Tramadol Ordering Online Tramadol 50Mg Buy Online Ordering Tramadol Online Uk Cheap Tramadol Online Uk

Før runden: 4. div i Rogaland avdeling 02 – 17. runde

Da er vi klare for enda mer breddefotball. Toppkamp mellom Åkra og Kopervik og en av sesongens mest spennende oppgjør, Varhaug – Frøyland, gjør dette til kanskje sesongens tøffeste runde.

Åkra (1.) – Kopervik (2.)

Åkra vant hele 9-0 mot bunnlaget Nærbø sist runde. Det er så klasseforskjell som du kan få det. Stjernespiss Preben Christensen Fauskanger med sesongens andre hattrick. De ser ikke ut til å la seg bli stoppet av noen. Full pott i år. Motstående oppgjør endte 1-0. Åkra rykker opp til tredje divisjon i år. 

Kopervik har ikke overbevist noen med de siste resultatene sine. To tap på rad, og ett-målsseiere mot Skjold og Vard 2 er resultatet etter ferien. De har mistet sin beste spiller gjennom flere sesonger i Kjetil Vatland Olsen. Han har bøttet inn mål for Kopervik i flere sesonger nå, men har tatt turen til Vard.

Kopervik vil gjerne slå tilbake etter to tap på rad. Det er de ikke vant med, men jeg tror ikke at Åkra avgir poeng her. Dette tar tabellederen greit.

Vaulen (9.) – Skjold (8.)

Endelig vant Vaulen! Det var ikke en hvilken som helst seier heller. Vaulen slo nemlig Kopervik, som ligger på andre plass. Viktig seier for dem, og de har nå seks poeng ned til nedrykksplass. Går forbi Skjold med seier her. Har kun vunnet en kamp på hjemmebane.

Skjold tok en overraskende seier mot formsterke Ålgård sist. De var inne i en veldig dårlig periode, men brøt ut av den akkurat som torsdagens motstander Vaulen gjorde.

Ser for meg en veldig jevn kamp. Begge lagene er uforutsigbare, de kan være gode og plutselig skikkelig dårlige. Kan fort bli en typisk uavgjort kamp dette.

Klepp (11.) – Nærbø (13.)

Lokaloppgjør og bunnoppgjør på Klepp denne fredagen. Klepp har tapt samtlige kamper etter ferien, der de står med 1-11 i målforskjell. De sliter veldig med å holde ballen i laget, og ender ofte opp med å gi bort ballen fort.

Nærbø ble utklasset mot Åkra sist runde. 9-0 ble sluttresultatet. At de skulle tape denne var forventet, men å slippe inn ni er alltid et slag for selvtilliten. De har hvertfall vunnet en kamp til høsten, det er bedre enn det de gjorde på våren.

Må sette Klepp som favoritter her, de er rett og slett et bedre lag enn Nærbø. De har tapt knepent mot Sola 2, Varhaug og Frøyland, jeg tror vi har bedre ting i vente fra Klepp. Nærbø kommer til å kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk, hver kamp er en kamp om overlevelse for dem. Laget fra Hå kommer til å ta flere poeng på høsten.

Haugesund FKH 2 (4.) – Sola 2 (7.)

Det er nesten umulig å vite hva du får av 2-er lag. FKH 2 tok i mot Varhaug for nesten to uker siden, der spilte de jærbuene av banen i 90 minutter og vant 6-1. Så reiser de til Frøyland med et mye svakere lag. Pauseresultat 4-0. Sluttresultat 7-4. En meget sterk prestasjon av Frøyland, men de hadde nok slitt mer med det FKH 2 laget Varhaug følte vreden til. Tror at hjemmelaget slår Sola 2 uansett om de ikke tar med førstelagsspillere.

Sola 2 holdt sesongens andre rene bur mot Klepp. De vant 2-0 etter mål av Ronnel Mathiassen og Morten Eriksen. Det unge laget straffet urutinerte Klepp i sluttminuttene. Må fikse forsvarsproblemene sine dersom de skal ta poeng i Haugesund.

Ligaens nest beste angrep mot det tredje verste forsvaret. Det lukter mål her. FKH 2 bør vinne denne ganske greit. To 2-er lag, så det spørs jo alltid hvilke spillere de tar med.

Varhaug (5.) – Frøyland (3.)

Ved unntak av den “umulige” bortekampen mot FKH 2 har Varhaug sett veldig bra ut. Hadde full kontroll mot Vard 2, og vant til slutt 4-1. Vard 2 lå veldig lavt, dette gjorde at Varhaug hadde god tid med ball, de grønnkledde skapte flere sjanser og vant fortjent. Ser ut til å ha blitt bedre å spille ball etter sommeren, blir en spennende høst. Narve Bø fungerte optimalt som oppspillspunkt med offensive løp fra midtbane spillerne rant de gjennom Vard.

Frøyland kommer nok til å ta andreplassen i år. De ligger på tredje, ett poeng bak Kopervik med tre kamper mindre spilt. Frøyland er et velfungerende, høytpressende maskineri som er vanskelige å spille mot. Har en fantastisk midtbane med bra tekniske ferdigheter. Midtbanen kommer med dype løp gjennom motstandernes forsvar, dette resulterer i mye mål. Scott Vatne har 5 mål på de to siste.

Rundens mest spennende kamp. I motstående oppgjør vant Frøyland fullt fortjent 2-0. Bortelaget ankommer Iden som favoritter på fredag. Bortestatistikk på 4-2-0, slipper også inn veldig lite mål. Varhaug kan bite fra seg og har en hjemmestatistikk det lukter svidd av, 7-0-1. Blir en jevn kamp der Frøyland kommer til å ha en del ball.

Vard Haugesund 2 (12.) – Ålgård (6.)

Vard 2 ble slått 1-4 av Varhaug på mandag. Det var ikke en av deres bedre kamper, og prestasjonen mot Skjold var mye bedre. De har to kamper mer spilt en Nærbø, og fire poeng mer. Dette blir en kamp om nedrykk for det unge Vard-laget. De slet med å få press på ballfører mot Varhaug, resultatet var at de ble liggende altfor lavt. Et velspillende Varhaug straffet dem for det. Vard 2 har ligaens verste forsvar, dette må forbedres kjapt.

Ålgård var inne i en god stim uten tap på de siste syv kampene før turen til Skjold sist runde. De fikk et annulert mål, presset på i andre omgang, men det holdt ikke. Ålgård får mest sannsynlig spillere tilbake fra skade og suspensjon til Vard kampen, blant annet meget viktige Arne-Amar Kotlica.

Vard 2 så ikke bra ut mot Varhaug, med tanke på at Ålgård får tilbake Kotlica som skal spille mot ligaens dårligste forsvar tror jeg at bortelaget tar tre poeng her. Forventer en målrik kamp.


Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker