Buying Tramadol Uk Order Cheap Tramadol Overnight Tramadol Buy Online Europe Tramadol Cod Online Purchase Tramadol Cod Purchase Tramadol Overnight Cheap

Klarer vi demme opp for Quaison & co? Neppe, men seier kan det bli!

Klart for ny runde med hawaiifotball på høstkledde Friends Arena i Stockholm? Søndag er det bare å forberede seg på alt.

Trua? Risikofrittspill med 200 kr på Norge seier mot Sverige!
Les mer her!

Det er gått nesten seks måneder siden Sverige tok turen over til Oslo og Ullevål stadion for det første av to oppgjør mellom de to nabonasjonene, det var da over 40 år siden de to nasjonene møttes til noe annet enn treningskamper, og for en kamp vi fikk. Nøytrale tilskuere, eller for den saks skyld de aller fleste ville nok kalt det solid underholdning, mens Lagerbäck selv kalte det Hawaii-fotball, og noe han ikke vil se i dette returoppgjøret i den svenske hovedstaden.

Kort fortalt gikk Norge opp i en solid 2-0 ledelse gjennom skåringen til Johnsen etter 41 minutter og King som satte sitt mål etter 59. Men så gjorde jo Norge det de pleier å gjøre på fotballbanen, nemlig å rakne totalt i det defensive spillet og de lot svenskene ta totalt styring på kampen. Haitam Aleesami var litt for aggressiv i egen boks og etter 69 minutter ble det blåst for en svensk straffe. Andreas Granqvist utnyttet seg ikke av muligheten, men Victor Claesson var våken på returen som gikk rett forbi nevene til Jarstein. 16 minutter senere var Håvard Nordtveit uheldig da han skulle klarere en ball, men dessverre sendte den i eget nett og stillingen var 2-2. Svenskene hadde da fått blod på tann og det hele så ut til å være over for Norge når Quaison skårte 2-3 målet etter 90+1 minutter. Det var uansett ikke over, innbytter Ola Kamara kom inn som innbytter etter 72 minutter, og var våken når Norge fikk hjørnespark i sluttminuttene som han sendte bakerst i nettet med sin heading. Det var absolutt en kamp som begge lag ville og burde vinne, og med norske øyne må man vell si at 1 poeng var mer enn vi kunne forventet i sluttminuttene.

For Norges del fikk vi en ny lignende kamp mot Romania, der vi ledet 2-0 men sløste bort to poeng og endte opp med en ny uavgjort. Lagerbäck har tydeligvis funnet frem til en strategi som har fungert litt bedre, for de siste to oppgjørene mot Færøyene og Malta har de vunnet 2-0. Selv mener han de norske spillerne var for offensive mot Malta i andre omgang, selv om oppvarmingen til denne kampen var god og det nok smakte godt med en seier, tror jeg ikke vi kan forvente oss ett nytt fyrverkeri av en kamp dersom svensken får det som han vil. Sverige selv har gått på ett forventet tap mot Spania, men har slått Malta 3-0 hjemme og Færøyene 0-4 på bortebane.

Robin Quaison har utviklet seg til å bli en viktig spiller for Sverige, som har satt minimum ett mål i alle EM kvalifiseringskampene Sverige har klart å skåre i, altså 4 av 5 kamper. Sammen med Berg og Claesson har Sverige en giftig trio fremover på banen. Ajer, Nordtveit, Aleesami og Elabdellaoui har absolutt en jobb å gjøre når de to lagene møtes igjen.

Joshua King og Bjørn Johnsen står begge med 3 mål hver i denne gruppen så langt og begge skårte sist de møtte Sverige. En annen spiller som jeg tror vi kan følge litt med på er Sander Berge. Berge satte sitt første landslagsmål i kampen mot Malta. Sammen med Martin Ødegaard og Erlin Braut Haaland, som ikke var født sist Norge var i ett sluttspill, representerer disse tre spillerne en potensiell fremtid for Norges landslag i fotball.

Den største utfordringen i dette oppgjøret er hvordan Lagerbäck skal finne en forsvarsfirer som skal stå imot det presset de etter all sannsynlighet kommer til å oppleve på Friends Arena. Jeg vil ikke påstå at Sverige spilte på sitt beste offensivt når de besøkte Oslo sist, og jeg tviler på at Norge vil oppleve det samme her i Stockholm.

Glad i fantasy? Nå kan du spille Champions League fantasy og kjempe om store premier!
Slik deltar du!

Ser vi på oddsen i markedet gjenspeiles dette også her. Før forrige møte var Norge favoritter til rundt 2.40, noe som har snudd totalt her, hvor man må lete for å finne odds som ligger tett opp mot eller på 2-tallet. Mens en norsk seier får man oppe i 4.75 (CoolBet). På over/under markedet er under 2,5 mål favoritten, til tross for det heftige oppgjøret vi fikk sist, og bookmakerne har nok også fått med seg at Lagerbäck nok kommer til å kjøre en mer kynisk og defensiv stil. Både over 2,5 mål og begge lag skårer er synkende, og fristende – men da bør nok spillet settes så raskt som mulig.

Spillselskapene tror ikke på en spesielt målrik affære, og gir over 2 i odds på at det blir minimum 3 mål. Vi tror dette kan åpne seg, og ende ganske målrikt. Norgesspill betaler 2,15 ganger innsatsen for over 2,5 mål, og hele 3,95 for over 3,5 mål i kampen.
Er du ikke allerede kunde hos Norgesspill, kan du virkelig gjøre en god deal i helgen. I tillegg til deres markedsledende innskuddsbonus, gir de et freebet på enten 300 eller 500 kroner om du taper på ditt neste spill. Les mer her.

I en viktig kamp som dette kan det jo fort vise seg igjen at den strategien man kjører på forhånd ikke kommer til å fungere. Norge ligger 2 poeng bak sine naboer og med en seier i denne kampen vil vi klatre opp til en 2. plass og kvalik til EM. Norge trenger uten tvil en seier for å tette luken og det blir nok særdeles vanskelig å kvalifisere med uavgjort eller tap her, spørsmålet som gjenstår er om de klarer å holde de svenske målskårerne unna og samtidig finne sin egen vei til mål. Uansett om vi får kynisk «Drillo-ball» eller en ny runde med underholdende «Hawaii-fotball», tror jeg dette nabooppgjøret blir en kamp det absolutt er verdt å få med seg om det gjøres med gul og blå eller rød og hvit trøye.

200 kr risikofrittspill på Norge seier mot Sverige!
Les mer her!

Kategorier
EuropaNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker