CosminIftode / Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Disse endringene bør du vurdere nå!

Den tredje runden er lagt bak oss, og enda flere tall og prestasjoner skal tas inn i beregningene når vi skal plukke ut poengsankere i Fantasy Premier League Gameweek 4.

Bli med Morten Langli på Englandstur!
Slik vinner du tur til Balløya!

Keeper:

Jordan Pickford – 5,6 – Everton (Wolves, H)

Den engelske landslagskeeperen var den eneste keeperen til å holde buret rent de to første rundene, før Aston Villas Wesley overlistet han forrige runde. Marco Silvas mannskap har vært solide så langt, og møter er Wolverhampton som har startet sesongen ganske forsiktig. Gjestene må nok slite med noen trøtte bein etter torsdagens Europa League-kvalifisering mot Torino, som vil gå i favør Everton på søndag.

Forsvar:

Emerson – 5,5 – Chelsea (Sheffield United, H)

Den brasilianske backen har vært det foretrukne valget på venstrebacken så langt for Lampard. Kommer ofte til innlegg, og er blant de mest sjanseskapende forsvarsspillerne i ligaen. Har plukket beskjedent med poeng så langt, og har enda ikke holdt nullen, men det vil det være muligheter for hjemme mot Sheffield United, som vil være mer opptatt av å være kompakte så lenge som mulig til helgen. Gjestene spiller som kjent med vingbacker, og Chelsea vil være interesserte i å involvere sine backer for å komme i overtall, og i ett forsøk på å bryte ned motstanderen. 

Matt Ritchie – 5,5 – Newcastle (Watford, H)

Foreløpig operert som venstre vingback under Steve Bruce. Ble umiddelbart ett hett navn i årets FPL da det ble kjent at skotten ble oppført som forsvarsspiller. Ble nok mindre interessant for flere etter at de fikk grisebank av Norwich, men kan nå bygge videre på den imponerende lagseieren borte mot Tottenham. Ritchie har lenge vært populær i Fantasy-miljøet på grunn av sin presise dødballfot, og når laget viser at de kan være kompakte i Bruces nye system, er ikke en clean sheet like usannsynlig lenger.

Comeon Tier’n en konkurranse med hele 221 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Lucas Digne – 6 – Everton (Wolves, H)

Franskmannen har blitt ett fast innslag blant våre anbefalte spillere og med god grunn. Med sine 18 poeng totalt har han sanket mer poeng enn samtlige lagkamerater. Selv om hans eneste assist til nå var av det heldige slaget, er det grunn til å tro at den angrepsvillige backen vil komme med flere, og mer bevisste målgivende pasninger. Som vi også nevner under Pickford, så vil det være en del slitne Wolves-spillere, særlig siden Espirito Santo rullerer minimalt på elleveren som spiller i Europa og i hjemlig liga.

Midtbane:

Manuel Lanzini – 6,5 – West Ham (Norwich, H)

West Hams argentinske juvel har notert seg med assist i to strake kamper nå, og er brennhet om dagen. Hans kreative kraft skaper ofte muligheter, og hans blendende teknikk kan få ting til å skje selv mot etablert forsvar. Kan ende opp med å få mye rom å boltre seg på i oppgjøret mot Norwich, som liker åpne kamper på grensen til såkalt «Hawaii-fotball». Vi mener derfor at Lanzini til beskjedne 6,5 millioner er noe alle bør vurdere.

Mohamed Salah – 12,5 – Liverpool (Burnley, B)

Ligner den Salah man så i debutsesongen for Liverpool. Med en gang han er rettvendt med ballen i beina på motstanders banehalvdel blir det farlig. Spilt på seg ytterligere selvtillit etter den vanvittige oppvisningen sist mot Arsenal. Turf Moor er i utgangspunktet ett vanskelig sted å dra, hvor man må være forberedt på å få juling av ett godt organisert Burnley. Men slik Salah ser ut om dagen blir det nesten umulig å utelate han fra rundens lag, selv om egypteren tar ett saftig jafs fra Fantasy-lommeboken.

John McGinn – 5,6 – Aston Villa (Crystal Palace, B)

Vanskelig å argumentere mot at han har vært Villas beste spiller så langt denne sesongen. Den skotske midtbanespilleren så lenge ut til å bli matchvinner i åpningskampen, og har ved senere anledninger vært veldig nære flere nettkjenninger. Han er ikke redd får å teste skuddfoten, og det blir veldig ofte farlig. Fikk også en målgivende da Villa tok sine første poeng i seieren over Everton, og borte mot Palace er han ett godt alternativ til en veldig snill prislapp.

Raheem Sterling – 12,2 – Man City (Brighton, H)

Guardiolas godt betrodde ving er bare slått av sensasjonen Teemu Pukki i poengsanking så langt i FPL. Har scoret i alle tre rundene så langt og stråler i likhet med resten av Citys mannskap om dagen. Selv om Brighton har sett bra ut under sin nye sjef Graham Potter, blir dette en helt annen test. Vi tror på en klassisk City-forestilling, og da er det dumt å ikke ha med deres nummer 7 i laget.

James Maddison – 7 – Leicester (Bournemouth, H)

Maddison har bygget videre på den imponerende debutsesongen han hadde for Leicester, og har vært nest sist på ballen ved to av klubbens tre scoringer så langt. Hans presise høyrefot stilles som regel til disposisjon når laget får dødballer i gunstig posisjon. Er som regel også katalysatoren i Leicesters kontringsspill, noe stikkeren hans til Vardys åpningsmål sist er ett godt eksempel på. Kombinasjonen av form, motstander og pris gjør at Maddison glir rett inn i vår ellever.

Marcus Rashford – 8,7 – Man United (Southampton, B)

Fikk en rosenrød start på sesongen med to scoringer mot Chelsea, og en målgivende mot Wolves. Hadde ikke marginene på sin side mot Palace sist helg, med blant annet en straffebom. Viste likevel mye positivt og var ett konstant uromoment som ved flere anledninger måtte stoppes med ulovlige midler. Skulle hatt en straffe til da han regelrett ble revet ned på vei igjennom, men ingen i VAR-teamet reagerte på situasjonen. Måten han utfordret motspillere på vitner om en spiller med selvtillit og tro på egne ferdigheter, og han får nok en gang tillit fra oss i redaksjonen.

Sebastien Haller – 7,4 – West Ham (Norwich, H)

Storsigneringen presenterte seg for alvor i forrige runde mot Watford, da han scoret to av målene. Den franske spissen fikk lite å jobbe med i debuten mot overlegne Man City, og mistet kampen etter mot Brighton, men fikk vann på mølla da hans første scoring kom etter en drøy times spill forrige runde. Har fra tiden i Frankfurt vist at han kan være en pålitelig målscorer, og nå som han har åpnet målkontoen i England, blir det spennende å se hva han kan utrette mot Norwich, som med sine åtte baklengs har sluppet inn mest i ligaen. 

Kaptein:

Sterling (12,2) – Mange gode kandidater i den presenterte troppen, men sånn som både han og laget ser ut for tiden, i tillegg til at det er meget overkommelig motstand, gjør at vi klistrer båndet rundt armen på Raheem Sterling denne runden.

Rundens billigspiller:

Wesley Moraes (6,0) – Brasilianeren åpnet omsider målkontoen hjemme mot Everton sist runde. Den fysisk råsterke og hurtige spissen er en håndfull for enhver backrekke, noe Crystal Palace kommer til å kjenne på denne runden. Skaper sjanser for både seg selv og medspillere, og til 6 millioner er han ett fint alternativ om man ser etter billige løsninger.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

Sebastien Haller (3,9%) – West Hams rekordsignering trengte to kamper på å komme i gang. Flere mistet tålmodigheten med franskmannen da han ikke var å finne i kamptroppen mot Brighton, og over 60 000 spillere har kvittet seg med den kompakte spissen. Som nevnt tidligere så kan det by på mye spenning og poeng for de som har angrepsspillere fra West Ham når de møter ett alt annet enn kompakt Norwich. Med bare 3,9% eiendel blant andre Fantasy-spillere er det mulig å få noen utslagsgivende poeng med denne mannen.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Raúl Jiménez (16,0%) – Åpnet målkontoen fra straffemerket, da han på overtid berget ett poeng for Wolves hjemme mot Burnley. De var heldige som fikk med seg ett poeng i det oppgjøret, og noe av grunnen er slitasjen på troppen etter kvalifiseringen til Europa League. Lite rotasjon på mannskapet har kostet når de har måttet tåle to kamper i uken. Jiménez er blant de aller mest brukte spillerne, og spilte nesten hele oppgjøret mot Torino torsdag kveld. Mot ett solid Everton råder vi derfor mot den populære meksikaneren denne runden.

Har du det som skal til for å bli den neste norgesmesteren i Multikuponger?
Da bør du melde deg på her!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker