Tramadol Prescription Online Tramadol Order Online Uk Order Tramadol Tramadol 100Mg Online

Før runden: 4. div i Rogaland avdeling 02 – 18. runde

Runde 18 står for tur i 4. divisjon Rogaland. Nærbø og Frøyland har dobbelrunde, Klepp må vinne for å ikke havne enda lenger ned i nedrykksstriden. Vi har noen meget tette oppgjør foran oss.

Frøyland (5.) – Nærbø (13.)

Frøyland gikk på sesongens første skikkelige smell borte mot Varhaug sist runde. De hadde kun tapt en kamp før dette, mot Åkra, og et tap mot den suverene serielederen er egentlig forventet. De ankom “Iden” med en skadet Scott Vatne som satt på benken hele kampen. Frøyland hadde mye ball, men Varhaug fikk mange brudd og gode kontringer. Sluttresultatet ble 3-0.

Nærbø vant enda en kamp! Laget som har ligget nederst i hele år har nå vunnet to kamper etter sommeren, begge 1-4. Nærbø trengte en seier, og Martin Skeie scoret like greit alle 4 sist kamp! At han er i form kan bety forskjellen på 5.div og 4.div for de blå og hvite. Nærbø har et poeng opp til trygg plass med to kamper mindre spilt. Uheldigvis for trener Simon Stapnes, ser jeg det ikke som sannsynlig at det blir poengfangst på Frøyland i dag.

Frøyland vil slå tilbake med en seier. De er et mye bede lag en Nærbø. Scott Vatne, ligaens kanskje beste spiller er tilbake fra skade. Selv om Martin Skeie ser enorm ut for tiden tror jeg Frøyland tar tre poeng her.

Lura (10.) – Klepp (11.)

Lura har ikke spilt kamp på 20 dager. De kommer inn til oppgjøret mot Klepp uthvilte og med friske ben, kanskje også litt rustne med tanke på kampform. De knuste Vaulen 1-4 sist de spilte kamp, satser på å bygge videre på det. Kun vunnet en match hjemme, en form de trenger å forbedre. Lura har forsterket laget, og de møter et Klepp-lag som har sett helt forferdelige ut. Tror det blir Luras andre hjemmeseier denne sesongen.

Klepp ser fryktelige ut. Har tapt de siste fem kampene. Målforskjell på 2-15. Elendig borteform der de står med en seier og syv tap. Fjorårets toppscorer Sven Andre Kyvik har gidd seg. De har lite offensiv kraft, og midtbanen blir sprunget gjennom i kamp etter kamp. Dette er en veldig viktig kamp for bortelaget ettersom de kan gå forbi Lura med seier. Klepp er bare to poeng over nedrykk, og de har to kamper mer spilt en Nærbø.

Klepp på begynne å ta poeng igjen så fort som mulig, men de har ikke vist noe som tilsier at denne trenden skal snu. 1-4 tap mot sisteplassen, Nærbø sist runde, samt en elendig form gjør at jeg tror Lura vinner denne.

Ålgård (6.) – Vaulen (8.)

Ålgård kom tilbake på sporet med en 2-3 seier mot Vard 2 på lørdag. Henrik Kommedal tegnet seg på scoringslisten igjen. Et tap på de siste ni kampene. Hjemmestatistikken ser bra ut 5-1-2. Motstående oppgjør endte 2-2, som tre andre Ålgård kamper også har gjort i år.

Vaulen med to 1-0 seiere på rappen mot Kopervik og Skjold. Ligger fint plassert midt på tabellen med god luke ned. 10 poeng ned til nedrykk, og er ute av nedrykksfare for øyeblikket. Gode på bortebane.

Vanskelig å skille disse lagene. Vaulen har våknet til liv igjen, men setter Ålgård som favoritter. De har fått lite ut av flere av uavgjortere sine denne sesongen, og kunne vært enda høyere hadde de fått marginene på sin side. Ett tap på de siste ni er sterkt. Tro på hjemmeseier her.

Skjold (9.) – Åkra (1.)

Skjold tapte knapt mot Ålgård sist runde. Gjentar at de har mistet verdifulle spillere, og kommer nok til å slite mer denne halvdelen av sesongen. Skjold er et typisk midt på tabellen lag, 0 i målforskjell, og ligger midt på. De tar poeng nesten like ofte som de taper.

Alt dette blir nesten urelevant når du møter Åkra. De er det suverent beste laget i ligaen. Fortsetter storspillet deres, med en 1–4 seier mot Kopervik som da lå på andre plass. 60-8 i målforskjell. Preben Christensen Fauskanger scoret to mål til.

Åkra vinner denne også. De er flere hakk bedre enn Skjold. Ser nå at de kan gå hele sesongen uten å avgi poeng, og kommer til å kjempe med nebb og klør for å vinne hver eneste kamp.

Nærbø (13.) – Haugesund FKH 2 (4.)

Nærbø har fortsatt færre kamper enn de andre nedrykkskanditatene, men har et vanskelig program i vente. Møter FKH 2, Varhaug og Frøyland de tre neste, kan fort ryke på tre tap på rappen her. Deres viktige midtbanespiller Rabih Taissir Abou Kulaib bla utvist i 2-0 tapet mot Frøyland sist, i tillegg gikk lagets stjerne Martin Skeie ut med skade. Fikk et mål feilaktig annulert mot Frøyland på stillingen 1-0, men viss Martin Skeie er ute lenge, og de må klare seg uten deres to beste, offensive spillere ser det mørkt ut for Nærbø.

I Haugesunds tre siste kamper har det vært 7, 11 og 12 nettkjenninger. De er sammen med Åkra det laget som har scoret mest i ligaen. Nærbø slipper inn mye mål, og kommer til å slite mot FKH 2. Uavhengig om at FKH 2 tar med førstelagsspillere tror jeg de vinner komfortabelt mot et svekket Nærbø.

Ser ikke for meg at Nærbø tar poeng her også, selv om de ofte gjør det vanskelig for motstanderne sine med å ligge kompakt og være tøffe i duellene. FKH 2 har nok kvalitet til å vinne her.

Sola 2 (7.) – Varhaug (6.)

Sist Sola 2 spilte tapte de 11-1 mot FKH 2. Har også tapt 7-0 mot Frøyland etter sommerferien. Ligaens nest dårlige forsvar. Sterke på hjemmebane, 5-0-2 lyder statistikken. Et ungt lag som kan kollapse helt, men har også høyt potensial.

Varhaug har gjort sakene sine veldig bra etter sommeren. Vunnet tre kamper, og tapet kom borte mot et kruttsterkt FKH 2. Forferdelig borteform med kun en seier på sju kamper. Hjemme på Iden er det bare FKH 2 som har tatt poeng. Stopperparet Simen Kydland og Ivar Løge har passet hverandre som hånd i hanske. En 3-0 seier mot Frøyland sist seiler opp som sesongens høydepunkt. Vil opprettholde den gode formen, ser endelig ut til å ha funnet momentumet.

Tror Varhaug skal vinne denne. Må overvinne bortespøkelset, men har sett bra ut etter ferien. Endelig fått seg et oppspillspunkt,og drar bra nytte av å ha Narve Bø der fremme. Sola 2 er dårlige bakover, men dersom de får ha ballen mye blir det en jevn mandagskamp på Sola.

Frøyland (2.) – Vard Haugesund 2 (12.)

Frøyland hadde dobbelrunde sist. Det endte med et 3-0 tap mot Varhaug, og en 2-0 seier mot Nærbø. Var uten Scott Vatne mot Varhaug og det synte godt. Møter ligaens verste forsvar, og har potensial til å score veldig mye i morgen. Gode på hjemmebane. Har en enorm midtbane med nevnte Scott Vatne, Kristoffer Kverneland og Håvard Alme som kommer til å dominere kampen.

Vard 2 tapte knepent mot Ålgård sist søndag. Tok med den tidligere Kopervik spissen Kjetil Vatland Olsen som tegnet seg på scoringslisten. Må snart ta poeng for å skape luke ned til Nærbø, men tror ikke de tar poeng her. Kun vunnet en bortekamp av syv mulige. Har sluppet inn hele 31 mål på bortebane, det er dobbelt så mye som Frøyland har sluppet inn i hele år.


Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker