Tramadol Online Overnight Shipping Tramadol Cheap Uk Order Tramadol Online Europe Tramadol Sales Cheap Real Tramadol Online

17.Runde 4.div avd Buskerud

Åssiden og Modum er storfavoritter i sine oppgjør. Det blir et tett og jevnt oppgjør mellom Kongsberg og Hallingdal. Kom deg på kamp ikveld!

30.08.2019

Steinberg – Modum kl 18:30 Steinberg gress

Modum på 3 plass, og må vinne for å henge med i opprykkskampen som står mellom Modum, Drammen BK og Åssiden. Modum med en oppskriftsmessig 5-0 seier sist.

Steinberg på sisteplass med 3 poeng. Tapte 2-0 mot Stoppen, og er helt ute av det. Det skal mye til for at dette laget holder seg.

Huringen – Åssiden kl 18:30 Huringen Stadion

Huringen på 10 plass med 17 poeng. Tapte 7-0 sist runde, og sliter med skader/fravær i dagens tropp. Dette kan fort bli stygge siffer.

Åssiden bare kjører på i denne avdelingen. Leder serien med 3poeng på Drammen BK og Modum. Jevnaker på 4plass med 28 poeng. Åssiden skal vinne greit her.

Kongsberg – Hallingdal kl 19:30 Idrettsparken gress

Kongsberg på 6 plass med 24 poeng. Kan klatre til 5 plass med seier her. Tapte 3-1 sist mot Svelvik, og det var fullt fortjent. Dette blir et jevnt oppgjør.

Hallingdal med 2-1 seier over Solberg sist. Det gjorde nok veldig godt. Nærmer seg midten av tabellen, og det er der de skal være. Tror de blir bedre utover høsten, og klatrer på tabellen.

Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker