Buy Generic Tramadol Uk Can I Order Tramadol Online Legally Tramadol Ordering Online Cheap Tramadol Online Cod Order Tramadol Mastercard

Oddstips: Bærum SK – Kjelsås

Kjelsås spiller for opprykk, og Bærum opplever økonomiske utfordringer innad i klubben. Bærum har fortsatt ikke sikret plassen, og de har mye å spille for i dag på Sandvika Stadion. Eivind Kampens-menn har aldri sett bedre ut.

Kamp: Bærum – Kjelsås

Spill: Over 2/5 mål

Bookmaker: Coolbet

Frist: 07-09.2019 kl 16:00

Innsats: 5units

Liga: PostNord-ligaen avd 1

Det er økonomiske utfordringer i Bærum SK. Daglig leder har blitt permittert denne uken, og klubben sliter med likviditeten. Bærum med 2-2 borte mot Oppsal sist runde. Der hadde Oppsal-folket bydd opp til fest og hadde ny-åpning av sin nye kunstgressbane på Trasop. 400 tilskuere hadde tatt turen, og skapte ny publikumsrekord for Oppsal i seriesammenheng.  Bærum ledet lenge 2-1, men slapp inn ett mål på slutten av kampen. Bærum plukker jevnt og trutt med poeng i avdelingen, og kommer nok til å greie seg. Markus Attila Jr er toppscorer med 6 mål, og den tidligere Viking-spilleren er inne i sin beste periode som fotballspiller. Bærum er en av de flotteste lagene spillemessig å se på i årets PostNord-liga.

Kjelsås med 1-1 mot Odd.2 sist runde. Odd stilte med flere ifra a-laget og de må vinne framover for å holde plassen. Kjelsås derimot kjemper om opprykk denne høsten. De ligger på 2plass med 5 poeng opp til Grorud, som ser veldig sterke ut. Kjelsås er ubeseiret siste 8 kampene med 5-3.0 som fasit på disse. Kjelsås har ingen utpreget målscorer, men fordelt de jevnt utover. Har mange sm har scoret 4, 3 og 2 mål i serien. Det kan fort bli utslagsgivende når sesongen er ferdigspilt. 

Taler for spillet:

– 17 av 21 kamper der Bærum har vært involvert i år har gått over 2/5 mål.

– 12 av 20 kamper der Kjelsås har vært involvert i år har gått over 2/5 mål.

– 5 av 6 siste kampene til Kjelsås har gått over 2/5 mål.

Taler mot spillet: 

– Kjelsås har i enkelte bortekamper vært gjerrige, og lagt seg bakpå. 

Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker