Order Tramadol 50Mg Online Purchase Tramadol Overnight Delivery Purchase Tramadol Online Cheap Buy Arrow Tramadol

Oddstips: Oppsal – Bærum SK

Oppsal bør vinne om de skal ha mulighet for å overleve i avdelingen. De vender hjem til Trasop kuntgress, og byr opp til fest- Bærum med et stort steg mot fornyet kontrakten i avdelingen sist. Kan begynne å se oppover på tabellen med seier her. Tror dette blir en underholdende kamp.

Kamp: Oppsal – Bærum

 Spill:  Over 2/5 mål

 Odds: 1.45

 Bookmaker: Coolbet

 Frist: 31.08.19 kl 16:00

 Innsats: 8/10 units

 Liga: NorskTipping-ligaen avd 2

Oppsal med et 3-1 tap borte mot Senja sist, og det skal mye til for at dette laget holder seg. Om det skal være noe mulighet, så MÅ de vinne idag. Ligger sist med 13 poeng og vinner Elverum idag, så er det 8 poeng opp til de. Odd 2 ligger 5 poeng foran, men Oppsal skal ikke forvente å få noe hjelp der. Tror de kommer til å ta sjanser idag, og det passer Bærum godt.

Bærum vant 2-1 mot Fram sist, og det var et langt skritt i retning ny kontrakt i denne avdelingen. Bærum på 7 plass med 23 poeng. Markus Attila Jr er en viktig brikke for dette laget. Daniel Berg er i stigende form, og det er viktig for Bærums-laget. Dette blir en underholdende kamp!

Taler for spillet:

  •   13 av 18 spilte kamper hvor Oppsal har vært involvert i år har gått over 2/5 mål.
  •   16 av 21 kamper hvor Bærum har vært involvert i år har gått over 2/5 mål.

Taler mot spillet:

  • Det kan hende Oppsal går ut forsiktig og ønsker å holde nullen. Bærum har hatt problemer i enkelte kamper hvor de spiller mot etablert. Da har de ikke fått igang sitt offensive spill.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker