Order Tramadol Us To Us Cheapest Tramadol Cod Buying Tramadol From India Buy Cheapest Tramadol

Oddstips: Hønefoss – Fløya

Hønefoss har ikke tapt siden 9. Juni. Fløya ligger 2 poeng bak Finnsnes i opprykkskampen. To lag i gryende form, og mye motivasjon for begge lag på spill. Velkommen til Aka Arena!

Kamp: Hønefoss – Fløya
Spill: H
Odds: 2.00
Bookmaker: Coolbet
Frist:01.09.2019 kl 17:00
Innsats: 5/10 units

Liga: NorskTipping-ligaen avd 6

Som sagt, Hønefoss har ikke tapt siden 9.Juni. På de 9 kampene er fasiten 6-3-0- Alle har trodd at de skulle rykke rett opp igjen, og før sesongen uttalte alle i og rundt klubben hvor heldig de var for å ha kommet i den “enkleste” avdelingen. De har en lang vei å gå før de kan snakke om opprykk. Hønefoss er en klubb det alltid snakkes om, og det skal snakkes om når man prater om Norsk Fotball. Luke Torjussen uttalte til Ringblad denne uken at de ikke anser opprykk som noen mulighet. På Aka Arena så spiller gutta alltid mot historien. Til dagens oppgjør er Llulaku og Mendy fortsatt ute, men Drame har vært strålende etter sitt innhopp i klubben. Tror uttalelsene til Luke gjør at gutta slapper mer av, og Luke & gjengen er sulten på suksess.

Fløya har vunnet de 3 siste kampene, og har virkelig funnet formen i jaget om opprykk fra denne avdelingen. De ligger på 2 plass med bare 2 poeng bak Finnsnes. Gjelleråsen i ryggen med 1 poeng bak etter seieren mot Leknes i går. Stein Berg-Johansen og Roger Lange(broren til Rune Lange) har gjort en kjempejobb med dette laget. Jonas Nikolaisen Simonsen med 16 mål på 18 kamper er solide siffer som definitt blir lagt merke til oppover i systemet.

Taler for spillet:

  • Hønefoss har ikke tapt på 9 kamper og Luke har endelig fått satt et lag. Drame, Rydje og franske Bli har løftet laget etter at de ble signert.
  • Monty Patterson har fått mer frihet offensivt og det har hjulpet veldig framover for HBK.

Taler mot spillet:

  • Fløya har opprykk i sikte og kommer til å gjøre alt for å minimum få med seg 1 poeng fra Aka Arena ikveld. Finner ikke Hønefoss rytmen, og hjemmepublikum blir utålmodige, så kan HBK-gutta få høye skuldre.
Kategorier
BreddefotballNorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker