com

Mid-range (7.0-8.5)

S. Gnabry (8.0) – Bayern München
Det siste laget i Tottenhams gruppe er Bayern München, og dermed får også Serge Gnabry fine kamper i årets gruppespill. Spilleren som i sin tid ikke var god nok for West Bromwich har virkelig fått sitt gjennombrudd i Bayern og på det tyske landslaget. Han leverte femten målpoeng i seriespillet forrige sesong, og har smått utrolige elleve målpoeng på ti kamper. Gnabry er med andre ord en spiller man kan forvente målpoeng fra og i en overkommelig gruppe har vi tro på at han vil levere bra med poeng.

Marcin Kadziolka / Shutterstock.com

A. Gomez (6.5) – Atalanta
Atalanta leverte en fantastisk sesong i Serie A forrige sesong og scoret flest mål av samtlige. Blant de viktigste bidragsyterne til dette var Papu Gomez. Han endte med totalt 24 målpoeng forrige sesong fra sin rolle som offensiv midtbane. Han åpner mot forholdsvis svake Dinamo Zagreb og skal også møte Shakhtar Donetsk. Vi tror det kan bli bra med poeng for Gomez og prislappen er svært fin.

M. Mount (6.5) – Chelsea
I Fantasy Premier League har vi blitt godt kjent med Mason Mount denne sesongen, og den målfarlige midtbanespilleren kan fort bli aktuell også i dette spillet. I gruppe med Valencia, Lille og Ajax bør Chelsea ha muligheter i alle kamper. Mount virker å være en svært viktig spiller for laget og skyter svært ofte. Med en prislapp på 6.5 er han et svært lovende prospekt i CL Fantasy.

Billig (4.5-6.0)

Rafa Silva (6.0) – Benfica
Benficas nye stjernespiller har fått en strålende start på sesongen med fem målpoeng på de fem første kampene, og forrige sesong leverte han 17 mål og 3 assist på 26 ligakamper. I en særdeles jevn gruppe hvor de møter Lyon, Leipzig og Zenit vil det være muligheter for poeng i alle kamper og vi har tro på at Rafa Silva kan bli et røverkjøp.

K. Havertz (5.5)
Det tyske stjerneskuddet Kai Havertz leverte en fantastisk fjorårssesong, med 20 mål og 7 assist om man regner med alle turneringer. Han har blitt en del av det tyske landslaget og den offensive midtbanespilleren har en særdeles lovende fremtid foran seg! Det venter noen tøffe kamper mot Atletico og Juventus, men i oppgjørene mot Lokomotiv Moskva bør Havertz være et fint alternativ å ha inne på laget!

Tre sportstilbud for hele sesongen!
Målscorer forsikring, gratisspill og multiboos gjelder for hele sesongen.

Benytt deg av tilbudet her!

CosminIftode / Shutterstock.com

S. Sensi (5.0) – Inter
Inters nysignerte midtbanespiller virker å ha fått en viktig rolle under Antonio Conte og har vært langt mer offensiv denne sesongen enn vi var vant til å se ham i Sassuolo. Det har gitt én scoring og to assist på de to første i Inter, og med en prislapp på 5.0 lover dette såpass godt at han kan være et alternativ for kampene mot Slavia Praha.

Kategorier
Champions LeagueFantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker